Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın takımcım
akşamdan uyudum sabah 9 a geliyordu kalktığımda ama hala diyorum ki pazar bugün boşver yat
sonradan geldi aklım başıma ne pazarı kalk çabuk işe geç kaldın dedim kendi kendime koşarak geldim şükür benden önce gelen yoktu

kallisim ellerine gönlüne sağlık ne kadar kötü oluyor dimi sen yemezken milletin yemesi nerde ben de eski zamanlarıma bir dönsem artık hırslı azimli kararlı zamanlara inşallah yakındır

mehalim sen gönlümüzün birincisisin tebrikler tekrardan canım benim

Heyoo ben geldimmm.. İnanmayacaksınız nerdeyim hani gittiğim spor salonu varya işte orada eşim işe gidiyordu kızımda kursa hep beraber çıkalım dedik eşim dağıta dağıta gitti bizi yoluna :)) erken geldiğim için spora giremedim ama internet salonu var koskocaman ve ben yapayalnızım şu anda yüzlerce pc arasında e-e-ee sonra kadınların kabul günleri için bir salon var okuma ve satranç salonu var yane süper bir yer burası nasıl daha önce araştırmamışım çok sinirlendim kendime... ufak kımızıda yazdıracağım önümüzdeki hafta çünkü çocuklar içinde aynı aktiviteler var tek kelimeyle bayıldım.

hehehee : ) emelim eşimide zor kaldırdık bugün pazar yahu ben işe gitmeyeceğim diye sayıkladı durdu :))

akrep sen gelirmiydin bizi siyaretlere :)))

varya gülmek ten öldürdün beni yaaaa..kallisin de dediği gibi tam yenilip yutulacak şekersin yaa...bende ilk oturduğumda bilgisayara tabi o zamanlar hiç bir bilgim yok nereyi tıkladıysam acaip görüntüler indi karşıma o kadar şaşırmıştımki eşime rezil olmamak için hemen ekran düğmesini kapadım..tekrar açtım aynı görüntü duruyor.hemen tekrar kapadım allahım düşündükçe gülüyorum..yarımsaat uğraştım ve görüntü gitmiyordu..ama görmeliydiniz halimii:))yavaşşça dokunuyordum düğmeye ve tekrar aynı görüntü kanter içindeyim tabi..sonunda eşim farkedince bendeki garipliği gelip çözmüştü benim için çok büyük olan sorunu..ne utanmıştım yaa.. insanoğlu işte bilmediği şeyin kölesi oluyor,bildiği şeyinse efendisi..

Emelim kendim yerken rahatsızlık bir yana daha çok herkesin benim geçen yıl yaşadığım gibi kendini kandırmasını engellemek istedim yani 3 gün yeme 2 gün ne bulursan ye yapıyordum şimdiye kadar bu kandırmayı yaşamasaydım karnem elimdeydi bu yüzden önde örnek varken arkadaşlarımızı uyarmak istedim ve herkesede bu yorumumdan yazdığımdan dolayı güzel tepki verdiği için teşekkür ediyorum.

H-hehee zenanın yolundan hepimiz gitmişiz dimek.. yürrrüü zenanım haydi bildiğin yolda ilerle bilgisayar mühendisim benim :)))
pilleri koydunmu kıss yumurtalığa:roflol:

ben şimdi burada sizinle lak lak dalarmışım sporada inmeyi unuturmuşum :roflol: ne gülerim akşmada ağlarım sinirden...

tebrik eden tüm arkadaşlara tşk ederim

kallism sen ve aeben çoklu mesaj atmıştım geldimi acaba becerebildim miki sizden cevap gelmeyince

anacım nerdesiniz yahuu sabahtan beri burdayım siz diyettesiniz bölümüne çokça yazı ekledim ayrıca süpriz resimlerde ekledim görsel hale getirmek için.Kızlar vallaha zaman ayırıp okumazsanız yazdıklarımı emeklerim boşa gider ona küserim sonra size dahada gelmem burayaaa:))))( kallisim biliyorum okuyunca birçok şey düşünüp güleceksin)anladım ben onuuu

ohhhhh kallis hatuna bak spora gittiği yemezmiş gibi bide cafeside varmı vay anam vay biz spor salonu bulamıyoz hatun hava atıyor çatladım çatlayacam kıskançlıktan :)))

ohh be sonunda birileri gelmiş takıma aeben cedric ve bahar0186 nerdesiniz be şekerler çatladım yalnızlıktan bee ama siz geldiniz ben kaçacam birazdan siz yazın yazın ben okurum

mehal okudum kıs kısma hemen, ama kafam kazan gibi orayada yazdım .. bu hafta senden yardım istiyorum ... konuştugumuz meseleden ben çıkış yolu arıyorum . senin tavsiyelerine ihtiyacım var ...

kızlar özel degil yanlış anlamayın diyetle ilgili ..... şimdi kalkıcam . öpüldünüz . fıstıklar...

