Geçmiş olsun canim acaba sagsan mi sutunu.Oglum hastaneye yatacak sariliktanesim goturdu az once 14ten 18e cikmis sariligi. Dikis agrilarim cok fena esim beni goturmedi evde yalnizim agladim baya bi sutum gitmez dimi?
Oglum hastaneye yatacak sariliktanesim goturdu az once 14ten 18e cikmis sariligi. Dikis agrilarim cok fena esim beni goturmedi evde yalnizim agladim baya bi sutum gitmez dimi?
Bende şimdi doktordan geldim pazartesi sezeryana alacak.
Suyu hiç yok denecek kadar az
Hatta aç olsan şimdi alırdım dedi.
Hakkımızda hayırlısı.
Genel anestezimi spinal mi yaptirsam çok kararsızım
Surekli sagiyorum canim ememiyor hala alismadi emmeyeGeçmiş olsun canim acaba sagsan mi sutunu.
Bide ağlayıp üzülme kesilmesin
Insallah canim. Basinda annesi kalacak demisler apar topar hastaneye geldim yatisi yapildi oglumun isigin altinda su an fototerapi mi neymis. Kendime de agri kesici antibiyotik karisik bi igne vermisti dr onu yaptırdım ayakta durabilmek icin. Bu gece kesin hastanedeyiz esim de hastanenin girisindeki koltukta sabahlayacak.Gecmis olsun canim. Insallah sende oglun da iyilesir aglama sut olayi psikilojik cunku kesilmez insallah
Endişelenmeyin lütfen benim oğlumda yattı sarılıktan üç günlükken 16 ile çokta kilo vermişti.. Aynen cok ağladım cok üzüldüm ama çok iyi makinesi olan bir hastanede 6 saat fototerapi aldı ve 12 ye düştü taburcu olduk. "artık evde beslenerek geçecek inşallah" dedi doktor. ama anne sütüm yeterli olmadığından mama takviyesi de yaptık bir kaç gün sonra gittik 9 a inmişti bilirubin seviyesi. Hem de kilo almıştı.Çişle kakayla atıyorlarmış vücuttan o yuzden beslenme cok onemli. Sağ salim gelecek bebişiniz merak etmeyin çoğu bebek oluyor ve geçiyor biliyorsunuz...Oglum hastaneye yatacak sariliktanesim goturdu az once 14ten 18e cikmis sariligi. Dikis agrilarim cok fena esim beni goturmedi evde yalnizim agladim baya bi sutum gitmez dimi?
Inşallah canim benim sendeHayirlisi ile al bebegini kucagina canim. Bende carsamba dogum yapicam genel anestezi ile.
Sakın ol canım stres yapma uzun sürerse emzirmeye gidersin sen de.bizim de vardı sarılıgımız düştü çok sukurOglum hastaneye yatacak sariliktanesim goturdu az once 14ten 18e cikmis sariligi. Dikis agrilarim cok fena esim beni goturmedi evde yalnizim agladim baya bi sutum gitmez dimi?
Ben spınal den çoooook memnun kaldım canım ama sonra çok baş ağrısı çektim çokk kötüydü. Epidural in yan etkilerini bi görüş doktorunla benceBende şimdi doktordan geldim pazartesi sezeryana alacak.
Hakkımızda hayırlısı.
Heyecan yaparım diye korkuyorum canim ama dediğin gibi pazartesi anesteziciyle konuşup ona göre karar veririm artıkBen spınal den çoooook memnun kaldım canım ama sonra çok baş ağrısı çektim çokk kötüydü. Epidural in yan etkilerini bi görüş doktorunla bence
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım haberdar et bizide mutlakaBende şimdi doktordan geldim pazartesi sezeryana alacak.
Hakkımızda hayırlısı.
Çok geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin ışığın altında yatar bşrax iyileşir gelir kucağına tekrar sütünü de sağ bence göğüsde süt birikmesi de iyi değil ateş yapar sanaOglum hastaneye yatacak sariliktanesim goturdu az once 14ten 18e cikmis sariligi. Dikis agrilarim cok fena esim beni goturmedi evde yalnizim agladim baya bi sutum gitmez dimi?
Canım kuzenimin bebeği daha yeni fototeraoi aldı gözlerine dikkat edin mutlaka Dr söylemiştir zatenI
Insallah canim. Basinda annesi kalacak demisler apar topar hastaneye geldim yatisi yapildi oglumun isigin altinda su an fototerapi mi neymis. Kendime de agri kesici antibiyotik karisik bi igne vermisti dr onu yaptırdım ayakta durabilmek icin. Bu gece kesin hastanedeyiz esim de hastanenin girisindeki koltukta sabahlayacak.
Canim spinal oldum cok memnunum genelde oksuruk cok oluyor diyorlar dikisler varken cok buyuk azap. Bir de genel bebege geciyomus ayilmasi da zormus bence en iyisi spinalBende şimdi doktordan geldim pazartesi sezeryana alacak.
Hakkımızda hayırlısı.
Kapadik canim iyice bere giydirdik ustune goz bandi taktikCanım kuzenimin bebeği daha yeni fototeraoi aldı gözlerine dikkat edin mutlaka Dr söylemiştir zaten
Genel bebege geçiyor mu gercektenCanim spinal oldum cok memnunum genelde oksuruk cok oluyor diyorlar dikisler varken cok buyuk azap. Bir de genel bebege geciyomus ayilmasi da zormus bence en iyisi spinal