Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 haziran pazar Sabah 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık yeşillik 1 dilim ekmek Öğle 3 çiğköfte Marul 1 bardak ayran Akşam 2 kıymalı biber dolma 1 kase yoğurt 2 lt su 7 bin adım EEmnisummhnisa
İyi akşamlar herkesee Fastingim bugün 19 saat sürdü. Yoğunluktan yemek yiyemedim Öğlen 5 misket köfte, cacık Ara öğün 1 yeşil elma Akşam ıspanak, yarım balık, bol yeşil salata. 2 yeşilçay 2 filtre kahve 2 litre su 16000 adım. Tişikkirler
7 haziran 10.45 : 2 ince dilim ananas 2 ceviz 14.45 : türk kahvesi 2 kare şekersiz bitter 18.30 : yarım kepçe çorba 5 yk z yağlı fasülye,4yk yoğurt,salata ve 1 dilim tb ekmek Su : 2.5lt Spor : 25 dk cardio,20dk bölgesel EEmnisummhnisahzlselCCagrihilal1
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 3 zeytin, az maydonoz, 1 küçük dilim köy peyniri, avuç içi kadar haşhaşlı ekşi maya ekmek, şekersiz çay Akşam 1 kase sebze çorbası, 4 ızgara kanat, salata 1 litre su EEmnis , ummhnisa
Ara: 1 tane kömbe (hatayın kurabiyesi diyebiliriz, annem geldi de ), 2 dilim dil peyniri. (Evet saçma bi ara öğün ama annem getirince tatlarına baktım )
7 haziran pazartesi Sabah Tavada yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek Öğle 2 kepçe şehriye çorba Salata Akşam Fırında patlıcan 1 kase yoğurt 10 bin adım yürüyüş 3 lt su EEmnisummhnisaHedef60kgolmak
İyi akşamlar herkese 18 saat oruç yaptım. Öğlen : ezogelin çorba, köfte, salata, patlıcandan beğendi 2 litre su 2 filtre kahve 1 Amerikano 1 litre dukan birası 14000 adım Şimdi bir top kivili dondurma yiyip oruca tekrar başlıyorum. Nasipse 18 saat daha yemek yok