Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen iste canım ben yazmaz mıyım? hihoyyyt

150 ip atlama
100 çapraz parmak uçlarına dokunma
100 sopa çevirme
100 sopa ile sağa sola eğilme ( bu arada bu sopalı hareketler yüzünden kollarım ve yanlarımdaki yağ simitlerim inanılmaz acıyo )
100 mekik
100 yere yan yatıp bacak açıp kapama ( her 2 bacakta 100 tane yaptı yani )
50 yere diz çöküp geriye tekme atma
50 yere diz çöküp yanlara bacak açma
250 step ( bunu yapmadım henüz birazdan yapcam )
Haaa bu arada sabah yaptığım 2x45 dk sabit yürüyüş olmak üzere 3 saatlik pazar gezimi de saymıyorum sositososito

Şimdi gelelim kuru fasulyenin faydalarına diyerek bugünkü yediklerimi saymaya başlıyorum sırnaşık şey

2 kuru kayısı
5 kuru üzüm
5 fındık
1/2 simit
1/2 sütlü nescafe ( tatlandırıcı ile )
1 kase süzme mercimek
2 dilim jilet gibi kesilmiş normal ekmek
1/2 porsiyon köri soslu mantarlı ızgara tavuk ( arkadaşımla ortak yedik ikimizde diyette olduğumuz için :roflol: )
3 çatal pirinç pilavı
saymadım ama 10 taneyi geçmeyen paates kızartması ( napim pilavla patates tavuğun yanında gelmişti dayanamadım )
1 tabak susuz nohut
1 kalın dilim normal ekmek ( nohutla birlikte saat 5 te yedim )
2 yulaflı bisküvi
toplam 3 bardak metabolizma hızlandırıcı içtim. Şimdi yenisini yapıyorum sıcak olarak bi bardak daha içebilirim. Ama içmeyedebilirim garantisi yok... sırnaşık şey
1,5 lt bitmiş olmak üzere yatana kadar 2lt yapmayı planladığım suyum var. ( nokta )

:1hug:hihoyyyt:hooray::lepi: seni ne kadar tebrik edip alkışlasam az gerçekten...gerçekten muhteşemsin...

şaşkın canım beline dikkat bak ben 3 ay önce göbek yarışmasında çok zorladım birden .. 1 ay haraket yapamadım KAZIK GİBİ KALDIM EGİLEMEDİM allahdan sadece kaslarım sünmüş şok olmuşlar da belime bişi olmamış ...
bak ben şu an izinliyim o yarışta ama ben yaparken kendime göre yapıyrum yani o yana egilmeler beli çok yıprATIYO ONUN YERİNE BAŞKA HARKETLER YAP .....ben öyle yapıyorum ..

:1hug:hihoyyyt:hooray::lepi: seni ne kadar tebrik edip alkışlasam az gerçekten...gerçekten muhteşemsin...

Kızlar tutmayın beni gaza geldim 1 set daha mı yapsam hepsinden sırnaşık şey :roflol:
Tamam abartmıyom yapmıyom. Ama şu yapmadığım stepi yapsam ii olacak CADIARZU
Sağol canım böyle bi silkelenmeye ihtiyacım vardı... :1hug:

ahh bennucum bizim veliler döv sen dövmediğin için böyle azıtıyor bunlar diyor ancak ben övmem neden dövümki ya dayakla kim adam olmuş okadar istiyolarsa kendi çocuklarını kendileri ösün zaten dayak yiye yiye arsız olmuşlar ben öyle bir severimki dövmekten beter ederim:icecream:

aebenim güzel gidiyosun bence hiç sıkma daraltma bunaltma tatlı canını bak az rahatla birde doktor işini hallet çok güzel olacak. okuduğum kitapta daha ne ilgç bölümler var sırasıyla geliyor çok şaşıracaksınız. bu hafta sonu bende gidecem diyetisyene ne var ne yok her tahlili yaptıracam anacım bendende kolay kan almıyorlar amarlarım inceymiş ama olsun yaptıracam tahlillerimi yinede

Kitabi alcan mehal hatta geçen ay elime aldım biraz inceledim ... geri bırakmıştım .....-tatlicadiarzu-
ben o tatlıları yemedigim sıktıgım için verem,iyorum mehalim vucudumu geri aliştırayım .. yemessem . bir bomba gibi patlıyorum 1 küçük dilim yiyeceksem o sonra 2 dilim olarak patlıyo .... acelem yok yavaş yavaş ...:1closedeyes:

aaben...sen ne kadar mükemmel zayıflamışsın..benim idealimdeki kiloya gelmene 4 kilo kalmış sadece maşallah diyorum...şuanda kaç bedensin...:nazar:

şaşkın canım beline dikkat bak ben 3 ay önce göbek yarışmasında çok zorladım birden .. 1 ay haraket yapamadım KAZIK GİBİ KALDIM EGİLEMEDİM allahdan sadece kaslarım sünmüş şok olmuşlar da belime bişi olmamış ...
bak ben şu an izinliyim o yarışta ama ben yaparken kendime göre yapıyrum yani o yana egilmeler beli çok yıprATIYO ONUN YERİNE BAŞKA HARKETLER YAP .....ben öyle yapıyorum ..

