- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
Hadi gözün Aydın canım benden önce genelle alacaksın inşallah bebeğini kucağına deneyimlerini anlatırsın artık
Ben daha almadım internetten sipariş vermeye eşim yasak getirdi yurtiçi kargo bıZe çok sıkıntı yarattı ta gidip alacak enerjimde yok malesef
Merhaba kızlar bende doktordan geldim gelişimi bir hafta önde 2600 gr olmuş 34+3 de Dr a fazla değil mi dedim o kadar bi fazlalık yok dedi bahsetmişimdir
öncesinde 2 düşüğüm oldu kan sulandırıcı iğne kullanıyırum bugüne kadar hep cleaxne kullandım ama Dr bugun cleaxne o bıraktırıp hibor denilen iğneye başlattı önce cleaxne sonra hibora devam edeb var mı aranızda niye böyle bi değişikliğe gitti Dr bide gazi deki de um iğneyi doğumdan 2 gün önce bırak dedi öZeldeki Dr um 2 hafta önce bıraktıracak dedi kafam karıştı
ya ben anne bebek çantama bebiş eşyaları ile doldurdum kendim için de küçük bi valiz yaptım onlar da yetmedi 1 de kocaman e-bebek poşetine de battaniyeleri, hasta pedlerini fln koydum galiba çok abarttık bi sürü hastane çıkışı vs hazırladık bana bi sürü pijama almış annem
bende 12 kilo aldım ama sadece göbek var başka hiçbişi yok yerimden kalkarken o kadar zorlanıyorum ki destek almadan hareket edemiyorum resmen:)
ya canım sancı nası bişi, bana hiç olmuyo ne sancı ne kasılma. oluyo da ben mi anlamıyorum. sadece bebek hareketini hissediyorum ben
Kizlar nasilsiniz ? Bugun kontrolumuz vardi ve sukur iyiyiz. 14 aralik nikah gunumuzde genel anestezi ile geliyor pasamiz.
Belden ben istemedim anestezi doktoru istedi ama ...
Bebek guncesi aldiniz mi ? Bebeginizin ilklerini kaydetmek icin ?
Haftaya üns deki randevum ı zamana kadar cleaxne kullanıcam hıbora geçicem doğumu özelde değil üns hastanesinde düşünüyorum gecen gafta fetal takipne çıkınca bşrax netten araştırdım yeni doğan yogun bakım gerekebilir Allah korusun özelde yok malesef o yüzden özeldeki Dr unun dediğini değil doğum yapacağım yerdeki Dr un dediğini yapıcamGayet iyi bence bebisin kilosu onde bile olabilir bende corasprin kullaniyordum cnm 34 haftada kestiler erken dogum olabilir diye sanirim sen yine dr gittiginde hatirlat.
Yok canım daha doğurmadımcanchu diye bi arkadaş vardinona noldu geldi mi bebisi bilgisi olan var mı
Masallah hayirlisi olsun insAllah guzel bir gune denk gelmis insAllah istediginiz zamanda hayirlisiyla saglikla dogar bebis. İlk bebegimde bizde 7 ocak istemistik tanisma yil donumumuzdu kizimlada o gun tanissin istedik ama kendisi 5 ocakta tanismak istedi. :)))) az kalmış sizinde insan gun belli olunca daha bir değişik hissediyor :))
Haftaya üns deki randevum ı zamana kadar cleaxne kullanıcam hıbora geçicem doğumu özelde değil üns hastanesinde düşünüyorum gecen gafta fetal takipne çıkınca bşrax netten araştırdım yeni doğan yogun bakım gerekebilir Allah korusun özelde yok malesef o yüzden özeldeki Dr unun dediğini değil doğum yapacağım yerdeki Dr un dediğini yapıcam
ben 100 ü gördüm ama o ödem doğumdn 15 gün içinde gidiyor el ayak şişmesi balon gibi sönüyor gülüm kanaman gittikçe hafifliyorsun.tartılmadım bende ama 80 civarıyım şu an sanırım eski kıyafetlerden belli.Kizlar ben doguma 90 kilo girdim. 2 gun oldu hastanede neredeyse hicbisey yemedim eve geldik bugun hala 90 kiloyum ayaklarim feci ödem. Nasil gececek bu odemler
İnşallah canım ben ilk aylar zor diyodum son aylar daha zormuş amin inşallahİhtimall bunlar cnm sen moralini bozma hayirlisiyla biseycik olmaz
Çok şükür fırsat vermesin kuzucuk yanında sağ salim olsunda annesi biz de bekliyoruz bu grubu kurduğumda ilk sen gelmiştin Asya'cım sen doğurdun ben hala bekliyorum:)kızlar nasılsınız.biz iyiyiz şükür sizleri merak ediyorum sürekli ama paşa dan fırsat kalmıyor
Allah yakin zamanda kurtarsin inşallah bende o gruba geçen istek gönderdim ama onaylanmadiYok canım daha doğurmadımNormal doğum bakalım bekliyoruz.Bu arada buraya pek girmiyorum ben,burdaki arkadaşların birçoğu ve aralık anneleri 2016 başlığındaki arkadaşlarla Facebook açtık,orda aktifim.Aralık anneleri 2016 başlıklı 198 kişilik bir grup isteyen gelsin
tekrar gönder canım ben onaylarımAllah yakin zamanda kurtarsin inşallah bende o gruba geçen istek gönderdim ama onaylanmadi
Gruba onaylanmisim bugün mesajı yazdıktan sonra bidaha baktım tekrar istek gönderdim onay olmuş. :)tekrar gönder canım ben onaylarım
bide erkek çocukları 10 gün geç doğar deler bizimki sabredemediÇok şükür fırsat vermesin kuzucuk yanında sağ salim olsunda annesi biz de bekliyoruz bu grubu kurduğumda ilk sen gelmiştin Asya'cım sen doğurdun ben hala bekliyorum:)