5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

nasıl verdiniz ya ne güzel benim bulantımda yok ne verseniz yiyebilirim yani :KK70: benimde göbüş çıktı öne doğru bu hamiş pantolonları kaç ayda giyiliyo ki daha erken sanki
Canım hamiş pant.üst kısmında lastik ayarlaması varmış. Ben bi bakıcam diğerleri çok rahatsız ediyo çünki. Ayy ne güzel bulantın falan yok. Ben bugün çıkarmaktan elim ayağım tutmuyo işede gitmedim. Fenalardayım yaniii

İnşallah canım benim boyda şu an 1,63 cm. Haberleşelim kilolar hakkında hatta doğumdan sonra kilo vermek için neler yaptıklarımızı falan anlatalım gerçekten :KK66:

boy yok derken :) bize hakaret oluyor :KK70: sağlıklı olalımda kızlar emzirince hepsi gidiyor inşAllah hepimizin sütü olur ve emzirebilir. :)

ayyy bende azcık bulansaydı diyorum hiç hamile gibi oeğilim çok incir filan yersem kuru üzüm vs bi o zaman bulanıyo şanslı mıyım değil miyim bilemedim ilk aydan kilo almaya başladım bende

bence süper olur çok sevindim benim gibi önemseyen birini bulduğuma bunları yazarkende ceviz incir habire götürüyor olmam önemsediğimle çelişiyo ama neyse ;D
:KK70::KK70: Canın çekiyoken ye canım. Dün akşamdan beri kötüyüm pek bişey yiyemiyorum. Canım istiyo ama midem almıyo oda kötü yanii. Afiyet bal şeker olsun tosuncuğa :KK68:

sizinde bulantılarınız bir an önce geçer o zaman inşallah benimde kotların beli sıkıyo sen bi bakta olmazsa bende alayım :KK70:

:KK70::KK70: Canın çekiyoken ye canım. Dün akşamdan beri kötüyüm pek bişey yiyemiyorum. Canım istiyo ama midem almıyo oda kötü yanii. Afiyet bal şeker olsun tosuncuğa :KK68:
bu arada senin bulantılar ne zaman başladı benimki seninkinden 2 hafta küçük daha başlayacak olmasınnn :O

bu arada senin bulantılar ne zaman başladı benimki seninkinden 2 hafta küçük daha başlayacak olmasınnn :O
Canım benim normalde 5.haftada falan kokulara çok hassasiyetim vardı fena oluyodum. Et görünce falan midem kalkıyodu. Son bi haftadır tavuk yiyemiyorum. Kırmızı et yiyodum dün akşam yapayım dedim bütün gece bulantıdan uyumadım sabahta 2 kez çıkardım hala bulanıyo. Zaten 7.haftada başlıyo bulantılar diolar. Bakalım haftaya görürüz senide :KK51: inşallah bulanmadan geçirirsin hamişliğini

benim göğüs ucu hassasiyeti var bir tek başka hiç belirtim yok henüz. hcg nin yüksekliğine bağlı sanırım bu belirtilerin zamanı. benim bugün 2800lerde olması gerek en son yaptırdığım tahlile göre. hergün kaç olması gerek diye hesaplıyorum ne yazıkki ilk bebeğim hcg yükselmedi ve düşük oldu o yüzden bu hcg ye takık durumdayım

benim göğüs ucu hassasiyeti var bir tek başka hiç belirtim yok henüz. hcg nin yüksekliğine bağlı sanırım bu belirtilerin zamanı. benim bugün 2800lerde olması gerek en son yaptırdığım tahlile göre. hergün kaç olması gerek diye hesaplıyorum ne yazıkki ilk bebeğim hcg yükselmedi ve düşük oldu o yüzden bu hcg ye takık durumdayım
nbor kan tahlilleri sonuçlarını paylaşırmısın ben ilk öğrendiğimde 86 idi 3 gün sonra 302 oldu. doktor kese için erken dedi ama içim içimi yiyor

nbor kan tahlilleri sonuçlarını paylaşırmısın ben ilk öğrendiğimde 86 idi 3 gün sonra 302 oldu. doktor kese için erken dedi ama içim içimi yiyor
3 günde gayet iyi artmış. ben daha 2 kere baktırdım yarın tekrar baktıracağım düzenli mi yükseliyor diye
adetim 1 gün geçince ilk baktırdım 151di 3 gün sonra 477 yarın kısmetse 3800lerde çıkması gerek yarın sabah vereceğim akşama anca çıkar sonuç

3 günde gayet iyi artmış. ben daha 2 kere baktırdım yarın tekrar baktıracağım düzenli mi yükseliyor diye
adetim 1 gün geçince ilk baktırdım 151di 3 gün sonra 477 yarın kısmetse 3800lerde çıkması gerek yarın sabah vereceğim akşama anca çıkar sonuç
benim son adet tarihim 17 mart ben 15 nisan akşam 7 de da önce idrarda aynı gün 7.30da kanda farkettim 86 bana düşük geldi 18 nisanda 302 o gün takvime göre 4h 4 g olduğundn kese görünürmü diye merak ettim ama yok bişey sadece rahim kalın dedi 26 nisan salı gel bakalım dedi keseye ozamana kaç olurki valla bana kalsa hergün beta hcg ölçtürcem çünkü hftaya göre bana niyeyse düşük geliyor:KK43:

neden canım 3800 lerde olması gerek %60 artış normal ama 2 katı ve üstü olursa daha iyi tabiki 2 katı 800 lerde ciksa bile guzel sen 3800 takılma inşallah olabilirdi tabi bu değer ama beklentin yüksek olmasın diye söylüyorum hayal kırıklığı yaşama diye

neden canım 3800 lerde olması gerek %60 artış normal ama 2 katı ve üstü olursa daha iyi tabiki 2 katı 100lerde ciksa bile guzel sen 3800 takılma inşallah olabilirdi tabi bu değer ama beklentin yüksek olmasın diye söylüyorum hayal kırıklığı yaşama diye

X