Hemen yapacagim canim cok tesekkurler insallah gelirhircinkedi canım benimde ilk zamanlar sütüm gelmedi, kayınvalidem tereyağında hurma kavurup içine ceviz attı, yedim onu baya tatlı bişey oluyo hoşuna gider, yedikten 3-4 saat sonra gelmeye başladı ama o gün süt sağma makinasıyla hem masaj yaptım hemde tatlı şeyler yedim. Dene canım zararı olmaz
evet canım benim :)Nurul ayn canım baktım da Cansu diye bi arkadaş kabul etmiş tahminimce sensin kabul eden
Sağol canım benim bgun baya kanama yaptı sezeryan acım dindi bu dinmediAllah kolaylik versin canim.Inşallah biran önce geçer agrilarin
Canım benmde göğüs ucum yok sütümde hemen gelmemişti hep elimle sağıp o sarı sütü kaşıkla verdim derken sağdım makinayla bi anda geldi sütüm olumsuz düşünme cok etkileniyoruz bende suan silikon meme ucuyla emziriyorum sarılığımız cıktı bide ısrarcı olamıyorum bazen almıyor sağdığımı biberonla veriyorumBu arada sutum de hala gelmedi kizlar kendimi cok berbat hissediyorum zaman zaman. Meme ucum kucukmus hemsireler oyle dedi bebek de emmekte zorlaniyor. Mamaya alisacak diye korkuyorum siringayla veriyorduk sonra cok zor olmaya basladi biberona gectik. Hic sutum gelmez ya da bebek mamaya alisir emmez boyle kalir diye korkuyorum
bol bol sıvı al, zencefil nane limon vs şeyler. ıhlamur iç ama başka bitki çaylarından içme hamilelikte tehlikeli olabilir. c vitamini meyveler ye kivi portakal vs..Kızlar gribe ne tavsiye edersiniz
Ayyyy çok sevindim kolostrum gelmiş daha ne olsun :)))) ilk günler zaten çok gelmez o sarı süt azcık damla damla gelir o da bebeğin yeter midesi çok küçük daha. Birkac gün sonra sütun beyaza dönüşür.Kizlar nasilsiniz ben yine uykusuz :) sut sagma makinasiyla zorladim dun sari bir sut geldi bir yemek kasigi kadar. Sevincten aglayacaktim :) Sabah yine sagacagim acaba bu ne zaman artar sizin ne zaman artti?
Saol canim icim rahatladi birazAyyyy çok sevindim kolostrum gelmiş daha ne olsun :)))) ilk günler zaten çok gelmez o sarı süt azcık damla damla gelir o da bebeğin yeter midesi çok küçük daha. Birkac gün sonra sütun beyaza dönüşür.
mamayı biberonla mı veriyosun? yalnız mama verdikçe az emzirecğn için süt gelme ihtimali azalabilir veya gelince bebek meme reddi yaşayabilir biberondan çekmesi daha kolay olduğu için memeyi emmek istemiyolarmş. bol bol emzir bebeğini. süt sağma makinesinden daha etkiliymiş bebeğin emmesi. tomris in emzirme notlarını okumuş muydun? aşağıda bi link paylaşıyorum çok güzel anlatıyoSaol canim icim rahatladi birazsagmaya devam edeyim o zaman ben. Sarilik var diye mama da veriyoruz hala. Yarin yine tahlil yapilacak insallah azalmistir sariligi bugun 14tu
Hadi gözün aydın canim.ne mutlu sana.darısı bize insallahKizlarrr ben doğum yaptım dun aksam sezeryan olduk çok şükür kızım sağlıkla dünyaya geldi teyzeleri
Bende boğaz ağrısı ile uyandım zaman bi geçse artık kuzumu kollarımda görmek istiyorumUykusuz bir gece daha ... napiyorsunuz kizlar
Sağol canım uygulucambol bol sıvı al, zencefil nane limon vs şeyler. ıhlamur iç ama başka bitki çaylarından içme hamilelikte tehlikeli olabilir. c vitamini meyveler ye kivi portakal vs..
öksürüyorsan pekmezle karabiberi karıştır ye. bir an önce iyileşirsin inşallah bende grip olcam diye çok korkuyorum hiç kimseyi öpmüyorum artık
Hadi gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün bol bol sütün olsunKizlarrr ben doğum yaptım dun aksam sezeryan olduk çok şükür kızım sağlıkla dünyaya geldi teyzeleri