Canım aslında çok haklısın daha önce spora gittiğimde orda da o hareketi yapıyodum hoca bi gördü bi güzel fırçaladı beni...:eek:klava: Ya bu hareketi nerden öğreniyosunuz dedi.. Belinizi sakatlarsınız dedi. Bu hareketi illa yapacaksan oturup yavaş yavaş sağa sola dönerek yap sakın hızla sağa sola dönme dedi... Ama işte alışkanlık daha önceki diyetimde bu hareketi devamlı yapıyodum ve çok faydasını görmüştüm.. Alışkanlık işte Sağol canım bu arada beni düüşnüp uyardığın için.. a.s.

mehalim atarım kitapçı adresini şeker sabah tamammı..

zenanım bendebakayım modeller olacak bir sürüama onların yapabileceklerini bulmak gerek...
cok sagol kallisim canim ya konu cocuklar olunca hic kacirmiyosun hemen ilgileniyosun mehalimde cocuklari sormus nasillar diye allah razi olsun emelimde burda olslar di ogretirdim diyo canlarim hepiniz cok sagolun ya benim hic kizkardesim yok dolayisiyle teyzemiz yoktu simdi kizlarimin bir takim dolusu teyzeleri var ne guzel ya simdi agliycam he mutluluktansenağlama

tamam kallisim .

zenanım hoşgeldin canım nasılsın bakım bugun bebeler nasıl.ben bugun yürüyemedim nasıl içim daralıyor anlatmam yağmurlu hava
canim iyiyim burdada yagmur var cok hemde cocuklar iyi kiz ama varya siz ogretmenlerin hakki odenmez allah sizileri evlatlarimizin basindan eksik etmesin sizlerede sabirlar versin

kızlar hoşçakal demeden çıkmıyım dedim birazdan gidicem ben de evime
efeye oyuncak gitar aldım hoşuna gider sanırsam çok meraklı müziğe eline geçen herşeyle gitar çalar gibi taklitler yapıyor
bir de benim örgü şişlerinin birini boynuna dayayıp diğerini yay olarak kullanıyor keman niyetine yani

zenanım şimdilik zincir çekmeyi öğretebilirsin elife
ben onun yaşındayken dantel örebiliyordum çünkü 70 no dantel ipiyle hem de
hatta 5. sınıfa giderken ördüğüm paspası annem köyde hala kullanıyor

kallisim bir ayda 30 dk artırırsan seneye kaç saat spor ypman gerekir sana bir oran orantı sorusu işte kolay gelsin

hoşçakalın
gitar ha ne guzel gule gule oynasin
emelim elife patik iplerinden kalanlar vardi zincir cekmeyi bide cicek yapmayi ogrettim cani sikilinca renkli renkli bir suru cicek yapar onlari kucuk kizin bebeginin kiyafetlerine falan dikiveriyo anasindan becerikli yine ama ortanca kizim varsa yoksa taki gecenlerde perdelere kistirdigim penseler vardi onlari cikarip saclarina takmis birgun zatiflarsam diye koca boncuklu baglamali bir kemer aldiydim onuda kolye yapmis oooh alsana taki pek marifetliler canim tam senlikler valla ciragin olabilirler yani

oyy zenanım allah kolaylık versin canım .
kallisim iyi yaşam günlüğünü spariş verdim 18 milyon küsüre hadi bakalım gelsin merakla bekliyorum
sagolm ehalim sanada kolaylik versin valla bugun evi temizledik yarin tiyaro yapacaz ne oyniycaz bilin bakalim recep ivedik ben recep oluyom tabi fizigime uygun olaraktan zaten hafif bi taklit yetenegimde var en cok mahsun kirmizigul recep bide sey vardi kimdi ya sedanin eski seyi hah nihat dogan bunlari yapabiliyom yarin tiyatroya beklerim hepiniz ozel konugumsunuz cocuklar icin hersey napayim hayir diyemiyom onlara cumartesi gunu suyun yaninda cok mutlu oldular bidaha gidelim diyolar fakat yagmur bizde ev piknigi yapiyoz hepinizi bekliyoz ona gore

herkese iyi akşamlar arkadaşlar...nasılsınız hepinizi çok özledim girdiğmden beri önceki sayfaları okuyorum çok şey kaçırmışım...

mehalim öğretmenim iyiyim sen nasılsın?:ecrin_bebek:
bennu senlen karsilasamadik daha nassin canim onceki sayfalari sorma daliyom zor cikiyom oyle guzel sohbetler oluyoki

zenan tşk ederim sağol iyiyim senn nasılsın...bu arada :1hug:eek:rtanca kızın çok tatlı demek kemerden takı yapmış...aynı ben:) sen onun büyümüş halini görme...hep öyle gider süslü olur...:)

iyi aksamlarrrrrrr. ben geldimmmmm
hosbuldum mehalim sagol güzelim. evet 1 saat gecmisi okudum :)
nasilsiniz sekerler?

