5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende ilk 3 ay kilo alman değil vermek cabasindayim. Bebek için faydalı şeyler yiyirum onuda abartmadan .. ekmek şeker pirinç tamamen çıkardım et sut yogurt ceviz onlarida kontrollü yiyirum .. bende farkındayım dikkat etmemin gerektiğinin ama ışte bunu söylemek var söylemek var...

be

benimkinin boyu kısa demekki birazz .. oysaki babası çok uzun.. sağlıklı olsun da :)

inşallah canım sen başka doktor bul en iyisi. moral bozanların hiçbir faydası olmaz. bak senden kötü durumda olanlar da var yani mesela ben üstelik insülin direncim var şekeri hergün 2 kere ölçüyorum. tansiyonumun çıkmaması gerek vs.
moral çok önemli

Canım allahım yanında oldun. Umarım yanlış tespittir.iyi yapmışsın başka doktorla

Aynen öyle...sende dikkat ettiğin sürece allahın izni ile bişey olmaz cnm

takvımı nasıl yaptınız ? sizin takvıme tıklıyorum ama ordan olmuyo
Canım sağ üstte kendi ismine tıkla ve kişisel bilgilerine gir. Alt kısımlarda bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazıyo onu gir ve diğer bilgilerini eksiksiz doldur en alt kısımda değişiklikleri kaydet ve olmuş olacak

kızlar hamılelık takvımı yapamayanlar için yazıyorum profilinizi düzenlemeye girin ordan yapılıyo görursunuz zaten

inşallah inşallahhhh veririz benim boy 1,68 dikkat edelim haberleşelim

inşallah inşallahhhh veririz benim boy 1,68 dikkat edelim haberleşelim
İnşallah canım benim boyda şu an 1,63 cm. Haberleşelim kilolar hakkında hatta doğumdan sonra kilo vermek için neler yaptıklarımızı falan anlatalım gerçekten

bence süper olur çok sevindim benim gibi önemseyen birini bulduğuma bunları yazarkende ceviz incir habire götürüyor olmam önemsediğimle çelişiyo ama neyse ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…