Kizlar ben de dogum yaptim cuma günü epidural sezeryanla.kizim ufak dogdu buyutmeye calisiyoruzepiduralde agri pompasi taktilar bir bucuk saatte bir pompaya basinca agri sizi hissedilmiyor ameliyat sonrasi tavsiye ederim ben de epidurali.bir de soran olmus benim doktorum lohusa korsesi alip takabilirsin dedi ben kullaniyorum dunden beri midemin tamamini ve gobegimin ust kismini saracak sekilde.doktorunuza sorun dikislerinize zarar vermeyecekse takilabilir bence de.. Hayirli kandiller herkese
Canım tüm gün ve gecr mi öle benimd mesale gündüz cok uyuuorKızlar benm bebiş cok uyuyor sarılığı vardı o zamnlar cok dha zor uyandırıyorduk ama geçti şükür sarılığı yine de 2 saatte bir uyandırmaya calsıyorux her seferinde yarım saat orasını burasını mıncır soy giydir coccugunda canı cıkıyor 36+6 da doğdu erken doğdu için mi bu kadar uyku acaba
Gündüz agır oluyor uykusu gece dha hafif ama bugün en son 12 de uyandırmıstım 2 de uykusunda besledim az emdi şimdi biberonla 30 cl dha verdim baya mıncırıyorum ama yok uyanmıyorCanım tüm gün ve gecr mi öle benimd mesale gündüz cok uyuuor
Hayırlı doğumlar canım bebişine kavuşuyorsun gözünaydınKızlar sezeryan için hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin
Canım sen onu zorla da olsa uyandır yenidoğanlar 2 saat uyuyup 2 saat ayakta olması lazımmış bi uyku ritüeli seçmek gerekiyormuş emzirmeni ihmal etme kilo vermesin çok şükür sarılığı atlatmışsınızKızlar benm bebiş cok uyuyor sarılığı vardı o zamnlar cok dha zor uyandırıyorduk ama geçti şükür sarılığı yine de 2 saatte bir uyandırmaya calsıyorux her seferinde yarım saat orasını burasını mıncır soy giydir coccugunda canı cıkıyor 36+6 da doğdu erken doğdu için mi bu kadar uyku acaba
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bir avazda inşallahKızlar sezeryan için hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin
Bende zorl veriyorum mememi bugun kontrol vardı şükür 2 günde 100 gram almış zorlamayın dedi kilo alımı düşük olsa uyandırım zorla dicektim dediGündüz agır oluyor uykusu gece dha hafif ama bugün en son 12 de uyandırmıstım 2 de uykusunda besledim az emdi şimdi biberonla 30 cl dha verdim baya mıncırıyorum ama yok uyanmıyor
Amin cnm inşallah sizlerde sağlıkla alırsın kucagina
Kızlar sezeryan için hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin
Valla ben de niyetlendim ama dıkıskerımden emin olamadım dışarı da çıkmadım hiçKızlar selam doğum yapan arkadaşlar korse takmaya başladınızmı ben bi türlü karat veemedim nasıl birşey alsam
Canim cok sukur aldik bebegimizi kucagimizaBu_cat canım nedir son durum merak ettim nasılsınız
Banada doktor tak biran önce rahmin küçülsün istiyorsan dedi doktoruna bi sor sezeryan olsada dikişler düzelince izin veitor hemen hemen hepsiValla ben de niyetlendim ama dıkıskerımden emin olamadım dışarı da çıkmadım hiç
Kaçıncı haftanda geldi kuzucum ? Ben 38+4 oldum ama hala geleceği yok bebişiminBen de sabirsizlikla bekliyordum aniden geliverdi canim gecenin 3unde elimiz ayagimiza dolandi hatta inanamadik şok gecirdik bi 20 dakika falan
Hayrlı doğumlar olsun İnşallahKızlar sezeryan için hastaneye gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin