- 19 Kasım 2014
- 500
- 257
- 41
İnsAllah güzukur canım Rabbim sağlıkla mutlulukla dogmalarını nasip etsin evlatlarımızın. bebek isteyen herkesede teza amanda nasip etsin.
yarın mutlaka yaz bana merak ederim bende inşAllah güzel haberler alırsın kalp sesi duyulmayabilir eger duymazsan üzme kendisi sakın.
yazarım cnm sen doktora gittinmi kese göründümü
bende ara ara psikoloji gel gitler yaşıyorum gülümkızlar aranızda herseye sinir olan var mı? benım hep hayatımda bıseyler ters gıdıyo ve sinirlenıyorum aglıyorum sonra benım yuzumden bebegıme bısey olcak dıye daha cok aglıyorum
bunlar da geçcek mı acababende ara ara psikoloji gel gitler yaşıyorum gülüm
Ben öyleyim canım içim çıktı aglamaktan. Bir de üstüne kayinvalide gelecekmis haftaya yatılı . Dünden beri gözlerim şişti aglamaktan . Zaten halim yok hicbirsey yapamıyorum sigarayı da birden bıraktım sinirli stresliyim kafayı yedirtecekler bana. Allah hepimize sabırlar versin.kızlar aranızda herseye sinir olan var mı? benım hep hayatımda bıseyler ters gıdıyo ve sinirlenıyorum aglıyorum sonra benım yuzumden bebegıme bısey olcak dıye daha cok aglıyorum
bilmiyorum ki canım bende bu şekerden dolayı içim şişti ya bulantıdan protein alamıyorum ya tost ya simit o da şekerimi yükseltiyorbunlar da geçcek mı acabakarnım acıktı yemek yapmaya üşenıyorum kendıme sınırlenıyorum şu an
Bende aynıyım eskisi gibi sabırlı değilim herşeye herkese kızıyorum elimde değil istemeyerek yapıyorum inan bende bebeğe zararı olacak diye korkuyorum işallah bişi olmazkızlar aranızda herseye sinir olan var mı? benım hep hayatımda bıseyler ters gıdıyo ve sinirlenıyorum aglıyorum sonra benım yuzumden bebegıme bısey olcak dıye daha cok aglıyorum
cnm kalp atışını duymak için 5 yada 6 haftalık olması lazım içini ferah tut ve moralini bozma lütfenkızlar meraba aranıza yeni katıldım , nasip olursa aralık annesiyim bisey sormak istiyorum bilginiz vardır belki , bugun doktora gittim bbek kesesini gördü kalp atısını görmedi haftasından geri dedi normalde 7 haftaya yakın ama 4+4 te kalmış düşük olabilir dedi böylebi durum yasayıp düzelen varmı
yardım etmez mı sana kayınvalıde ?Ben öyleyim canım içim çıktı aglamaktan. Bir de üstüne kayinvalide gelecekmis haftaya yatılı . Dünden beri gözlerim şişti aglamaktan . Zaten halim yok hicbirsey yapamıyorum sigarayı da birden bıraktım sinirli stresliyim kafayı yedirtecekler bana. Allah hepimize sabırlar versin.
Bu zamana kadar hiç bir yardımını görmedim. Annemi çağırmayı düşünüyorum. Anlayissiz olmasi beni sinirlendiriyor telefonda görüştüğümüz de anlatıyorum yorgunum halsizim diye ama yine de anlamamisyardım etmez mı sana kayınvalıde ?
belkı yorgunum halsızım dedın dıye yardıma gelıyodur? baska torunu var mı ?Bu zamana kadar hiç bir yardımını görmedim. Annemi çağırmayı düşünüyorum. Anlayissiz olmasi beni sinirlendiriyor telefonda görüştüğümüz de anlatıyorum yorgunum halsizim diye ama yine de anlamamis
Hayırlı olsun canımbelkı yorgunum halsızım dedın dıye yardıma gelıyodur? baska torunu var mı ?
benımkıyle aram baya bozuktu 2 aydır konusmyoduk bıle bebegı ögrenınce aradı bebeğimler bıtanemler havada ucuyoyakın oturuyoruz daha gtmedık bı aksam gtcez bakalım
ilk torun ya heveslı olur kızHayırlı olsun canımyok yardıma falan değil canı sıkılmış hava değişikliğine geliyor hnfendi ben de tam onu avutacak durumdayım ya. Yok ilk torun.
Ay hiç gulesim yoktu çok yaşa emiilk torun ya heveslı olur kızbı bakmıssın senı oturtuyo baş köseye her işi yapıyo