varya gülmek ten öldürdün beni yaaaa..kallisin de dediği gibi tam yenilip yutulacak şekersin yaa...bende ilk oturduğumda bilgisayara tabi o zamanlar hiç bir bilgim yok nereyi tıkladıysam acaip görüntüler indi karşıma o kadar şaşırmıştımki eşime rezil olmamak için hemen ekran düğmesini kapadım..tekrar açtım aynı görüntü duruyor.hemen tekrar kapadım allahım düşündükçe gülüyorum..yarımsaat uğraştım ve görüntü gitmiyordu..ama görmeliydiniz halimii:))yavaşşça dokunuyordum düğmeye ve tekrar aynı görüntü kanter içindeyim tabi..sonunda eşim farkedince bendeki garipliği gelip çözmüştü benim için çok büyük olan sorunu..ne utanmıştım yaa.. insanoğlu işte bilmediği şeyin kölesi oluyor,bildiği şeyinse efendisi..sagol kallisim canim boyle yanlis yerlere tiklaya tiklaya ogrencez artik bisiy soylimmi bende ilk ogrendigim zamanlarda o manyak videolar cikmisti bide hani her arastirdigimiz gorunuyo ya liste halinde bende esim gorcek diye bigun fisini cekmistim bu bilgi sayarin ama ben iste o ilk girdigim zamanlarda bu yag yakma 7 gunde 7 kilo diyetlerine falan bakiyodum sonra spor videosu yaziyo ben spor diye basiyom o manyak seyler cikiyo ama ilk gunlere bakarsak ben simdi bilgi sayar muhendisiyim canim
birde birgun bir arkadasa msn diye mail adressimi verdim kizcaz eklemis boyle bir adres yok bende bekliyom cam i taktim simdi cikcak kizi gorcem diye butun sistemi cokerttim valaa sonra beyin tamire gitti de halloldu esim bunu kimsye anlatma diye tembih ediyo bende herkeze anlatiim napim guluyoz iste ne guzel
sende tatlisin balum benim ben teknolojiyi cok seviyomda teknoloji beni svmiyo galiba olsun azda olsun girebiliyomya sizleei tanidim ya bu bana yeter
geldi mehalim saggolsım bende sana yazdım canım .....:uhm:tebrik eden tüm arkadaşlara tşk ederim
kallism sen ve aeben çoklu mesaj atmıştım geldimi acaba becerebildim miki sizden cevap gelmeyince
mehalim bende aldım canım ama yazacak vaktim yoktu biliyorsun sen beni vakit bulduğumda tel üşenmediğim şey yazmak ..tebrik eden tüm arkadaşlara tşk ederim
kallism sen ve aeben çoklu mesaj atmıştım geldimi acaba becerebildim miki sizden cevap gelmeyince
tatlımcım okumayacak olsak yaz diye tutturmayız biliyorsun ki sadece ben göz attığımı belirtmek için girip dalga geçer gibi mesajlar yazıyorum :)) buda başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir ama sen bilyorsun benim içimi... en sakin okuyabildiğim zamanlar sabahlar ve bu saatte tepem atık oluyor bak şimdi geldim evde kahve içmedim henüz nasıl atmasın tepemanacım nerdesiniz yahuu sabahtan beri burdayım siz diyettesiniz bölümüne çokça yazı ekledim ayrıca süpriz resimlerde ekledim görsel hale getirmek için.Kızlar vallaha zaman ayırıp okumazsanız yazdıklarımı emeklerim boşa gider ona küserim sonra size dahada gelmem burayaaa:))))( kallisim biliyorum okuyunca birçok şey düşünüp güleceksin)anladım ben onuuu
ohhhhh kallis hatuna bak spora gittiği yemezmiş gibi bide cafeside varmı vay anam vay biz spor salonu bulamıyoz hatun hava atıyor çatladım çatlayacam kıskançlıktan :)))
canım teşekkür ediyorum yediklerini yazmaya başladığın içinsositososito yorum yapmayacağım topluca toparlayıp :roflol::roflol: bu ne demekse "topluca toparlamak":roflol: öyle değerlendirelim bende yazmaya başladım geçeceğim biraz toparlansında... not tutmak çok iyi oluyor söyleyeyim bu arada cedricim günlükten bir adet bulup yolladılar bana hemde fiyatı çok uygundu diğer kitapçılarda ve internet sitelerinde gördüklerime göre yani 13 liraya aldım ... çok faydalı bir deftermiş sana teşekkür ederim böyle bir şeyden haberdar ettiğin için...a.s.kızlar nıhayet ve gırebıldım.sabah 8 15 deb berı dısarıdaydım.havada o kadar sogukkı.dondum resmen.yuruyerek geldım.1 saat aralıksız yurudum.aslında daha fazla ama arada markete falan gırdım.lıght lımonatayı aradım ve buldum.tadına bakmadım sonucu yazarım.kallıste deden ültimatom aldık malum.dun yedıklerımı yazayım
sabah 1dl tb ekmegı peynır 3 zeytın ara 3 kuru kayısı
ogle 5 yemek kasıgı mantar yemegı lıght yogurt 1 dl tb ekmegı ara 3 lıght kurabıye
aksam 8 kasık tavuklu karnıbahar yemegı salata
ara 1 portakal