Hayırlı olsun bebisin :)Kizlarrr ben doğum yaptım dun aksam sezeryan olduk çok şükür kızım sağlıkla dünyaya geldi teyzeleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bebisin :)Kizlarrr ben doğum yaptım dun aksam sezeryan olduk çok şükür kızım sağlıkla dünyaya geldi teyzeleri
Sagol canim bakayim linke simdi. Evet biberonla veriyorum avent aldim yavas akiyor falan dediler ama bakalim insallah sorun olmaz. Damla damla bile sut gelse emiyo benimki ama sut yokken emmiyor bir an once gelmesi lazim sutun. Sag taraftan sari olan geliyor soldan hala gelmedi.mamayı biberonla mı veriyosun? yalnız mama verdikçe az emzirecğn için süt gelme ihtimali azalabilir veya gelince bebek meme reddi yaşayabilir biberondan çekmesi daha kolay olduğu için memeyi emmek istemiyolarmş. bol bol emzir bebeğini. süt sağma makinesinden daha etkiliymiş bebeğin emmesi. tomris in emzirme notlarını okumuş muydun? aşağıda bi link paylaşıyorum çok güzel anlatıyo
https://bebekyapimbakimonarim.kadin...02/tomrisin-emzirme-notlar-2-doktor-mama.html
Gozun aydin canimm Allah anali babali buyutsun masallah :)Kizlarrr ben doğum yaptım dun aksam sezeryan olduk çok şükür kızım sağlıkla dünyaya geldi teyzeleri
Iç canim şifa olsun insallah geçmiş olsun.bal ve z encefili karistiripta yiyebilirsinKızlar boğaz ağrısında nane limon içeyim diyorum bebege zararı olur mu
Bende boğaz ağrısı ile uyandım zaman bi geçse artık kuzumu kollarımda görmek istiyorum
Ay maşaallah Can'ım gözün aydın darısı başımaKizlarrr ben doğum yaptım dun aksam sezeryan olduk çok şükür kızım sağlıkla dünyaya geldi teyzeleri
Ahh canım ahh uykusuzluk mu o da neydi acaba bebişin gelsinde uykusuzluğun alasını yaşıcaksın :)) benim gibii hamişken bende uykusuzluktan şikayetçiydim ama şimdi uykun var ama sana ihtiyacı olan biride var. Yinede herşeye değer bu minik varlıkUykusuz bir gece daha ... napiyorsunuz kizlar
Canım sarı kolastrum gelmesi iyiye işaret. Benimde sağ göğüsümden daha çabuk geldi süt. Sola baya baya sıktırarak masaj yaptım hemen hemen 1 haftada getirttim sütümü. Şu an bile soldan sağdaki emiş gibi ememiyo. Bende lansinohun aldım. Biberonu emdikçe sıvı akıtıyo, şimdi bile biberonuyla vericem zaman ilk önce göğsümü emziriyorum zorluğunu yaşasın sonra biberonu veriyorum alışmasın diye. Bol bol hurma ye, rezene çayı iç, tahin pekmez ye,bol maydanoz ye, dereotunu seviyosan yemeklerden önce yemen lazımmış ama ben kokusuna tahammül edemiyorum.Sagol canim bakayim linke simdi. Evet biberonla veriyorum avent aldim yavas akiyor falan dediler ama bakalim insallah sorun olmaz. Damla damla bile sut gelse emiyo benimki ama sut yokken emmiyor bir an once gelmesi lazim sutun. Sag taraftan sari olan geliyor soldan hala gelmedi.
İnşallah canımHemen yapacagim canim cok tesekkurler insallah gelir
Bi tek Boğaz'da ağrı var su dahi içemiyorum bir an önce doğursakta rahatlasakGecmis olsun canim. Evde oda kurudugu icinde bogazin kuruyup agri yapmis olabilir. Simdi nasilsn
Düzelir merak etme hiç. Vücut su tutmuş halde şu anda. Kanama da gittikçe o şişlik gidiyorAy insallah gecer canim ya ayak bileklerim ayaklarimdan daha buyuk gorunuyor gobegim desen hala bir bebek daha cikacakmis gibi. Bir de hastanede fark etmistim yuzum de sismis kendime hic benzemiyorum
Bi tek Boğaz'da ağrı var su dahi içemiyorum bir an önce doğursakta rahatlasak
Ahh canım ahh uykusuzluk mu o da neydi acaba bebişin gelsinde uykusuzluğun alasını yaşıcaksın :)) benim gibii hamişken bende uykusuzluktan şikayetçiydim ama şimdi uykun var ama sana ihtiyacı olan biride var. Yinede herşeye değer bu minik varlık
Gecmis olsun canim dis agrisi cok fenaDisim agriyor ve uykum yok hala ayaktayim
Gecmis olsun canim dis agrisi cok fena