Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun yediklerim sabah
iki dilim ekmek tam bug. ekm 1 domates 13 gr peynir tam yagli 4 5 zeytin bir tas gayfe tek sekerliara yok oglen bir kase yogurt sarimsakli 2 tane bismek ( kuru ekmek)
ara 3 4 ceviz cay tek sekerli
aksam yarim kepce sebze corbasi zeytinyagli kabak kavurmasi 3 kasik bol yesil salata aksama kadarda 3 litre sudan bir buyuk bardak kaldi karnim agriyo icemedim
birde bugunlerde yogurdu cok yiyorum oglenleri gece bir bardak sutumu biraktim iki gundur spor yuruyus ve sadece mekik 100 tane

dünde ugrastim ben bunlara bakmaya olmadi % 3 indi öyle kaldi. simdi oluyor ama dur bakalim.
bu toptan bendede var belime iyi geliyor

bende çıkıyorum canlarım hadi ii geceler öpüldünüz ben gidince gelen kallise diyinki onuda sefiyom yaffffff

iyi geceler mehalim allah rahatlik versin canim öptüm kocaman .tamam söylemesekte görür zaten kallisim kacirmaz birsey

ya bir paket aliyom bu peynir icinde kucuk kucuk posetler var ustunde yaziyo 13 gr diye ama oyle olmasa bile benim hani pasta yaparken herseyi tartan kucuk tartilar varya onlarla tartiyom ben eger yediklerim yazilacaksa yada kalori hesaplancaksa onunla herseyi tartiyom deliyim ben once gunde beskez kendim tartiliyodum simdi lokmalarimi tartiyom he hee

dünde ugrastim ben bunlara bakmaya olmadi % 3 indi öyle kaldi. simdi oluyor ama dur bakalim.
bu toptan bendede var belime iyi geliyor
canım onlar inmiyo az bekle tekrar başa bas rahat izlersin .....a.s

bende çıkıyorum canlarım hadi ii geceler öpüldünüz ben gidince gelen kallise diyinki onuda sefiyom yaffffff
iyi geceler .. banada musade.....a.s.

bugün yediklerim..
birdilim tam bugday ekmegi. bir kibrit kutusu büyüklügünde beyaz peynir %45 yagli. domates biber 5 zeytin iki cay kasigi bal
bir elma iki kuru erik
haslanmis cesitli sebze 150 gr izgara yagsiz dana eti yesil salata cok az yagli limonlu.
iki portakal.
aksam eve gelincede iki haslanmis patates bir cay bardagi sicak süt

zenan kafayi siyiracagiz tarta ölce herseyi :))
iyi geceler aeben sagol caniminici indi bile simdi yaparim ben pilates heyyyyytttt yavrum bee kim tutar beni

bende kactim kizlar esim beni cagiriyo efe yaninda durmuyomus
hepinize iyi geceler guzel sohbetler cok yazmayin ha sonra cikamiyom gecmisin icindencok optum hepinizi

iyi geceler zenancigim bende cikiyorum sirtim agriyor biraz dinlendireyim belki sonra yine gelirim. öptüm canim bye

evet reyhan ablaya cok sukur kendim fazla tartilmiyom artikaslinda yediklerimide tartmiyodum ama buraya yazacagim icin anlasilsin miktar diye platesi bende gecen yil her sabah yapiyodum ama cabuk sikildim ya bana haereketli seyler lazim

oyy zenanım allah kolaylık versin canım .
kallisim iyi yaşam günlüğünü spariş verdim 18 milyon küsüre hadi bakalım gelsin merakla bekliyorum
işte bende hepsi birden 13. küsürdü akşam baktım bende arttırmışlar.. ilk eline alınca bunamı para verdim diye şaşırma sakın :)) minnak bişey not defteri gibi ama yazmaya başladıkça ve içindekileri okudukça gözünde alışıyor benim hoşuma gitti yani.. hiç aksatmadan suyumu bile yazıyorum...

