Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabah- 1 yumurta domates peynir zeytin fıstık öğle - kahve 2 kare çikolata akşam - 1 tavuk but , siyez ekmek , yarım kase çorba, yeşillk kahve , 1 kare çikolata
Sabah:2 si bir arada(70 kalori) Ince bir dilim ev keki ( arkadaşım işe getirmiş hayır diyemedim)(200 kalori) Öğlen yok Aksam 1 tabak piyaz (kalorisini bilmiyorum) 1 küçük elma(50 kalori)
Su 2 lt olcak Spor 14280 adim (570 kalori) bununla biraz telafi ettim umarim,
Kahvaltı (7.00): 1 form etimek, 25 gr süzme peynir, 10 gr ceviz, domates, kırmızı biber
Öğle (14.30): Bol salata üzerine 105 gr ton balığı.
Ara: 1 tane çubuk dondurma (Korkmayınız efenim, sadece 75 kkal. Hala regl olamadım. Canım neler çekiyor bir bilseniz, bu yanında fragman bile değil. )
Akşam: Kabak spagetti (Bu yemek benim için çok rahat oldu. Hem detoks gibi hem de lezzetli. Annem gelene kadar kolaya kaçmak için yapıyorum. ), 120 gr yoğurtlu semizotu
3 haziran Sabah: 2 dilim kaşar peynir 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek
Öğle: 4 yk yoğurt 2 adet bulgurlu zeytinyagli biber dolması
Ara: 2 adet ceviz 4 üçgen karpuz 1 adet muz
Akşam: 1 Adet cheeseburger(alisveris merkezine gittik, 1 yıldır yemeyince dayanamadim) 1 adet çıtır peynir(kardeşim 4lu aldi ben de tadina baktim...) (Yarin buyuk ihtimal tartıda arti cikacak kahretsin çok korkuyorum )