Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 haziran 11.00 : yulaf tost,salatalık domates 14.45 : türk kahvesi ve 3 kare şekersiz bitter(70kalori) 17.45 : 2 kepçe çorba,salata,4yk yoğurt Su : 3lt Spor : 20dk cardio ve 25 dk bölgesel EEmnisummhnisabirniyetmeselesi
3 haziran Sabah 1 elma 1 poset kahve Öğlen 1 paket eti form(180 kalori) Akşam 1 peynirli sandvic ekmeğini pek yemedim(300 kalori) 1 küçük elma (50 kalori)
slm kızlarrr:) sabah - iki yumurta peynir zeytin domates az olarak- ara - kahve 2 kare çikolata öğle mantar çorba akşam - yarım içli köfte , iki lokma lahmacun , acılı ezme 5-6 çatal, yarım kase mercimek spor 8000 adım akşama 15 dk zumba
slm kızlarrr ilk menü benden :) sabah 1.5 yumurta peynir zeytin domates fıstık öğle kahve 4 kare çikolata akşam 1 köfte salata 1 kurabiye 13000 adım spor su 1.5 anca olur yarın çoğaltacağım