benım varr bebek ve kalp atısı için25 nisanda kontrolu olan varmı
Bende ilk 3 ay kilo alman değil vermek cabasindayim. Bebek için faydalı şeyler yiyirum onuda abartmadan .. ekmek şeker pirinç tamamen çıkardım et sut yogurt ceviz onlarida kontrollü yiyirum .. bende farkındayım dikkat etmemin gerektiğinin ama ışte bunu söylemek var söylemek var...tabiki iyi şeyler söyledi doktor diye de yiyeceklere dalmamak gerekiyor. mesela önümüzdeki 2 ay biraz kilo bile vereceğim listeme göre böylece doğumda alacağım 6-7 kilonun 2-3 kilosunu vermiş olduğum için hamilelik bitene kadar sadece 4 kilo almış gibi olmam gerekiyor.
bir arkadaşım 85 kiloda hamile kaldı doğum yapmaya gittiğinde 87 ydi. sağlıklı olanı neyse onu uygulamamız gerekiyor
ben 1 kılo verdım. 25inde tartılcam tekrar bakalımbide ben merak ediyorum hiç kilo aldınız mı;?? 5-6 haftada normal olan nedir acaba
Canım ben geçtiğimiz cuma gittim dinledik. Atışı için bi rakam söylemedi herşey normal görünüyo dedi. Boyuda 10.1 mm di bebişimin. Minnak kalbi pıt pıt atıyo görüntüde. Seside güm gümdü. Bu cuma başka bi doktora gidicem orda sorucam bakalım
Bende ilk 3 ay kilo alman değil vermek cabasindayim. Bebek için faydalı şeyler yiyirum onuda abartmadan .. ekmek şeker pirinç tamamen çıkardım et sut yogurt ceviz onlarida kontrollü yiyirum .. bende farkındayım dikkat etmemin gerektiğinin ama ışte bunu söylemek var söylemek var...
İlk iki ayda 1,5 veya 2 kilo alacakmışız canım. Sanırım ben iştahsızlıktan dolayı biraz verdim çok azbide ben merak ediyorum hiç kilo aldınız mı;?? 5-6 haftada normal olan nedir acaba
Canım allahım yanında oldun. Umarım yanlış tespittir.iyi yapmışsın başka doktorlaKızlar herkese merhaba... Dualarınıza ihtiyacım var. Sabah Dr a gittim güya bebeği görecektik ve muhtemelen de kalp atışlarını duyacaktık. Ancak ne bebek var ne kalp atışı... kese var ama içi bomboş. Dr boş gebelik dedi ama yine de bhcg bakalım garanti olsun dedi. En son geçen hafta pazartesi 3683 idi değer,eğer yükselme yoksa tahliye edeceğiz dedi. Allak bullak oldum. Az önce kan aldırdım, bir başka Dr a da randevu aldım öğleden sonra... lütfen dua edin bana
Aaaa superrr ama ne kadar yakiniz onu bilmiyorum konyada oturuyodum yeni tasindik buraya hic bi yer bilmiyorum silivride doktor tavsiyesine ihtiyacim varr..Çorlu'da oturuyorum, yakınız :)
herhangi birimizin altındaki hamilelik günlüğüne tıkla canimMerhaba, benim de tahmini dogum 23.12 olarak gözüküyor. Ama bunu Nasıl profilinize ekliyorsunuz kızlar?
Canım o şimdiden belli olmaz doğduğunda belli olurrbe
benimkinin boyu kısa demekki birazz .. oysaki babası çok uzun.. sağlıklı olsun da :)
takvımı nasıl yaptınız ? sizin takvıme tıklıyorum ama ordan olmuyoCanım o şimdiden belli olmaz doğduğunda belli olurrinşallah sağlıklı olsunlar başka bişi istemem
Aynen öyle...sende dikkat ettiğin sürece allahın izni ile bişey olmaz cnminşallah canım sen başka doktor bul en iyisi. moral bozanların hiçbir faydası olmaz. bak senden kötü durumda olanlar da var yani mesela ben üstelik insülin direncim var şekeri hergün 2 kere ölçüyorum. tansiyonumun çıkmaması gerek vs.
moral çok önemli
Canım sağ üstte kendi ismine tıkla ve kişisel bilgilerine gir. Alt kısımlarda bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazıyo onu gir ve diğer bilgilerini eksiksiz doldur en alt kısımda değişiklikleri kaydet ve olmuş olacaktakvımı nasıl yaptınız ? sizin takvıme tıklıyorum ama ordan olmuyo
sağol canım sana yazdım sonra bı bakayım ben yaparımbelkı dedım yaptımCanım sağ üstte kendi ismine tıkla ve kişisel bilgilerine gir. Alt kısımlarda bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazıyo onu gir ve diğer bilgilerini eksiksiz doldur en alt kısımda değişiklikleri kaydet ve olmuş olacak
inşallah inşallahhhh veririz benim boy 1,68 dikkat edelim haberleşelimCanım bende 56 kiloda evlendim, ağustosta 2 sene olcak. 61 oldum bu sene. Normalde 59 u geçmezdimkilo takıntım var benim lise döneminde 1,40 boyunda 67 kilo olunca insan ister istemez takıntılı oluyo şu anda da 62 -62,3 üm. Göbüşte çıkıyo hamiş pantalonu alcam valla artık normaller baya sıkıyo oturuken. Ayyyy inşallah verebilirizz yaa tombik tombik olcazz valla
nasıl verdiniz ya ne güzel benim bulantımda yok ne verseniz yiyebilirim yaniben 1 kılo verdım. 25inde tartılcam tekrar bakalım
İnşallah canım benim boyda şu an 1,63 cm. Haberleşelim kilolar hakkında hatta doğumdan sonra kilo vermek için neler yaptıklarımızı falan anlatalım gerçekteninşallah inşallahhhh veririz benim boy 1,68 dikkat edelim haberleşelim