5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ikimizinki de aşağı yukarı aynıymış zaten . benim doktor seninki gibi sorun değil demediği için kendiminki için endişe ediyordum umarım bebeklerimiz doğana kadar yükselmez bizim şekerler
Allahın izniyle bişey olmaz gülüm dr dan dr a da fark ediyo kimi dr görevini malesef layığıyla yapmıyor ben diyabet hastası olduğum için çokk dr gezdim bak açlık 100 ve altı tokluk 140 ve altı olduktan sonra hiç korkma şekerden ama şimdi ben insülinden dolayı kontrol altında en azından sen iyi bir dahiliyeye git gebeliğin ilerleyen aylarında insüline başlar büyük ihtimal boy kilo durumun ne canım

şu an bendeki sorun zaten açlık şekeri 100ün altına inmiyor hatta 110 civarında 113-116-112 gibi çıkıyor. tokluk normal.
ben obez hasta oluyorum ne yazıkki 114 kiloyum. bir ara tiroid ilaçları da kullandım ama şu an yüksek değil tsh

hamişlikten önce kilo verebilseydin keşke kuzum.sen en kısa zamanda dahiliyeye git gülüm insüline başla derse hemen başla ben sırf bebeğe olurda zararı olmasın diye 2 senedir çocuk tedavisi görmeye başladım 2 senedir de insülin kullanıyorum doğmayan olmayan bebeğimi korumak adına yani.sende başlaman gerekirse başla kontrol edilir 110 biraz fazla çünkü

nasıl verdiniz ya ne güzel benim bulantımda yok ne verseniz yiyebilirim yani benimde göbüş çıktı öne doğru bu hamiş pantolonları kaç ayda giyiliyo ki daha erken sanki
Bende herşeyi yiyorum maalesef:)ben aldım hamiş pantolonu çok rahatlar bence sende al zaten pantolonlar genelde 5 ay kadar giyilebilir ilk aldığın herkese tavsiye ederim durmayın alın şişkinliğiniz varsa çok rahat oluyor

Başka Dr gittinmi canim

evet 26 sında hem jinekoloğa hem dahiliyeye gitcem
hayırlısı olsun inşallah

Ben zaten kilolu oldgim için pantolonlar biraz sıkıyordu ama en azindan 3. Ay bitsinde oyle alayım diyorum hemen de karin çıkmaz herhalde

merhabalarr bende yeni öğrendim hamile olduğumu adet günümde 94.14 cıktı cumartesi günü yani 16nda ne zamn doktora gitsem keseyi görebilirim bilgisi olan var mı?

merhabalarr bende yeni öğrendim hamile olduğumu adet günümde 94.14 cıktı cumartesi günü yani 16nda ne zamn doktora gitsem keseyi görebilirim bilgisi olan var mı?
Cnm hayirli olsun son adet tarihinden hesapla 5.5 haftalikken gorunuyo ortalama tabi ben vajinal baktiririm diyorsan biraz daha erken görünebilir Ben 5+4 te gördüm kalp atisi için 3 hafta sonra gidicem çünkü vajinal baktirmak istemiyorum.

tesekkür ederimm seninde bebişin hayırlı olsun :) benm söyle bi durum oldu hamile oldugumu öğrenmeden 3 gün önce jinekologtaydım vajınal bakıldı ama oda fark etmedi bnde bilmiyordum şimdi tekrar yine baktrmasam kimi zararı olur diyor kimi daha iyi diyor bnmde cok bilgim yok kafam karısıyor :/

vajinal baktırma canım drlar bakmak istese bile sen izin verme.ben geçen lekelenme yaşamama rağmen dr um vajinal bakmak istemiyorum kese sıcak daha dedi.birkaç gün daha bekle gerekirse ama vajinal baktırma bence

vajinal baktırma canım drlar bakmak istese bile sen izin verme.ben geçen lekelenme yaşamama rağmen dr um vajinal bakmak istemiyorum kese sıcak daha dedi.birkaç gün daha bekle gerekirse ama vajinal baktırma bence
Beklemekte fayda var agrım sızım da yok şuanlık cok şükür acil doktora gtmeyi gerektircek bi durum yok bekliyeyim en iyisi ben 2-3 hafta daha :)) tesekkür ederim bu ara da bilginiz için :)

Beklemekte fayda var agrım sızım da yok şuanlık cok şükür acil doktora gtmeyi gerektircek bi durum yok bekliyeyim en iyisi ben 2-3 hafta daha :)) tesekkür ederim bu ara da bilginiz için :)
rica ederim canım benim sen iyi bir kadın doğumcu seç o ne derse ona göre yap herşeyi.çünkü malesef çoğu dr baştan salıyor.rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar, 2-3 gündür bel ve hafif kasık ağrısı vardı. Dün akşam lekelenmem oldu. 2 yıl önce de böyle hafif başlamıştı, sonunda düşük yapmıştım. Çok korkuyorum.

Teşekkürler cnm inşallah sağlıkla dogururuz hepimiz sorunsuz bi sekilde. Ben koruyorum koruyorum işlemden denedim yaptiramadim ztn o yüzden geç gidicem kalp atisi için senin bir an önce folik asit e başlaman lazım onu hallet sonra bi şikayetin yoksa bu kac hafta sonragit dr a bekleyebilirsen tabi :)

Merhaba arkadaşlar, 2-3 gündür bel ve hafif kasık ağrısı vardı. Dün akşam lekelenmem oldu. 2 yıl önce de böyle hafif başlamıştı, sonunda düşük yapmıştım. Çok korkuyorum.
Leke kirmizimi cnm kan gbi benim dr kahverengi leke olabilir kan olmadığı sürece sorun yok demişti ama daha önce böyle bisey yasadiysan hemen dr git ilaç fln verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…