iyi akşamlar kıslar menülerii veriyosunuz çç ay imrendim kalişim benımkinede bak yorunla sende mehalim .....
tatlı istegini bastıramıyorum ben ya .....
1 bardak greyfurt suyu .
anam sen de araya kaynayıveriyorsun çaktırmadan kaydirigubbakcemile2 hulahupçu bakarız listeler tamamlansın ama öyle bir günlük bakmayacağım her gün yaz kıyaslama yapacağız uzun sürecek azıcık laelaelaelaelae

bak dün bacak için şunu yptık biz ve bugün o bacak kaslarımın sızısından duramıyorum tüm kaslar çalışıyor yani..

yüzünü duvara dön ve ellerini duvarı itiyormuş gibi dayan... ayaklarını az arkaya doğru götür hafif eğik durumda kal.. tek bacağı arkaya yukarıya doğru fırlat sonra diğer bacağı biz bunları 50 şer kez yaptık dün.. sonra sağ elini daya duvara sol bacağı yandan yukarı esnet sonra tam tersi yap bunlarda 50 şer kez ... yan vaziyetteyken bozma pozisyonunu ve bacağı karnına çek bırak tek el duvarda olacak bunlarda 50 şer kez....

herkeslerde burda bırakıpta gidemiyorum şimdi ben gitsem kesin kallis gelir ben biliyorum çıkmamı bekliyor hımmmm yoksa şu misafir görünen omuki acep

size bir haber daha vereyim cumartesiye size farklı istatistiklerle gelicem çalışıyorum düşünüyorum ohalde varım .
asıl benim gözlerim acıdı okuya okuya :kızgın: bu günden itibaren gece yazışmalarını kaldırıyorum :roflol::roflol: ahahahahhaaa:roflol: aklıma züper bir fikir geldiiii akşam çıkarken bizim takımı mesajlara kapatıyım :roflol: görevi kötüye kullanmak olacak ama napimm başka türlü hem akım kalıyor hem oku oku bitmiyor :roflol:
gece gelen ben diildim :1rolleyes: ama efet itiraf ediyorum bazen kızların tepelerine dikilip açsana bizimkileri diyorum iki dakika ayaküzstü gizliden bakıp gidiyorum :eek:

hafta sonu yeni istatistikler varmış.. sana geliimmmi ben beraber çalışalım...-tatlicadiarzu-

sagol zenanim ya moralim düzeldi birazkaydirigubbakcemile3
saskinim sende sagol canim. ben pilatese basliyorum artik haberiniz olsun. hemide gece gündüz catir catir kalori yakacagim göründe bakin
ablam kas yapacağın için daha rahat kilo verebilirsin haydi hayırlı olsun bakalım....

bende sisi sefiyomma.s

iyi geceler mehalim allah rahatlik versin canim öptüm kocaman .tamam söylemesekte görür zaten kallisim kacirmaz birsey
aslaaaananiknanik

yok be 30 saniyelik bir tanitim filmiymis indirdigim ..
olmuyorrr
ablam bak istediğin sıradaki numaraya bas sonra açılan pencere varya orayada bir kez tıkla ve bekle...

Günaydın millet heheh kallisiden önce yazdım :)
ahhhh sen öyle san şakkıdı ben izin verdim yazmana oysa gördümdü seni :dilcikar:

arkadaşlar ben kaç gündür çok ama çok yazdım biliyorsunuz ... bugün için beni affedin başka alıntı yapıp dün geceki mesajlara cevap vermeyeyim :eek: çünkü biraz mesaj temizliği yapmam ve başka bir konuya bakmam gerekiyor... buralardayım gelen olursa görürüm naniknanik cevap yazamadığım kişiler alınmasın sakın bu konuyuda yazmış dile getirmiştik zaten geçen hafta...

