Facebook ismini bilmiyorum Can'ım ama onayları ben yapıyorum.Aslında en başta ortak kullanılan hesapları özel resimlerimizi eşlerin görebileceğinden kabul etmiyorduk ama artık kabul ediyorum.facebook ismin neydi canımGruba onaylanmisim bugün mesajı yazdıktan sonra bidaha baktım tekrar istek gönderdim onay olmuş. :)
40+1 benim kızımın yeri rahat sanırım:)bide erkek çocukları 10 gün geç doğar deler bizimki sabredemedianası gibi aceleci.sen kaç haftalık oldun gülüm
Kızlar beklemez gelir derler senin ki baya rahat40+1 benim kızımın yeri rahat sanırım:)
bende istek gönderdim. bide 2016 aralık anneleri var neden 2 tane ayrı oluşmuşki herkes aynı grupt olsa keşketekrar gönder canım ben onaylarım
Ay insallah gecer canim ya ayak bileklerim ayaklarimdan daha buyuk gorunuyor gobegim desen hala bir bebek daha cikacakmis gibi. Bir de hastanede fark etmistim yuzum de sismis kendime hic benzemiyorumben 100 ü gördüm ama o ödem doğumdn 15 gün içinde gidiyor el ayak şişmesi balon gibi sönüyor gülüm kanaman gittikçe hafifliyorsun.tartılmadım bende ama 80 civarıyım şu an sanırım eski kıyafetlerden belli.
Allah kolaylik versin canim.Inşallah biran önce geçer agrilarinHem sezeryan hem hemoroid ağrıları .. Ahh doğum yapalı 5gün bitti ama hala bi gram sağlıklı hissetmiyorum ne zormuş analık
Canim vazgeçme yinede emzir emzirdikce gelecek insallah sütünBu arada sutum de hala gelmedi kizlar kendimi cok berbat hissediyorum zaman zaman. Meme ucum kucukmus hemsireler oyle dedi bebek de emmekte zorlaniyor. Mamaya alisacak diye korkuyorum siringayla veriyorduk sonra cok zor olmaya basladi biberona gectik. Hic sutum gelmez ya da bebek mamaya alisir emmez boyle kalir diye korkuyorum
Senin kaç oldu Can'ım benim 40+2 hala ses seda çıkmadı yerleri rahat yada tembel mi acaba bizim kızlar:)senin de normal doğum di mi ondan bekliyorsun?Ayrıca takvimim bile kalkmış ama bizim kiz hala ortada yok :)
Benim de 40+1 aynen annesi gibi tembel :)Senin kaç oldu Can'ım benim 40+2 hala ses seda çıkmadı yerleri rahat yada tembel mi acaba bizim kızlar:)senin de normal doğum di mi ondan bekliyorsun?
Benim de cumartesi kontrol gelmezse bi kaç gün daha bekler suni sancıyla başlatırız doğumu sesi doktor keşke kendi sancılarıyla gelseler :)grubu Kuran benim daha ben doğuramadım:)Benim de 40+1 aynen annesi gibi tembel :)
Normal icin bekliyoruz ama cumartesi son artik ozamana kadar gelmezse duruma gore bakicaz
Bi ikimizin gunu gecti sanirim
Senin ne zaman kontrolun
:)) Aynen canim kısmet ışteBenim de cumartesi kontrol gelmezse bi kaç gün daha bekler suni sancıyla başlatırız doğumu sesi doktor keşke kendi sancılarıyla gelseler :)grubu Kuran benim daha ben doğuramadım:)
Nurul ayn canım baktım da Cansu diye bi arkadaş kabul etmiş tahminimce sensin kabul edenFacebook ismini bilmiyorum Can'ım ama onayları ben yapıyorum.Aslında en başta ortak kullanılan hesapları özel resimlerimizi eşlerin görebileceğinden kabul etmiyorduk ama artık kabul ediyorum.facebook ismin neydi canım
Anladım canim hadi insallah :)Bi kere çatı muayenesi yaptı 37 haftadaydı o Zaman başka yapmadı Can'ım cumartesi yapar mı yapmaz mı hiç bilmiyorum şu an durum Nasıl umarım Kocaman olmuş açılmıştır da ben hissetmiyorumdur:)
Bebegim sarilik olmus esim tahlil sonuclarini almaua gidecek birazdan ne boyutta ona bakacak doktor. Emzirmem gerektigini soylemis ama hala yok sutCanim vazgeçme yinede emzir emzirdikce gelecek insallah sütün
Bide stres yapma olumsuz düşünme bunlarda etkili yi sutu
Emmedigi için canim sakin uzme kendini stres yapmaman gerekBebegim sarilik olmus esim tahlil sonuclarini almaua gidecek birazdan ne boyutta ona bakacak doktor. Emzirmem gerektigini soylemis ama hala yok sutinsallah hastaneye yatirmazlar cok korkuyorum