5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım bence anormal olan hiç bir şey yok gibi

geç döllenme de olabilir . hatta benimki de öyle olabilir çünkü genel olarak adet olunması gereken gün hcg baktıranlar bile 1000-2000li rakamlar paylaşanlar olmuş. ama bünyeye göre değişiyor bu hormon. tahlil sonucu kağıdında haftasına göre olabilecek değer aralıkları var o aralıklara denk geliyorsa sorun yok bence. 4h 4 g çok erken kese görünmesi için merak etme. beni de 25inde çağırdı ama 26sında gidebileceğim

Kızlar bende dün doktora gittim keseyi görmek için 5 h 3h lük benimkide. Çok küçük olduğu için alttan muayene etti. Galiba bi kaç kere öyle muayene edecek. Sizin nasıl oluyor kontroller ben ilk defa attan bakıldığını ogrendim

ilaç bebeğe zarar veriyor canım insülin dışın da hiçbir şeker ilacı içemezsin evet kuzum insülinle o değerde ama şükür dr lar risk değil bu değerler dedi

Aaaa superrr ama ne kadar yakiniz onu bilmiyorum konyada oturuyodum yeni tasindik buraya hic bi yer bilmiyorum silivride doktor tavsiyesine ihtiyacim varr..
25 dakikalık bir mesafe. Silivri'de oturan bir arkadaşım var, ona sordum ama bilmiyor. Eğer Çorlu'ya gelmeyi düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım memnuniyetle.

Bende 5+4 te gittim karından bakti vajinal istemiyordum Ben korkuyorum o gün karindan da tam net değil deyince vajinal e cesaret edeyim dedim ama denerken daha ağlamaya başlayınca baktiramadik sonuç karindan sadece keseyi gördük zar zor

Kızlar ultrasona göre 6+1 im kalp atışı için çağırmıştı bugün, karından baktı frekans var ama ses dışa gelmiyor dedi. 7. Haftada dıştan duyulmuyor muydu ya sanki hep öyle duydum okudum. Bilenler bi baksa ya

8 haftalikken kalp sesi duyuluo dedi doktor banada bende kese göründü valla alttan bakmasina gerek kalmadı 5+1 im bende

çok çok geçmiş olsun işin çok zor

Tatlı manyağı ben, üç günde bi büyük kavanoz Nutella bitiren ben, şimdi aklıma bile gelmiyor. Ben de sizdenim. Biraz da iyi oldu diyorum aslında bu :)
Arkadaşlar ben de damak tadıma aslında hiç uymayan şeylerden aşırı hoşlanmaya başladım. Herhalde hepimiz aynı durumdayız

ilaç bebeğe zarar veriyor canım insülin dışın da hiçbir şeker ilacı içemezsin evet kuzum insülinle o değerde ama şükür dr lar risk değil bu değerler dedi
anladım canım ben değerlerden endişe ediyordum ama senin doktor sorun değil dediyse iyi. benimki hiçbir şey söylemedi sadece takip et ona göre bakalım demişti. sorunsuz atlatırız inşallah

canım alttan muaeyene ettirme ben 8. haftaya kadar görmesemde alttan muayeneyi reddedicem sonuçta bekleyeceğiz yani bşekilde gözükecek acele etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…