Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar ben geldimmmmm....çok yorgunum çok üşüdüm...iştahım ve keyfim yoktu bugün,biraz patlamış mısır yedim ve kahve içtim sadece bu kadar....şimdi bi çorba içicem...bana bişeyler oldu...:KK43:

yazdıklarınızı okudum çok tatlısınız,biraz neşe doldum...keşke öğlen aranızda olabilseydim böyle olmazdım..size çok alıştım okuldan hemen eve gelip sizinle olmak istiyorum...

aaaaa çok kızıyorum çokkkötükedihüso bu aebnle kallis beni gitmemimi bekliyorum canım olmazki

belim agrimis topun üzerindeoturuyorum simdi hoplayip duruyorum. hosgeldin kallisim bir an görünmüyorum sandim gercektende delikafadulden

ablam varya hani spora gidiyorum.. orada izledim diğer kişileri... her fırsatta boş boş zaman geçiriyorlar en sevdikleri şeyde o plates toplarını yerde sektirmek ve üzerlerinde zıplamak.. zevkli galiba :))
ahh birde o bayanlar spordan sonra hemen üst kata kabul günü salonuna gidip kendi pişirdikleri yemeklerle gün yapıyorlarmış :1shok: ne işe yardı o zaman saatlerce atlayıp zıpladığınız :roflol:

Kallisim plates topunu alacamda ancak bir yazı okudum diyorki yazıda pilatesi uzaman eşliğinde yapın evde tek başınıza yapmayın aksi taktirde omuriliğine istenmeyen zararlar verebilirsiniz diyor.malum benimde boyun fıtığım var hatırlarsnız takıma ilk gidiğimde fizik tedaviye gidiyordum ondan korktum açıkcası neyse step cd gelsin ona bir başlayım hele pilateste aklımda vallaha

yazdıklarınızı okudum çok tatlısınız,biraz neşe doldum...keşke öğlen aranızda olabilseydim böyle olmazdım..size çok alıştım okuldan hemen eve gelip sizinle olmak istiyorum...
sende bana anne demek istiyorsun biliyorum :roflol:

:1ninca:sesini çıkartma akşam yazdıklarından sonra reyhan ablam ve mehali kıskandım :1ninca:

aaaaa çok kızıyorum çokkkötükedihüso bu aebnle kallis beni gitmemimi bekliyorum canım olmazki
sen gidip yatsana yahuu şakkıdı ne bağrınıyon ortalıkta... aebenle biz anlaşıp o saatte geliyoruz..

merhaba arkadaşlar
haftasonu şehirdışındaydım maalesef yazamadım ama aklım hep buradaydı bir haber veremedim diye kallisime de söylmeiştim maalesef ailemden birisinin kanser olduğunu öğrendik onunla uğraşıyorum ne telefon susuyor nede gelen giden trafiği bitiyor zor günler geçiriyoruz ve devamıda gelecek gibi ne gelirse haktan gelir yapacak birşey yok kader diyoruz neyse eşim geldi yemek yiyip gelirim sonra da geçmişi okurum
hadi görüşürüz

merhaba arkadaşlar
haftasonu şehirdışındaydım maalesef yazamadım ..
hadi görüşürüz
canım benim çok zor bir sürece giriyorsunuz allah hepinizin hastanızında yanındakilerinde yardımcısı olsun... çok zor günler bekliyor sizi...off ...demek kesinleşti teşhis...

mehalim evet bende o yazıyı okudum ve burada ikazda bulunmuştum.. dikkatli olmak gerek ama boynuna zarar verebilecek hareketleri zaten bilip yapmazsın canım ya.. her egzersiz öyle değilmi..

bak gideyim:a015: ha yatayım ha zaten eşim gelir birazdan ozman giderim bende sizde rahat raht konuşun gayrii aneeeeeeeee anneeeeeeeee nerdesin gel döffff kalisi:dilcikar:

bak gideyim:a015: ha yatayım ha zaten eşim gelir birazdan ozman giderim bende sizde rahat raht konuşun gayrii aneeeeeeeee anneeeeeeeee nerdesin gel döffff kalisi:dilcikar:

