Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
24 Haziran Menü Sabah: 200 ml kefir + 2 kuru erik + 1 kaşık keten tohumu ve 1 kaşık zeytinyağı ile smoothie Ara: 1 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı basur için Ara: Yeşil çay Öğle: 1 kase yoğurt + 5 kayısı + 1 tabak pırasa yemeği Akşam: 1 kase yoğurt + 1 tabak pırasa yemeği
24 Haziran Spor 1 saat yürüyüş 1 saat 20 dakika bisiklet 1400 bölgesel
akşam normalde yemiyecektim ama çok acıktım biraz kiraz ve patates püresi yedim 3 4 yk
su 2 lt
spor yapamıyorum sınavlarım başladı ama biraz daha zorlamam lazım yarın.. en azından leslie yapmaya başlasam iyi olur o hatun bana iyi geliyordu CCagrihilal1
Sabah 2 dilim ekmek arası peynir biber domatesli tost Saat 4 gibi tansiyon düştü 1 bardak tuzlu ayran Akşam Yok Bu arada hala tansiyonum düşük Spor 6 bin adım
40 dk. Kardio (normalde bugün yapmayacaktım ama menüm planladığım gibi olmadi yapmak zorunda kaldım erken yaptım) 35 dk. Yürüyüş 45 dk. Pilates 30 dk. Bölgesel El_Em
ortabahar bugün kabak yiyemedim. Arkadaşlarla buluşunca planlar değişti. Ama salatalardan yurudum doymadimda bugün zaten. 6 da bitirdim. Regl oldum. Sabah tartı sonucuna göre spora sarılacağım
İyi akşamlar Kahvaltı lor salatası Ara leblebi üzüm Ara bir nektarin bir erik Akşam bir YK bulgur pilavi, 3 YK kabak yemeği, bir kase yoğurt, bir kepçe çorba
25 Haziran Menü Sabah: 200 ml kefir + 1 kaşık keten tohumu ve 1 kaşık zeytinyağı ile smoothie + 1 dilim peynir Ara: Yeşil çay Öğle: Kabak detoks Akşam: Kabak detoks Gece: Yeşil çay
25 Haziran Spor 2.5 saat yürüyüş 1 saat bisiklet 1200 bölgesel 1 saat reformer pilates