Son düzenleme:
slm tatlımm harikakaydirigubbakcemile5 bişeymiş o zaman bugünlük :))
biz de elimizdeki defterlerden yapalım olmazmııı
ee nasıl gidiyor bakalımyerimseniben

not: e isim değişkliği olmuş tanıyamadım tabi :)) gökçenkcim :))

bu arada harika gidiyorsun devam canım tebriklerrr, gelip neşemeşeyi skıştırsanaa.s
bılmemkı nermın cıgım olmaz sanırım cunku bunda hersey hazır zaten butun bılgıler ıcınde.ya nesemeseyı sıkısdırmak ıyı gelmıyor bana ıddıalasıyoruz.o hafata o verıy ben veremıyorum.anlamadım yanı.saol canım ama cok saldım 1 aydır ama sımdı toparlamaya calısıyorum ısde
Evet canım Terkos Pasajı ama biz hep pazar diyoz sırnaşık şey sen şimdi beyoğlu iş merkezinede uğramışsındır oraya kadar gelmişken sırnaşık şey Bide bilmiyom diyo gıcık şey :dilcikar: oraya gitmişken melekler kahvesine girip bide fal baktırsaydın ya sırnaşık şey orası açmadıysa karşısında kadınlar kahvesi var sengözlerimebaksanab
aaa bak bılmıyodum bı dahakı gıdısımde ugrarım.bu aralar taksıme gıtmeye korkuyorum ya.ıncı ye dalarımda profiterol uludag yerım dıye odum patlıyor.taksıme gıdelım dıyenı hemen vazgecırıyorum-tatlicadiarzu-
selam cedric canım öyle bir memleketki nevşehir ne kipa bulunur nede d&r öyle istediğin kitabı bulamıyosun bak kaç gündür pilates topuna bakıyorum burda yok mecburen karar verince nette siparş yapacam .
ınanmıyorum ya.ben cocukken orda yımpas vardı.daha bızım sehrımıze medenıyet gelmemısdı.ılk gordugum buyuk market once orası sonrada ankara begendık dı.ama benden sonra nevsehır pek ılerlemedı anlasılan.neysekı net varkaydirigubbakcemile3
asıl benim gözlerim acıdı okuya okuya :kızgın: bu günden itibaren gece yazışmalarını kaldırıyorum :roflol::roflol: ahahahahhaaa:roflol: aklıma züper bir fikir geldiiii akşam çıkarken bizim takımı mesajlara kapatıyım :roflol: görevi kötüye kullanmak olacak ama napimm başka türlü hem akım kalıyor hem oku oku bitmiyor :roflol:
gece gelen ben diildim :1rolleyes: ama efet itiraf ediyorum bazen kızların tepelerine dikilip açsana bizimkileri diyorum iki dakika ayaküzstü gizliden bakıp gidiyorum :eek:

bu duruma en cok ben memnun olurum ya sabah bır kalkıyorum sayfalarca yazısmıslar olmazkı ama.yazan var yazamayan var.benımkı tepemde yoksa durmıycam kacıp gelcem ama:jeyyar:

günaydınlar . efem .

kalişimmm kıs sen hamlamışında ondan acıyo hihoyyyt. he he ... ben kartlaştım acımacı yokkkkk:jeyyar: ben kaynakçıyım araya kaynarım ....kaydirigubbakcemile3

5. takım ...a.s.a.s.a.s.a.s.

yok be 30 saniyelik bir tanitim filmiymis indirdigim ..
olmuyorrr
yok reyhanın hergün yv 8 de yaptıgımız purogramın tekrarları onlar 50 dk lık .....hihoyyytpuragramı başlat . az bekle video büyük oldugu için anca açılıyo sonra geri çek rahat rahat izlersin .....kaydirigubbakcemile5 bu gün karın günü hatta .....

hamlık var tabi aylarca yapma yapma spor hareket vs sonra pat diyebaşlayınca olmazmı ama hissediyorsun üst üste yapınca yani... kadisten başka 300 mekiğime laf eden olmamış saten bende kimseye bişi yazmıcam bundan sonra:dilcikar::dilcikar:

herkese yazcam diye kendimi paralıyorum gel gör ki senin 300 mekiğine laf eden olmasın küstüm gidecem ben.

günaydın kızlar en son dün gece 22:00 sularında kaldım geçmişte şimdi biyerlere gidiyorum dönüşte görüşürüz

bu arada yediklerinizi ve sporlarınızı toptan değerlendirmek için hiç okumuyorum haberiniz olsun

X