5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kizlar size bi sorum olacak ben 4 nisanda iliskiye girdim 9 nisanda adet oldum aslinda 12sinde olmam gerekiyrdu kasiklarimda agri var özelliklede sol da batma gibi basim ağrıyor ama hic uykum gelmiyor bide bugun istifra ettim sizce hamile miyimdir merak ediyorum

Arkadaşlar belki kişiye göre değişiklik arz eder ama bulantılarınız kaçıncı haftada başladı aceba?

Ben hep bir korku içindeyim ya şu olursa ya bu olmazsa diye tadını çıkarma aşamasına hala gelemedim. ilk olduğu için mi böyle acaba

Ben hep bir korku içindeyim ya şu olursa ya bu olmazsa diye tadını çıkarma aşamasına hala gelemedim. ilk olduğu için mi böyle acaba
Evet canım, ilk olduğu için. Aman ona bişi olmasın kaygısındasın. Ama ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçecektir emin ol. Sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini.

benim son adet tarihim 17 mart beta degerimde bat'a 2 gün kala yaptırdım 13 nisanda yani 128,53 cıkmıştı bu c.tesi dr. gidicem. sizin kaç haftalık?

canım benimde senle aynı gün 17 mart 5+0 gözteriyor benim beta hcg 4028 yüksek degilmi acaba ? yarın doktora gidecez kese gözükür umarım

Yok artik... onun destek olması lazım saba bu durumda...
Kalksın kendisi hazırlasın ya bu kadarda olmazki ne tribiymiş bu inan çocuk yorgun ve halsiz düşürüyor ben çalışıyorum eşim bana her sabah hazırlıyor sen yorulma diye hem kendileri istiyorlar çocuk olsun diye birde böylemi yapıyorlar olmaz ya valla hiç tatma sen tatlı bir anne adayısın bebeğini düşün cnm

Ben dun oylene yakin 1 kere kusdum.sonra olmadi daha.bulanti her gun var.kusma yok.

canım benimde senle aynı gün 17 mart 5+0 gözteriyor benim beta hcg 4028 yüksek degilmi acaba ? yarın doktora gidecez kese gözükür umarım

İnsAllah güzukur canım Rabbim sağlıkla mutlulukla dogmalarını nasip etsin evlatlarımızın. bebek isteyen herkesede teza amanda nasip etsin.

yarın mutlaka yaz bana merak ederim bende inşAllah güzel haberler alırsın kalp sesi duyulmayabilir eger duymazsan üzme kendisi sakın.

bak benim gittiğimde 1 saat sonrası falan demedi ya işte hepsi kafasına göre takılıyor ben kota koymuşum 2 saat sonrası 140 ve altı olduktan sonra sıkıntılı saymıyorum 140 üstüyse sorun yani.tedbir alıyoruz tabi ama rabbime emanetler gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…