5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Rabbimin duaları üstüne olsun canım Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın boş gebelikte değer o kadar yükselmez biliyorum

Canım dualarım seninle stres yapma canım öğleden sonra tekrar baktır bakalım bazı bebişler nazlı olup 8-9 haftada gösteriyolarmış kendilerini hemen tahliye etçez diyeni dinşeyip aldırma. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere .

ben 114 kiloyum 5 tane doktora gittim hepsi sorun değil biz neler neler gördük kontrollü diyetisyenle sorunsuz olur merak etme dediler. etrafta herkes bizi panikletti. hala içimde sorun olur mu diye düşünüyorum ama doktorlar rahatlattılar. zayıf olsan da kalp atışını geç duyanlar var ve cihazla da alakalı olabiliyor. beni 25inde çağırdı doktor 26sında gidebileceğim bakalım keseyi ve kalp atışını görebilecek miyiz

bide ben merak ediyorum hiç kilo aldınız mı;?? 5-6 haftada normal olan nedir acaba
Canım ben 8.haftadayım 1 kilo aldım. Okuduğum forumlarda anne adayı 2 kiloya kadar alabilir beya 2 kiloya kadar verebilir bu çocuğa bi zarar vermez yazıyo. Ama şişkinlik var vücudumuzda bence normal bu 1-2 kilo fazlalık diye düşünüyorum.

Değerin kaç canım aynı gün gtcem bnde kese için

başka doktora randevu alman çok iyi olmuş. tek doktora bağlı kalma. ve değerinde yükselme varsa ve kanaman yoksa 1 hafta daha bekle en azından. 6. haftada kalbi atmıyor deyip almaya çalışan doktorları çok duydum ama 1 hafta sonra kalp atışı başlıyor vs.. yani bazı doktorlara göre herkesin bünyesi bebeği aynı anlarda aynı şekilde olmalı gibi davranıyorlar. umarım senin durumunda doktor yanılmasıdır bebeğin seninledir

Rabbim yardımcınız olsun inşAllah. baska dr. randevu almanız çok iyi olmus asla tek dr. dediğiyle hareket etmemek gerekiyor. güzel haberlerinizi bekliyorum.

Rabbim yardimcin olsun inş. Bi yanlislik vardir ve bebegini sagsalim alırsn kucagina

C cuwcuw canım görümcem gecen sene en son adetini kasımda olmuştu, aralıkta beklediği tarihta kanama olmayınca test yapıyo çıkmıyo kan veriyo çıkmıyo. Hamile değilim diye doktora gidiyo yine testlerde falan yok. Ocak ayı aynı adet günü gelip geçiyo hala kanama falan gelmiyo. Doktor en sonunda ultrasona alıyo kese var ama çocuk yok . Hemen hemen 11. Haftasında bebeği gördü doktor. Şu an kızı 8 aylık maşallahı var. Doktor burda çok önemli hemen aaaa kese var çocuk yok alalım dememiş ve beklemiş. Bekle canım inşallah Allahım yardımcın olur.

çok teşekkürler canım bende de bir kilo fark etti yani aldım aldığımı fark edince de daha dikkatli gitmeye karar verdim inşallah çok almam ilk haftadan böyle olunca hamilelik boyunca 20-25 i görürüm gibi geldi 13-15 kilo ile doğursam ne güzel olur

canımm moralini bozma canını sıkma dış gebelik hemen almalıyız diyen doktor arkadaşımı saatlerce ağlattı güvenmeyip başka doktora gitmesi söylendi şimdi 3 aylık tosuncuk bi oğlu var sakın korkma acele etme derim ben

zaten sen başka doktordan randevu alarak en doğru kararı vermişsin gönlünü ferah tut kendini de bebişini de üzme

Ahhh ahh keşke 10-12 kilo alıpta doğursak ne güzel olur. Benim bünyem kilo alımına çok müsait hamile olduğundan beri yediklerimi hiç abartmadım sadece meyve çok yiyorum ama 1 kilo aldım işte.eğer anneme çektiysemm bende 25 kilo almış. Allahım inşallah önce sağlık ama dikkat etmek gerekiyo. Allahtan yazın meyve bolluğu var, hareket edicez koşınki gibi evde oturmıcaz umarım faydası olur diye düşünüyorum.

çok haklısın güzel dönemde hamile kaldık hamişliğimizin 7. ayına kadar bol bol gezer meyve sebze bol bol yiyebiliriz. benimde kilo alımına çok müsait o yüzden korkuyorum almak neyse de bide vermesi var sağlıklı yiyim bebişe yarasın ama kilo yapmasın istiyorum çok şey istemiyorum sanki

kilo almayayım diye bol bol meyve yemek doğru değil kızlar meyveler ara öğün olarak 1-2 tane sağlıklı ancak bol bol dediğiniz zaman meyvelerin çoğunda şeker var ve şekerinizi yükseltebilir özellikle hamilelikte şeker zaten yükselme eğiliminde olduğu için kilo almamak için meyveye yumulmak düşündüğünüz kadar sağlıklı olmayabilir

valla ben yumurta süt yogurt mutlaka yiyorum meyve yiyorum kuruyemiş yiyorum sadece ekmek yemiyorum çikolata hiç yemiyorum kola yada hazır meyve suyu kullanmıyorum öyle besleniyorum

gerçi ben hamilelik öncesi de yemediğim şeyleri yine yemiyodum fazladan kuruyemiş yemeye başladım her gün düzenli

Bende 97 yım bu dr ilk gittiğim dr mahvetti beni moral bırakmadı resmen .. o yüzden gerçekten çok önemli dr Zaten ilk gebeligim tecrübesiz ve tedirginim o da iyice karartti içimi .. inşallah bu gidecegim biraz daha olumlu bu dr dir.

Canım kaç kiloda evlendin kaç yıllık evlisin ve kaç kiloda hamiş kaldın? Çok soru sordum ama hani eskiler anlatır yaa ben evlendiğimde ha şu kadarcık belim vardı 40 kiloda evlendim 45 de hamile kaldım. Halbuki ozamanki görüntü 100 ü geçkindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…