kızlar nıhayet ve gırebıldım.sabah 8 15 deb berı dısarıdaydım.havada o kadar sogukkı.dondum resmen.yuruyerek geldım.1 saat aralıksız yurudum.aslında daha fazla ama arada markete falan gırdım.lıght lımonatayı aradım ve buldum.tadına bakmadım sonucu yazarım.kallıste deden ültimatom aldık malum.dun yedıklerımı yazayım
sabah 1dl tb ekmegı peynır 3 zeytın ara 3 kuru kayısı
ogle 5 yemek kasıgı mantar yemegı lıght yogurt 1 dl tb ekmegı ara 3 lıght kurabıye
aksam 8 kasık tavuklu karnıbahar yemegı salata
ara 1 portakal

tebrik eden tüm arkadaşlara tşk ederim

kallism sen ve aeben çoklu mesaj atmıştım geldimi acaba becerebildim miki sizden cevap gelmeyince
mehalim bende aldım canım ama yazacak vaktim yoktu biliyorsun sen beni vakit bulduğumda tel üşenmediğim şey yazmak ..

tatlımcım okumayacak olsak yaz diye tutturmayız biliyorsun ki sadece ben göz attığımı belirtmek için girip dalga geçer gibi mesajlar yazıyorum :)) buda başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir ama sen bilyorsun benim içimi... en sakin okuyabildiğim zamanlar sabahlar ve bu saatte tepem atık oluyor bak şimdi geldim evde kahve içmedim henüz nasıl atmasın tepem okuyamam bu yüzden ya sabah ya gece sakinnnn sakinnn okumalıyım ki senin emeğine değsin sen yazmaya devam et sengözlerimebaksanabtakipteyiz....

canım teşekkür ediyorum yediklerini yazmaya başladığın içinsositososito yorum yapmayacağım topluca toparlayıp :roflol::roflol: bu ne demekse "topluca toparlamak":roflol: öyle değerlendirelim bende yazmaya başladım geçeceğim biraz toparlansında... not tutmak çok iyi oluyor söyleyeyim bu arada cedricim günlükten bir adet bulup yolladılar bana hemde fiyatı çok uygundu diğer kitapçılarda ve internet sitelerinde gördüklerime göre yani 13 liraya aldım ... çok faydalı bir deftermiş sana teşekkür ederim böyle bir şeyden haberdar ettiğin için...a.s.

sporda çok zevk alıyorum arkadaşlar çok müthiş duygular hissediyorum neden böyle oldum bilmem ve ne oldu söyleyeyim.. Bu gün önce aletleri kullanmaya başladım yarımşar saat ama tshirtümden nasıl su akıyor nasıl ter akıyor anlatamam aşırı su içmeye başladım bu yüzdende çok terliyorum, orada ki bir kaç kişi yanımdan geçerlerken hep konuşmaya çalıştılar sen yenisin galiba :roflol: filan diye efet didim yeniyim... geçen günde bu günde seni izledik çok azimli çok esnek yapıyorsun hareketleri bayıldık dediler biz yapamıyoruz hemen yoruluyoruz seni seyrettikçe çok hoşumuza gitti dediler..:1ninca::1ninca: isleyenler varmış hemde totodan :roflol::roflol: ay bir gurur duydum bir gurur duydum şiştim iyice :roflol:

selam sekerler..
ev cok kalabalik gelip bir göz attim gecmisi okudum.
demek yazdiklarimiz konulara konu oldu sengözlerimebaksanab bilsem daha edebi birseyler yazardim.
ama böyle daha samimi galiba .yapmaciksiz.

kallisim spor bagimlilik yapiyor. güzel bir bagimlilik hemde. insanin yaptikca yapasi geliyor. enerjisi artiyor .
demek ne kadar sevkle yapiyorsunki milletin dikkatini cekmissin canim benimdelikafadulden

canlarım ben sabahtan bu yana harıl harıl çalışıyorum akşama kadar da burdayım
sonra görüşmek dileğiyle internetten örgü siparişi aldım yarın onu öreceğim çok sevinçliyim
pazartesi gün delil listem ve tanıklarımı bildirmek için songün onun için bugün avukat beyle görüşeceğiz tekrardan onun işinin bitmesini bekliyorum
yarın evden fırsat olursa girerim nete hoşçakalın

selam arkadaşlar.
erzuruma tahliller için gideceğimi söylemiştim ya iki gündür hastanelerde yaşıyorum.
neticede miğde kramplarımın nedeni anlaşıldı. safra kesemde iki taş varmış. dün öğrendik bunu,doktor ameliyat gerekiyor dedi bizde çok mühim değilse 2 ay sonrasını düşündük.(malum özel hastane sadece ameliyata bir milyar istediler.)
gece sabaha karşı çok şiddetli sancım oldu tekrar acil servise gittik doktor hemen alalım dedi. pazartesiye gün aldık,çünkü annemde memleketten gelicek, ameliyat hiç aklımıza gelmemişti hazırlıksızdık zaten.
ayrıca karacigerimde büyüme ve yağlanma varmış.irde gastritim varmış. kesin diyet verdiler. görsenizortakal elma ayva ıspanak pırasa bile yasak.diğerlerini saymıyorum bile.
şimdi evdeyim inşalllah sancım olmaz.yoksa gece yarısı yine yola düşücez ve yollar kötü tipi var.
işte böyle arkadaşlar. çok canım sıkıldı ama mecbur olcam artık ameliyat.
kallistecim istersen beni biraz izinli say. durum bundan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…