Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 küçük dilim köy peyniri, yarım salatalık domates, 5 zeytin, şekersiz çay Öğle 1 sütlü nescafe akşam 2 kepçe etli güveç, yarım kase salata, şekersiz çay 1 litre su Spor malesef olmadı EEmnis , ummhnisa
31 mayıs pazartesi Sabah Biberli yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık Öğle Fırın şakşuka Ara sütlü kahve Akşam Hindi sote 1 kase cacık 2 lt su 10 bin adım EEmnisummhnisapacmanhzlsel
slm kızlar :) sabah - dünden kalmış kırmızı bider peynir zeytin yumurta öğlen neskafe 2 kare çikolata akşam - mercimek çorba salata bi avuç fındık fıstık . spor 10000 adım
1 haziran menüsü Sabah 1 poset kahve(70 kalori) Öğlen yarım paket eti form (80 kalori) Akşam üzeri hazır olmayan sütlü kahve 1 küçük elma(80-90 kalori) Akşam 3 kabak 350 kalori yoğurt 1 küçük elma yine yıkılıyor (480 kalori)
2 litreye tamamlanacak su Spor: iyi yaptım 1 saat çok tempolu bisiklet
1 haziran Sabah : 5yk kaşık kuymak 2 dilim ekmek biraz kaşar peyniri Ara türk kahvesi bitter çikolata 2 kare Akşam köfteli patatesli yemek karpuz Arada leblebi atıştırdım Su 2lt spor yok EEmnisummhnisabirniyetmeselesi
Kahvaltı (11.30): 1 yumurtadan omlet, 25 gr kadar süzme peynir, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 form etimek, çay
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, 5 gr kıymayla yapılmış kabak spagetti, 2 yk yoğurt, 1 minik çatal peynirli börek (Böreği akşam bizimkilere yaptım da sadece olmuş mu diye baktım, o kadar az yani )
1 haziran Kahvaltı 1 domates, 2 parmak patates, 1 haşlanmış yumurta, 1 küçük dilim köy peyniri, 5 zeytin, avuç içi kadar köy ekmeği, şekersiz çay Öğle 1 sade türk kahvesi Akşam 1kepçe şehriye çorba, 4 yaprak sarması, 1 servis kaşığı taze fasulye, 1 küçük kase cacık 1 litre su EEmnis , ummhnisa