- 23 Mayıs 2008
- 248
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende bana anne demek istiyorsun biliyorum :roflol:
:1ninca:sesini çıkartma akşam yazdıklarından sonra reyhan ablam ve mehali kıskandım :1ninca:
keşke senin gibi genç annem olsa,senin gibi başarılı,örnek...ben izin verirsen sana anne demek isterim kallistee annecimmm....
herkese sizi anlatıyorum öyle etkilendimkiii...çok mutluyum sizlerle olmaktan...
bu arada geçmişi okudum ufaklık hasta olmuşş çok geçmiş olsun...inşallah biran önce iyileşir
Kızlaaarrr sporumuda yaptım hihoyyyt
100 ip atlama
100 çapraz olarak parmak uçlarına dokunma
100 ensede sopa ile sağa sola dönme
100 sopa ile sağa sola eğilme
30 mekik
30 yere yan yatıp bacak sol bacağı uzun uzun açıp kapama
60 syere yan yatıp sağ bacak kısa kısa açıp kapama ( arada çok fark var ) :roflol:
30 dizler yerde geriye tekme her iki bacak içinde 30 'ar adet
30 dizler yerde yana açıp kapama sağ sol ayrı ayrı yine
100 adet twist shape adım atma
üstüne bir kupa metabolizma hızlandırıcı. ( toplamda 3 bardak içmiş oldum gün boyu)
yarım litre su içtim bu saate kadar. 1,5 litre şişemi doldurdum ama içebilir miyim bilmiyorum yatana kadar. Eğer halim kalırsa yatarken sirkeli sıcak su içmeyi düşünüyom..
Ayrıca biraz daha güç bulursam dans etmeyi düşünüyom. yatana kadar metabolizmayı ne kadar canlı tutarsam o kadar iyidir dimi?
mehalim öğretmenimmmm nasılsın? pazartesi günün nasıl geçti okulda...
hımm nerdeyse 2 haftada 3 kilo gibi bir kilodan bahsediyosun canım.inşlh istediğin olur ancak hedeflerini daha gerçekçi yada biraz daha aşşada tutarsan hayal kırıklığıda yaşamazsın değil mii benden söylemesi
inanamıyorummmmm süpersin şaşkınperiii
burda ben şok oldum yaptıklarını görüncee...ben bunları yapsam ölürüm herhalde....kaydirigubbakcemile2
iyim canım benim saolasın vallaha güzel başlayıp sinir küpü olarak bitiriyorum okuldaki günü başka ne olsun.ama çok şükür okadar atanamayanı görünce .allahtan ortamım okuldaki arkadş grubum çok iyi sen nasılsın can cağızım
:1hug: Bennu canım sana daha önce çok tatlı olduğunu söylemiş miydim... :roflol:
:lepi: :teytey: :hooray: :dance: veee başaaarrdııııııııııııııımmmmmmmmmm. Yatmadan 1,5 lt suyumuda içtim ve toplamda bugün 2lt suyumu içmiş oldum :sm_cool::teytey: sositososito şimdi yatıyorum bayanlar hepinize iyi geceler diliyorum :1hug: Hoş wc ye gitmekten ne kadar uyuyabilirsem artık :roflol:
reyhan ablacımmm nerelerdesinnnnyerimseniben
geldim birtanem.. kizim gelmistide yeni gitti daha. onunlaydim. sen nasilsin güzelim?
allah iyilik versin seker. evet iki kizim evli.darisi basiniza hayirlisiyla insallah