:1closedeyes: ii döftür bakem :1closedeyes: daha neler yawfff:dilcikar:
reyhan aplam benide çok sefiyo :eek:

honey canım gecmıs olsun.allah sıfalar versın.bozma moralını umarım erken teshıs edılmısdır.kanser ruh halını yuksek tutarak ustesınden gelınebılır tedavı edılebılır bır hastalık yakınları olarak sızler guclu olunku hasta da sızden guc alsın.acıl sıfalar canım.a.s.

bende kaçtım eşim şimdi kapıyı çalar ay birde pc başında karşılamayım onu demi hadi öptüm kallis gelirse haber verin arkasından ben gelecem :))

arkadaşlar yine misafir geliyor ben tekrar giremem bu gece yarın gece görüşürüz artık geçmişide okuyamadım offf neyse geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyorum herkese sağolun
içim daralıyor yaaaa hadi iyi geceler

Honeyim geçmiş olsun canım.. Dilerim yakınınız atlatır bu illet hastalığı... Bizzat evimin içinde yaşamış biri olarak neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum canım.. Tek ilacı moral bu hastalığın...

Gelelim bugün nmeler yediğime sabahkileri yazmıştım. Öğlen yürüyüşe çıktım ve öğle yemeğimi dışarda yemek zorunda kaldım. Neyseki arkadaşımla birlikte diyette olduğumuz için tek porsiyon alıp paylaşıyoruz. cokacimcoook 2 dilim kepekli ekmek ile 2 tane köfte 2 kk kadar ızgara tavuk ve salata yedim. Ee dışarı çıkıpta kahve içip fal baktırmadan olmaz dimi? 1 adette şekersiz Türk kahvesi içtim... Yakın vakitte aşk varmış bu arada kızlaar :roflol: sonra eve geldim çok az etli nohut yemeği yedim o kadar. Bu arada biraz değiştirerek yapmış olduğum metabolizma hızlandırıcı karışımıda içiyorum. Geçen çarşambadan beri... içine artı olarak zencefil+kuru erik ve papatya ekledim.. Nasıl kızlar abartmış mıyım sizce????

Kızlaaarrr sporumuda yaptım hihoyyyt

100 ip atlama
100 çapraz olarak parmak uçlarına dokunma
100 ensede sopa ile sağa sola dönme
100 sopa ile sağa sola eğilme
30 mekik
30 yere yan yatıp bacak sol bacağı uzun uzun açıp kapama
60 syere yan yatıp sağ bacak kısa kısa açıp kapama ( arada çok fark var ) :roflol:
30 dizler yerde geriye tekme her iki bacak içinde 30 'ar adet
30 dizler yerde yana açıp kapama sağ sol ayrı ayrı yine
100 adet twist shape adım atma

üstüne bir kupa metabolizma hızlandırıcı. ( toplamda 3 bardak içmiş oldum gün boyu)
yarım litre su içtim bu saate kadar. 1,5 litre şişemi doldurdum ama içebilir miyim bilmiyorum yatana kadar. Eğer halim kalırsa yatarken sirkeli sıcak su içmeyi düşünüyom..
Ayrıca biraz daha güç bulursam dans etmeyi düşünüyom. yatana kadar metabolizmayı ne kadar canlı tutarsam o kadar iyidir dimi?

Son düzenleme:
eferim sana şaşkınım hah şöyle kendine geldin.hihoyyyt

şey bu arada bişi soracam ben yatarak televizyon izliyorum ve bu sırada ayalarım hiç durmaz sürekli hareket ederim birde sürekli yarım mekik çekerim acaba bunlarda spordan sayılır mıı:eek:

eferim sana şaşkınım hah şöyle kendine geldin.hihoyyyt

şey bu arada bişi soracam ben yatarak televizyon izliyorum ve bu sırada ayalarım hiç durmaz sürekli hareket ederim birde sürekli yarım mekik çekerim acaba bunlarda spordan sayılır mıı:eek:

Hiç yoktan iyidir herhalde.. :roflol: Valla onu bilmem ama uyurken tv seyrederken harcadığımız kaloriden daha fazlasını harcıyomuşuz... hihoyyyt

X