kaydirigubbakcemile3ay zenannnnndelikafadulden zenannnsırnaşık şey yıkılıyorum gülmekten :roflol:tiyatro haa recep haaa .süpersin kızım sen yaaaŞenizseni çok seviyorum daahada bişey diyemiyorum hahahahaha

iyi aksamlarrrrrrr. ben geldimmmmm
hosbuldum mehalim sagol güzelim. evet 1 saat gecmisi okudum :)
nasilsiniz sekerler?

sizleri gördüm süper oldum annem bu zenan gülüyorum halaaa yaaa tiyatro yapacak mış kız senan msn cam açta tiyatronuzuz izleyim yaffffffkaydirigubbakcemile3

mehalim cok güzel bilgilerin oldugu yaziyi okudum ve depresyona girmeme cok az kaldiÇok üzgünüm çoook yaslandikca metabolizmanin yavaslamasi kas kaybi iste yag artmasi dahada neler neler. ben netcem yaaaaasenağlama
demek yasliliktan bukadar zorlaniyorum ben kilo vermek icin

aaben...sen ne kadar mükemmel zayıflamışsın..benim idealimdeki kiloya gelmene 4 kilo kalmış sadece maşallah diyorum...şuanda kaç bedensin...:nazar:

AH canım benımm . aslında öyle valla da bize sorarsan durumumuz vahim ...:eek:klava:insan oglu işte nankor hiç bişiden memnun olmuyo ...:mymeka: canım önceden 46 giyyodum şimdi 40 giyyorum buyum 160. miş ....çevremdeki herkese sorarsan gayet iyi kilom ama ban sorarsan .. 5 kilo var .. devam yane . 65. 66. arası gidip geliyorum takıldım 2 aydır .....:nazar:

Canım aslında çok haklısın daha önce spora gittiğimde orda da o hareketi yapıyodum hoca bi gördü bi güzel fırçaladı beni...:eek:klava: Ya bu hareketi nerden öğreniyosunuz dedi.. Belinizi sakatlarsınız dedi. Bu hareketi illa yapacaksan oturup yavaş yavaş sağa sola dönerek yap sakın hızla sağa sola dönme dedi... Ama işte alışkanlık daha önceki diyetimde bu hareketi devamlı yapıyodum ve çok faydasını görmüştüm.. Alışkanlık işte Sağol canım bu arada beni düüşnüp uyardığın için.. a.s.
şaşkınım dur ben sana benım yaptıgım haraketleri getireyim ..
sende kendine göre hareket yap özelliklede o yana egilmeleri çıkar .. bence çok zararlı . kaş yapayım derken .. kötükedihüso

aeben banada getir güzelim hareketleri. benim hic durmamam lazimmis kas yapmam lazimmis offffffffff yaa

eli dusuk gacilar ben iki cavap yazana kadar yazmislarda yazmislar be yetisemiyom yavas biraz he cevap yaza yaza zayiflattiniz beni be spor yapasim gelmiyo artikim yoruldum abooo
saskin gecen hafta beni buralarda yalniz biraktin gelmedin gelmedin simdi elin dustu habire yazinyon cadi
bennu sen yaz canim aksama kadar yoktun

arkadaşlar,benim uykum geldi:) yavaş yavaş sporumu yapıp yatayım diyorum...hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler dilerim...allah rahatlık versin...hoşçakalın yarın görüşmek üzere...a.s.

mehalim cok güzel bilgilerin oldugu yaziyi okudum ve depresyona girmeme cok az kaldiÇok üzgünüm çoook yaslandikca metabolizmanin yavaslamasi kas kaybi iste yag artmasi dahada neler neler. ben netcem yaaaaasenağlama
demek yasliliktan bukadar zorlaniyorum ben kilo vermek icin

yaşlı kim? sen mi? töğbe estağfirullah yok daha neler . benle maytap mı geöiyosun canım annem .sen daha bizim gibi ellisini cebinden çıkarırsın bakma sen benim yazdıklarıma o benim terbiyesizliğim :)

eli dusuk gacilar ben iki cavap yazana kadar yazmislarda yazmislar be yetisemiyom yavas biraz he cevap yaza yaza zayiflattiniz beni be spor yapasim gelmiyo artikim yoruldum abooo
saskin gecen hafta beni buralarda yalniz biraktin gelmedin gelmedin simdi elin dustu habire yazinyon cadi
bennu sen yaz canim aksama kadar yoktun

okuldaydım zenan:) aranızda olmak için akşamı hep iple çekiyorum gerçi iyi geceler yazımı tamda senin yazdığının üstüne yazmış gibi oldum ama:)
aynı anda felan cevapladık sanırım...

X