reyhanım plates yapacan o zaman kas yapmak içimaeben banada getir güzelim hareketleri. benim hic durmamam lazimmis kas yapmam lazimmis offffffffff yaa
şaşkınım bak bu benım hereketlerim kendime göre yapabildiklerimi yapıyorum sende kendine göre bi liste yap [
geri tekme ..20 . şer. kez .
yaşlı kim? sen mi? töğbe estağfirullah yok daha neler . benle maytap mı geöiyosun canım annem .sen daha bizim gibi ellisini cebinden çıkarırsın bakma sen benim yazdıklarıma o benim terbiyesizliğim :)
abowwwwwwwwwwww bu hareketler ne anacım yaffff vallah ağlayacam siz aşmışzınız ben hale yayayım birde 30 dk yürüdüm diyorum off utancımdan kıpkırmızı kesildim yok ben yapmam vallaha bu kadarını yapamam ama bunları ömür boyu yapacaksınız demi yoksa işiniz zor bırakınca fena oluyor ben bi ara ağırlık çalışmıştım süper olmuştu ama bırakınca kaslarımda yığıldı kaldı
delikafadulden sonunda düşürdüm birini plates agına ......:roflol::roflol::roflol::sm_cool:sagol zenanim ya moralim düzeldi birazkaydirigubbakcemile3
saskinim sende sagol canim. ben pilatese basliyorum artik haberiniz olsun. hemide gece gündüz catir catir kalori yakacagim göründe bakin
kıs o degil o.. müzigi acıyosun yıldız tilbe misali bilinçsizce .oynuyosun ......:roflol::roflol:1 saat hulahup nasil ceviriyorsun aeben?. güzelim belin kopar ya dayanilirmi bir saat
Kaliş beni furacak .....valla güle oynaya düstüm plates agina nerden nasil yaparim onuda de hele aebenim