Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26 Haziran Menü Sabah: 200 ml kefir + 1 kaşık keten tohumu +2 kuru erik ve 1 kaşık zeytinyağı ile smoothie Ara: Yeşil çay + 1 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı basur için Öğle: Kabak detoks Akşam: Kabak detoks + 1 çay bardağı kefir Gece: Beyaz çay
26 Haziran Spor 1 saat yürüyüş 1 saat bisiklet 1500 bölgesel
Bugün tam 4 saatim salonda geçti cuma rehavetine kapılıp yemek yememek için vurdum kendimi salonlaraaaa
sabah 2 yumurta 2 kk peynir 1 dilim ekmek öğlen 15 adet kiraz 1 porsiyon sebze yemeği 1 kase çorba 1 dilim ekmek bu menü grupta tek artı gelenin ben olduğumu öğrenmeden önceydi 13.00 dan beri ifteyim yarın 10 a kadar
2,5 lt su
yatmadan önce 1 fincan yeşil çay ve 1 bardak ılık limonlu su El_Em
Mehfam canım misafir gelecekmiş yürüyüşten yeni geldim,hemen yazıyorum sonra fırsatım olmaz Kahvaltı Fırında patates biber(acısını tüm gün çektim wc de) Ara kuru üzüm leblebi bir avuç Akşam 3 YK pilav 3 YK kabak yemeği ve koca bir tabak salata Simdiden11000 adım(2000 i zıp)yatarken yazarım yine
27 Haziran Menü Sabah: 200 ml kefir + 1 kaşık keten tohumu +2 kuru erik ve 1 kaşık zeytinyağı ile smoothie + 1 dilim peynir Ara: Yeşil çay + 1 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı basur için Öğle: Yoğurt + salata Akşam: Yoğurt + kefir + dereotu ve çorba Gece: Beyaz çay
27 Haziran Spor 1 saat yürüyüş 1 saat bisiklet 1500 bölgesel