- 26 Haziran 2015
- 116
- 82
Kahverengiydi ve azdı. Doktorumla konuştum, iğne verdi, yaptırdım. Şimdi işteyim, kendimi yormadan öyle bekliyorum işte kaderimi. Eğer devam ederse yine doktora gideceğim.Leke kirmizimi cnm kan gbi benim dr kahverengi leke olabilir kan olmadığı sürece sorun yok demişti ama daha önce böyle bisey yasadiysan hemen dr git ilaç fln verirler
Sen elinden gelen özeni göster gerisi takdir i ilahi cnm inşallah bisey olmaz allahın izni ileKahverengiydi ve azdı. Doktorumla konuştum, iğne verdi, yaptırdım. Şimdi işteyim, kendimi yormadan öyle bekliyorum işte kaderimi. Eğer devam ederse yine doktora gideceğim.
İnşallah canım, teşekkürler :)Sen elinden gelen özeni göster gerisi takdir i ilahi cnm inşallah bisey olmaz allahın izni ile
bende öyleyim sadece folık asit içiyorum hiçbısey yapamıyorum halsızlıkten evi b.k götürüyo :)herkes sağlıkla bebeğini doğurur inşallah.. benim sıkıntım halsizlik... ya inanılmaz halsizim.. folik asit yanında vitamin de kullanan var mı acaba? ben inanılmaz yorgunum uykusuz kalmışım gibi.. uff yaaa
bende öyleyim sadece folık asit içiyorum hiçbısey yapamıyorum halsızlıkten evi b.k götürüyo :)
evi düşünüyorum benaynen yaa mahvoldum.. sinirleniyorum boyle halsiz olmaktan nefret ediyorum.. zaten çalışıyorum işyerinde masabaşında uykudan oluyorum yaaaaaaaaaa
Benim de aşırı var. 7. Haftadayım sağlıklı dedi durumuna doktor. Ama dünden beri sümük gibi aynı aşırı akıntım var. Korkuyorum açıkcasıKizlar ben 6+2 hamileyim.benim hic akintim yok.boyle olan varmi?akinti olmamasi normalmi?
Benim dr ninverdigi ilacın içinde folik b12 ve kalsiyum var.. mide bulantisina da yi geliyormus. .gerçi benim henüz bulantim yok ilaçtan dolayı mi bilmiyorum amaherkes sağlıkla bebeğini doğurur inşallah.. benim sıkıntım halsizlik... ya inanılmaz halsizim.. folik asit yanında vitamin de kullanan var mı acaba? ben inanılmaz yorgunum uykusuz kalmışım gibi.. uff yaaa
Canim bidaki randevunda dr a soyle istersen belki sana bi vitamin önerir benimde oyleydi ama mecburum ayakta kalmaya 21 aylik bi kizim daha var cunku o uyuyunca onunla uyuyorum biraz iyi geliyorherkes sağlıkla bebeğini doğurur inşallah.. benim sıkıntım halsizlik... ya inanılmaz halsizim.. folik asit yanında vitamin de kullanan var mı acaba? ben inanılmaz yorgunum uykusuz kalmışım gibi.. uff yaaa
Cok rahatsiz degilsen icme canim benimde cok kotuydu yemek yapamiyodum ama 7. Haftamda hepsi yok olduBenim 5+4 sanki yavaştan halsizlik ve mide bulantıları başladı. Mide bulan tim aşırı degil ama ac kaldigimda kötü oluyorum. Sizde de oluyomu kızlar. Doktorum bi ilaç vermişti bulantı için olursa iç dedi. Ama daha bu kadar azken içmek istemiyorum
Canım ben folik asit ve decavit kullanıyorum. Hamile kalmadan önceki halime göre daha iyiym ama bazen o halsizlik oluyo tabiki. Öylede çok çok halsiz olmuyorum Allahtanherkes sağlıkla bebeğini doğurur inşallah.. benim sıkıntım halsizlik... ya inanılmaz halsizim.. folik asit yanında vitamin de kullanan var mı acaba? ben inanılmaz yorgunum uykusuz kalmışım gibi.. uff yaaa
hamilesinnArkadaşlar 22 şubatta 7 haftalık bebeğim düştü bunu bügün yaptım hamilemiyim.