5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Sagol canim bakayim linke simdi. Evet biberonla veriyorum avent aldim yavas akiyor falan dediler ama bakalim insallah sorun olmaz. Damla damla bile sut gelse emiyo benimki ama sut yokken emmiyor bir an once gelmesi lazim sutun. Sag taraftan sari olan geliyor soldan hala gelmedi.

Canım sarı kolastrum gelmesi iyiye işaret. Benimde sağ göğüsümden daha çabuk geldi süt. Sola baya baya sıktırarak masaj yaptım hemen hemen 1 haftada getirttim sütümü. Şu an bile soldan sağdaki emiş gibi ememiyo. Bende lansinohun aldım. Biberonu emdikçe sıvı akıtıyo, şimdi bile biberonuyla vericem zaman ilk önce göğsümü emziriyorum zorluğunu yaşasın sonra biberonu veriyorum alışmasın diye. Bol bol hurma ye, rezene çayı iç, tahin pekmez ye,bol maydanoz ye, dereotunu seviyosan yemeklerden önce yemen lazımmış ama ben kokusuna tahammül edemiyorum.

Ay insallah gecer canim ya ayak bileklerim ayaklarimdan daha buyuk gorunuyor gobegim desen hala bir bebek daha cikacakmis gibi. Bir de hastanede fark etmistim yuzum de sismis kendime hic benzemiyorum
Düzelir merak etme hiç. Vücut su tutmuş halde şu anda. Kanama da gittikçe o şişlik gidiyor

Insallah hayirlisi ile gelsin de canim. Nasil gidiyor bebisli hayat

Oglum hastaneye yatacak sariliktan esim goturdu az once 14ten 18e cikmis sariligi. Dikis agrilarim cok fena esim beni goturmedi evde yalnizim agladim baya bi sutum gitmez dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…