5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım haberdar et bizide mutlaka
Ben daha Dr la konuşmadım ama genel olmak istiyorum
Haber veririm insallah.
Aynen spinal daha iyiymiş anestezi bebeğe gecmiyomus.
Sende konusursun anestezicinle fikrin değişir belki.
Sende dikkat et kendine son zamanlarda
Dinlen güzelce
Darısı zamanı gelince senin başına insallah hayirlisiyla

Heyecan yaparım diye korkuyorum canim ama dediğin gibi pazartesi anesteziciyle konuşup ona göre karar veririm artık
Genel anestezi 2 defa aldım ben uyaninca çok zor oluyo birden acıyla uyanıyorsun. Ama spınalden de korkuyordum başlangıçta tansiyon düşüyor mide bulantısı falan çok oluyor ıgnelerle dengelıyorlar hemen düzelince başlıyorlar operasyona. O kadar keyifliydi ki anlatamam bebeğimin ilk anlarını gördüm sesini duydum. Çok güzeldi sadece 4-5 gün çok ciddi baş ağrısı cektım o beni mahvetti. Herkeste gorulmıyormus bu yan etkisi benim şansım o da :KK43:

Genel anestezi 2 defa aldım ben uyaninca çok zor oluyo birden acıyla uyanıyorsun. Ama spınalden de korkuyordum başlangıçta tansiyon düşüyor mide bulantısı falan çok oluyor ıgnelerle dengelıyorlar hemen düzelince başlıyorlar operasyona. O kadar keyifliydi ki anlatamam bebeğimin ilk anlarını gördüm sesini duydum. Çok güzeldi sadece 4-5 gün çok ciddi baş ağrısı cektım o beni mahvetti. Herkeste gorulmıyormus bu yan etkisi benim şansım o da :KK43:
Anladım canim valla cesaret verdiniz sagolun dedikleriniz gelecek aklıma hep sizden güç alicam

I

Insallah canim. Basinda annesi kalacak demisler apar topar hastaneye geldim yatisi yapildi oglumun isigin altinda su an fototerapi mi neymis. Kendime de agri kesici antibiyotik karisik bi igne vermisti dr onu yaptırdım ayakta durabilmek icin. Bu gece kesin hastanedeyiz esim de hastanenin girisindeki koltukta sabahlayacak.

Rabbim sifa versin sana da ogluna da insallah bir an once iyilesip evinize gecersiniz

Giremiyırum uzun zamandır bebeğim cok uyuyor halbuki emzirmek için zorla uyandırıyorum doktora götürdüm hiç birşey yok dedi siz nasılsınız

Tamam tatlim sizi dinleyip öyle yapicam insallah.
Bende spinal oldum 3-4 saate ayaklarda ki uyusukluk tamamen geciyoru vucudum da sezeryandan ıkı gün sonra bacaklarımdanve ayaklarımda şişlik oldu sadece spinale bağlıyorum ben oda geçti bgun iyice ama spinalin başka hiç bir yan etkisini görmedim baş agrısı bel agrısı vs falan

Bende spinal oldum 3-4 saate ayaklarda ki uyusukluk tamamen geciyoru vucudum da sezeryandan ıkı gün sonra bacaklarımdanve ayaklarımda şişlik oldu sadece spinale bağlıyorum ben oda geçti bgun iyice ama spinalin başka hiç bir yan etkisini görmedim baş agrısı bel agrısı vs falan
Anladım canim sagolasin insallah güzel geçer benimde

Kizlar ben de dogum yaptim cuma günü epidural sezeryanla.kizim ufak dogdu buyutmeye calisiyoruz :KK43: epiduralde agri pompasi taktilar bir bucuk saatte bir pompaya basinca agri sizi hissedilmiyor ameliyat sonrasi tavsiye ederim ben de epidurali.bir de soran olmus benim doktorum lohusa korsesi alip takabilirsin dedi ben kullaniyorum dunden beri midemin tamamini ve gobegimin ust kismini saracak sekilde.doktorunuza sorun dikislerinize zarar vermeyecekse takilabilir bence de.. Hayirli kandiller herkese

Kizlar ben de dogum yaptim cuma günü epidural sezeryanla.kizim ufak dogdu buyutmeye calisiyoruz :KK43: epiduralde agri pompasi taktilar bir bucuk saatte bir pompaya basinca agri sizi hissedilmiyor ameliyat sonrasi tavsiye ederim ben de epidurali.bir de soran olmus benim doktorum lohusa korsesi alip takabilirsin dedi ben kullaniyorum dunden beri midemin tamamini ve gobegimin ust kismini saracak sekilde.doktorunuza sorun dikislerinize zarar vermeyecekse takilabilir bence de.. Hayirli kandiller herkese
Gözün aydın canim.rabbim anali babalı büyütsün insallah.
Bilgiler için sağol.
Kızında biran önce buyur merak etme.
Küçük doğanlar daha güzel kilo alıp buyuyolar

X