5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

02.12.2016 görünüyor bakalım miniğimiz tam gününde mi gelecek ama yay burcuyuz bu kesin :)
yay bebekleri nasıl olur acaba :)

Bende herşeyi yiyorum maalesef:)ben aldım hamiş pantolonu çok rahatlar bence sende al zaten pantolonlar genelde 5 ay kadar giyilebilir ilk aldığın herkese tavsiye ederim durmayın alın şişkinliğiniz varsa çok rahat oluyor
bende aldım inanılmaz rahat kotlarım zaten sıkıyordu ama bunlar dünden beri ağrım azaldı resmen

ya kızlar açlık şekerinden anlayan varmı yada yaptıran ya bana biri yardımcı olabilir mi
dünden beri ölçüyorum 97 çıktı bugün 91 çıktı bi sitede görüm 90nin altında olması gerekiyormuş açlık sınrı

herkes sağlıkla bebeğini doğurur inşallah.. benim sıkıntım halsizlik... ya inanılmaz halsizim.. folik asit yanında vitamin de kullanan var mı acaba? ben inanılmaz yorgunum uykusuz kalmışım gibi.. uff yaaa
canım benim dr bana decavit verdi yorgunluğu aldı en azından birde folidoce 400mcg vermiş decavit demir ,ilacı hamilelik sonuna kadar kullanacaksın dedi sonra ben sağlık ocağına gittim bunlara para verme gel bittikçe biz sana verelim dedi

Teşekkürler cnm inşallah sağlıkla dogururuz hepimiz sorunsuz bi sekilde. Ben koruyorum koruyorum işlemden denedim yaptiramadim ztn o yüzden geç gidicem kalp atisi için senin bir an önce folik asit e başlaman lazım onu hallet sonra bi şikayetin yoksa bu kac hafta sonragit dr a bekleyebilirsen tabi :)
Başladım 3 gündür içiyorum dha öce gittiğim doktr gebelik düşünrsen uc ay onceen basla demişti zaten hamileymişim :) öğrendikten snra aldım hangi marka kullanmak gerekiyor isim verebiliyomuyuz ?

Başladım 3 gündür içiyorum dha öce gittiğim doktr gebelik düşünrsen uc ay onceen basla demişti zaten hamileymişim :) öğrendikten snra aldım hangi marka kullanmak gerekiyor isim verebiliyomuyuz ?
Yok cnm isim veremem benim dr değişik bi ilaç verdi ben öncesinde kullanmamistim ama sen baslamissin iyiymiş :)

Kızlar bende bugün bir sağ kasigi ma sonra da sol kasigima ara ara diken batar gibi ağrı oldu sizde oluyor mu

Ben de işten şimdi geldim yorgunluktan ölüyorum. Son enerjimi de öğrencilere harcadım şimdi gidip yemek olayını halletmem lazım yaşasın kolay ve basit yemekler :KK70:

X