- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
Ben heyecan yaptim agladim sakinlestirici igne yaptilar gecti hepsi canimHeyecan yaparım diye korkuyorum canim ama dediğin gibi pazartesi anesteziciyle konuşup ona göre karar veririm artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben heyecan yaptim agladim sakinlestirici igne yaptilar gecti hepsi canimHeyecan yaparım diye korkuyorum canim ama dediğin gibi pazartesi anesteziciyle konuşup ona göre karar veririm artık
Bana oyle dedi hemşireler canim spinal en iyisi dedilerGenel bebege geçiyor mu gercekten
Tamam tatlim sizi dinleyip öyle yapicam insallah.Ben heyecan yaptim agladim sakinlestirici igne yaptilar gecti hepsi canim
Haber veririm insallah.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım haberdar et bizide mutlaka
Ben daha Dr la konuşmadım ama genel olmak istiyorum
Genel anestezi 2 defa aldım ben uyaninca çok zor oluyo birden acıyla uyanıyorsun. Ama spınalden de korkuyordum başlangıçta tansiyon düşüyor mide bulantısı falan çok oluyor ıgnelerle dengelıyorlar hemen düzelince başlıyorlar operasyona. O kadar keyifliydi ki anlatamam bebeğimin ilk anlarını gördüm sesini duydum. Çok güzeldi sadece 4-5 gün çok ciddi baş ağrısı cektım o beni mahvetti. Herkeste gorulmıyormus bu yan etkisi benim şansım o daHeyecan yaparım diye korkuyorum canim ama dediğin gibi pazartesi anesteziciyle konuşup ona göre karar veririm artık
Anladım canim valla cesaret verdiniz sagolun dedikleriniz gelecek aklıma hep sizden güç alicamGenel anestezi 2 defa aldım ben uyaninca çok zor oluyo birden acıyla uyanıyorsun. Ama spınalden de korkuyordum başlangıçta tansiyon düşüyor mide bulantısı falan çok oluyor ıgnelerle dengelıyorlar hemen düzelince başlıyorlar operasyona. O kadar keyifliydi ki anlatamam bebeğimin ilk anlarını gördüm sesini duydum. Çok güzeldi sadece 4-5 gün çok ciddi baş ağrısı cektım o beni mahvetti. Herkeste gorulmıyormus bu yan etkisi benim şansım o da
I
Insallah canim. Basinda annesi kalacak demisler apar topar hastaneye geldim yatisi yapildi oglumun isigin altinda su an fototerapi mi neymis. Kendime de agri kesici antibiyotik karisik bi igne vermisti dr onu yaptırdım ayakta durabilmek icin. Bu gece kesin hastanedeyiz esim de hastanenin girisindeki koltukta sabahlayacak.
Ben de sabirsizlikla bekliyordum aniden geliverdi canim gecenin 3unde elimiz ayagimiza dolandi hatta inanamadik şok gecirdik bi 20 dakika falanne zaman doğacak bu bebişler
Ne güzelBen de sabirsizlikla bekliyordum aniden geliverdi canim gecenin 3unde elimiz ayagimiza dolandi hatta inanamadik şok gecirdik bi 20 dakika falan
Bende spinal oldum 3-4 saate ayaklarda ki uyusukluk tamamen geciyoru vucudum da sezeryandan ıkı gün sonra bacaklarımdanve ayaklarımda şişlik oldu sadece spinale bağlıyorum ben oda geçti bgun iyice ama spinalin başka hiç bir yan etkisini görmedim baş agrısı bel agrısı vs falanTamam tatlim sizi dinleyip öyle yapicam insallah.
Iyi masallahGiremiyırum uzun zamandır bebeğim cok uyuyor halbuki emzirmek için zorla uyandırıyorum doktora götürdüm hiç birşey yok dedi siz nasılsınız
Anladım canim sagolasin insallah güzel geçer benimdeBende spinal oldum 3-4 saate ayaklarda ki uyusukluk tamamen geciyoru vucudum da sezeryandan ıkı gün sonra bacaklarımdanve ayaklarımda şişlik oldu sadece spinale bağlıyorum ben oda geçti bgun iyice ama spinalin başka hiç bir yan etkisini görmedim baş agrısı bel agrısı vs falan
Bunu bende merak ediyorumSezeryandan sonra göbeğini saran var mi kizlar
Gözün aydın canim.rabbim anali babalı büyütsün insallah.Kizlar ben de dogum yaptim cuma günü epidural sezeryanla.kizim ufak dogdu buyutmeye calisiyoruz epiduralde agri pompasi taktilar bir bucuk saatte bir pompaya basinca agri sizi hissedilmiyor ameliyat sonrasi tavsiye ederim ben de epidurali.bir de soran olmus benim doktorum lohusa korsesi alip takabilirsin dedi ben kullaniyorum dunden beri midemin tamamini ve gobegimin ust kismini saracak sekilde.doktorunuza sorun dikislerinize zarar vermeyecekse takilabilir bence de.. Hayirli kandiller herkese
Ben tülbentle sarıyorum canımSezeryandan sonra göbeğini saran var mi kizlar