Canım ben de hamile olduğumu öğrenmeden başlad kasık ağrım ve hala devam ediyor. Panik olma, imkanın varsa bol bol dinlen.evet biz aralık anneleriyiz anneler şimdi size sorun hafif kasık ağrım var ama ağrı bacağımın iç kısmına doğru ilerliyor bide sarı akıntı var panik yapayımmı
Canım ben SAT'a göre 6+4 'üm bugün. Salı günü doktor bende karından keseyi göremedi. Bu kez alttan baktı ve göründü 4 haftalıksın dedi.Hanımlar nasılsınız? Ben de sata göre 6 haftalığım yarın dra gidicem... Geçen cuma göremedik hiç bişi bu cuma keseyide bebeğide görme ihtimalim var mı sizcetek keseyi görmekte bişey ama bi kaç hafta sabretmek ölüm
Canım ben ilk öğrendiğimde yani 6 Nisan'da değerim 39'du Salı günü baktığımda 2013 olmuştu çok şükür.TEŞEKKÜR EDERİM SALI ÇAĞIRDI DOKTOR BAKALIM DÜN HAFİF BELLİ OLUYOR KESEN DEDİ SALI NETLEŞİR DEDİ DEGERİMDE282.990 İYİMİ SİZCE ??
canım benim haşimato tiroidim var 5 senedir ilaç kullanıyorum. değerlerim şükürler olsun hep normal devam ediyorum. ilaç yanısıra bolbol dereotu yiyorum. tiroid hormanlarına cok etkili. Doktorunla görüşüp yemeni tavsiye ederim. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız İnşşallah.
canım benim bildiğim dereotu bol bol yendiğinde düşüğe sebep oluyor. internetten de dereotu düşük diye aratırsan sen de görürsün. hamilelere tavsiye edilmiyor ama dediğin gibi normal zamanda bol bol yemek çok yararlı. inşallah sağlıkla büyür bebişlerimiz
Canım bende maydanoz çöktürücü etkisi oldugğunu biliyorum. Onun dışındaki besinlerde bir sakınca yok diye biliyordum. şuana kadar bir sorunum olmadı ama şimdiden sonra yemem duydum ya artık zararı yoksa bile yiyemem.
insülini karından değil tek gülüm kol bacak ve karın bölgesi incecik kıl gibi zaten.açlık ve tokluk kaçtı seninkızlar dünkü tahlil sonuçlarımdan sonra duramadım doktora gittim. iyi ki gitmişim hem biraz içim rahatladı hem bebeği gördük çok şükür. sat tarihimine göre 6+1 olmam gerek ama keseye göre 5+5 mişim herşey normal görünüyor dedi doktor. kesenin içinde minicik 2 mm bebişi de gördük allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah.
yalnız tsh için levotiron 50 lik verdi dahiliye uzamanı ayrıca 5 gün sonra tekrar gel şekerin çok yüksek değil ama bebek için daha düşük olması gerek insülin başlayacağız dedi. hergün karından iğne yapmak zorunda olacağım yani
insülini karından değil tek gülüm kol bacak ve karın bölgesi incecik kıl gibi zaten.açlık ve tokluk kaçtı senin
tatlı annişler bişi soracam sizlere 3 gündür belimin sol tarafı ağrıyor ve kasıklarımda ağrı oluyor dayanılmayacak kadar ağrı yok ama belim ii ağrıyor neden acaba bi kaç kişiye sordum çocuk yerleşiyor normal dediler sizce
Yok artik... onun destek olması lazım saba bu durumda...ben eşime de sinir oluyorumsabahları bıraz gec kalkıyorum kahvaltı hazırlamaya ona triplere gırıyo gec kalıyomus işe beyfendı
İşyerinde uyku hallerimden kafayı yiyeceğim. Kalkıp dolanıyorum az düzeliyorum. Bu günler güzel yavrularımızı kucağımıza aldığımızda geceeck inşallah.
Canım sen yine kalkıyormuşsun ben mesela kalkamıyorum benimki kendisi hazırlayıp yiyip gidiyor bebekten önce de böyleydi seninki şükretsin kalktığınaben eşime de sinir oluyorumsabahları bıraz gec kalkıyorum kahvaltı hazırlamaya ona triplere gırıyo gec kalıyomus işe beyfendı
KIZLAR MERHABA BENDE DÜN ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞU TAM 4 HAFTALIK ARALIK ANNESİYİM BENDE HAYIRLISI İLE RABBİM HEPİMİZİNB EVLADINI SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Allaha şükür kan gelmiyor ona seviniyorum aynı adet sancısı gibi olsun bebeğim olacak1 hafta öncesinde benimde ağrılarım vardı. Doktoruma sordum cok normal, durulmayacak seviyede ve herhangi bir kanaman olmadığı sürece bir sorun yok dedi. Her adet döneminde de aynı ağrıları yaşayabilirsin dedi. Bunlar cok normal durumlar diye bilgilendirdi. Şuan bir ağrım yok.
yöneticilerden birine msj at canım o değiştirir ne istiyorsanKızlar başlığı Nasıl değiştirebileceğimi bilen var mı?