5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar herkesin Mevlüt Kandil'iniz mübarek olsun doğuran arkadaşları okudukça çok seviniyorum Rabbim hepinizin yavrularını size bağışlasın grubu Kuran kişi olarak hala doğurmamış olmaz psikolojimi bozdu iyice Çarşamba'ya kadar kendi gelmezse suni sancı olucak o da beni korkutuyor niye doğmuyor kendi neden gelmiyor takvimim bile kalktı artık çok üzülüyorum çok Can'ım sıkkın çok

Kızlar benm bebiş cok uyuyor sarılığı vardı o zamnlar cok dha zor uyandırıyorduk ama geçti şükür sarılığı yine de 2 saatte bir uyandırmaya calsıyorux her seferinde yarım saat orasını burasını mıncır soy giydir coccugunda canı cıkıyor 36+6 da doğdu erken doğdu için mi bu kadar uyku acaba

Rabbim hayirli evlat eylesin. Insallah bir an once toparlar bebegin

Canım tüm gün ve gecr mi öle benimd mesale gündüz cok uyuuor

Canım tüm gün ve gecr mi öle benimd mesale gündüz cok uyuuor
Gündüz agır oluyor uykusu gece dha hafif ama bugün en son 12 de uyandırmıstım 2 de uykusunda besledim az emdi şimdi biberonla 30 cl dha verdim baya mıncırıyorum ama yok uyanmıyor

Canım sen onu zorla da olsa uyandır yenidoğanlar 2 saat uyuyup 2 saat ayakta olması lazımmış bi uyku ritüeli seçmek gerekiyormuş emzirmeni ihmal etme kilo vermesin çok şükür sarılığı atlatmışsınız

Gündüz agır oluyor uykusu gece dha hafif ama bugün en son 12 de uyandırmıstım 2 de uykusunda besledim az emdi şimdi biberonla 30 cl dha verdim baya mıncırıyorum ama yok uyanmıyor
Bende zorl veriyorum mememi bugun kontrol vardı şükür 2 günde 100 gram almış zorlamayın dedi kilo alımı düşük olsa uyandırım zorla dicektim dedi

Kızlar selam doğum yapan arkadaşlar korse takmaya başladınızmı ben bi türlü karat veemedim nasıl birşey alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…