- 15 Nisan 2016
- 68
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen hafta sadece 1 sabah bulandı kustum, sonra hiç bulanmadı hala yok canımArkadaşlar belki kişiye göre değişiklik arz eder ama bulantılarınız kaçıncı haftada başladı aceba?
Ben hep bir korku içindeyim ya şu olursa ya bu olmazsa diye tadını çıkarma aşamasına hala gelemedim. ilk olduğu için mi böyle acabaHamileliğinizin tadını çıkarın kızlar. Kızımda hiçbir şey anlamamıştım ama bunda keyfini çıkarmaya niyetliyim bakalım. Çok demişlerdi bana da, tadını çıkar diye dinlememiştim. Oysa içimdeki mucizenin anca ikincide farkına varabildim :) Siz geç kalmayın.
Kaçıncı haftanız pekigeçen hafta sadece 1 sabah bulandı kustum, sonra hiç bulanmadı hala yok canım
Evet canım, ilk olduğu için. Aman ona bişi olmasın kaygısındasın. Ama ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçecektir emin ol. Sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini.Ben hep bir korku içindeyim ya şu olursa ya bu olmazsa diye tadını çıkarma aşamasına hala gelemedim. ilk olduğu için mi böyle acaba
tebrikler sağlıkla kucağınıza almak naip olur inşAllah.
daha erkenmış yapcagı zamanlarda gelcekmıs. dıyorum kı en zor zamanları bu zamanlarmıs ama yok ılla karnım burnumda olucak kı yardım etsin.Yok artik... onun destek olması lazım saba bu durumda...
canım senin sonadet tarihin ne zaman? beta degerin nedir
benim son adet tarihim 17 mart beta degerimde bat'a 2 gün kala yaptırdım 13 nisanda yani 128,53 cıkmıştı bu c.tesi dr. gidicem. sizin kaç haftalık?
Kalksın kendisi hazırlasın ya bu kadarda olmazki ne tribiymiş bu inan çocuk yorgun ve halsiz düşürüyor ben çalışıyorum eşim bana her sabah hazırlıyor sen yorulma diye hem kendileri istiyorlar çocuk olsun diye birde böylemi yapıyorlar olmaz ya valla hiç tatma sen tatlı bir anne adayısın bebeğini düşün cnmYok artik... onun destek olması lazım saba bu durumda...
işallah olur cnm isteyen herkese versin AllahımKan testi verdim yine bakalım değerim yükselmişmi dua edin arkadaşlar
Aminn canımmmm allah razı olsunişallah olur cnm isteyen herkese versin Allahım
canım benimde senle aynı gün 17 mart 5+0 gözteriyor benim beta hcg 4028 yüksek degilmi acaba ? yarın doktora gidecez kese gözükür umarım
Kan testi verdim yine bakalım değerim yükselmişmi dua edin arkadaşlar
Amin canım Rabbim nasip eylesin hayırlısıyla kucaklarımıza almayıİnşAllah yukselmiştir için ferah olsun. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
bak benim gittiğimde 1 saat sonrası falan demedi ya işte hepsi kafasına göre takılıyor ben kota koymuşum 2 saat sonrası 140 ve altı olduktan sonra sıkıntılı saymıyorum 140 üstüyse sorun yani.tedbir alıyoruz tabi ama rabbime emanetler gülümbugün 100 çıktı mesela açlık. tokluk da yemekten 2 saat sonra ölçüyordum 124 falan çıkıyordu. ama doktor hamileyken 1 saat sonraki tokluk şekeri önemli dedi. o yüzden 5 gün daha 1 saat sonraki tokluk şekerini ölçeceğim sonra ona göre insülin başlayacak. karından bu şekilde yapılıyor diye gösterdi iğneği . başka bir yer söylemedi