- 24 Ağustos 2008
- 781
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kallıste canım kadıs saka yapıyor sanırım.yoksa kırılacagını sanmıyorum.pekcogumuzdan daha uzun suredır tanıyor senı yanlıs anlamaz
saol canım benim inan daha tartılmadım hiç korkuyorum fazla çıkar diye ama olsun ya çıksın ne olacakki gramda olsa veriyorum bu çok önemlimehalim bu arada tebrik ederim 2. olmuşsun canım yaaa
nasıl kilonda oynama var ım tartıldın mıı
nasıl verdiğini yazmışındır da ben geçmişe bakamadığımdan kaçırıdm yaaakafamçokkarıştı
ben banyoyu doldurdum en az iki saat yokum. malum bakim günü yarin is var. cok kokosum ben ya mehalin dedigi gibi sengözlerimebaksanab görüsürüz byee
saol kaliism evet devamlı ama istikrarlı yapmak çok önemlimehalim seni anlayabiliyorum ben dükkan varken uyumaya zaman bulamıyordum kimi zaman sabah 5 te yatıp 6 da kalkıp çocukları hazırlayıp tekrar güne başlıyordum bu aylar sürdü ama bir uzman diyordu ki..yapabileceğiniz egzersize başlayın yani bir şeye başlayıp iki hafta sonra zor geldi diye bırakacağınıza haftada 2 gün yarımşar saat yürüyün.. istersen sen bu haftada ikiyi 4 e çıkartırsın içindeki tembel mehali at bak benim tembel kallis çıkmakta çok zorlandı direndi ama daha önce içimden egzersizi sevmeyen beni atamadığım için kendime çok kızıyorum...
5-mehali ispiyonlamaya devam etŞeniz
..
kallıste ve kızlar bısey sorucam.regl ken spora devam edıyomusunuz.yurumek ıstıyorum ama tırsıyorum.cunku gecen ay yurudum ve devam eden regl ım bıttı.bugun ıkıncı gunum dun yurumedım .ne dersınız.acıl cvp beklıyorum cunku yemekdeyız baslıycak banda cıkmam lazım hemen