Yok kız sadece meyve yenirmi? Ama kış mevsimine göre hareketlerimiz kısıtlı olmıcak, kışa göre meyve sebze daha çeşitli, boll su ve sıvı tüketicez onu söylüyoruz. Yoksa tabiki proteini, karbonhidratı, tahıllı gruplarını da yicezkilo almayayım diye bol bol meyve yemek doğru değil kızlar meyveler ara öğün olarak 1-2 tane sağlıklı ancak bol bol dediğiniz zaman meyvelerin çoğunda şeker var ve şekerinizi yükseltebilir özellikle hamilelikte şeker zaten yükselme eğiliminde olduğu için kilo almamak için meyveye yumulmak düşündüğünüz kadar sağlıklı olmayabilir
sağol gülüm Allah razı olsunBuraya yazmasında güzel haberlerini okudum gözün aydin
Bende 97 yım bu dr ilk gittiğim dr mahvetti beni moral bırakmadı resmen .. o yüzden gerçekten çok önemli dr Zaten ilk gebeligim tecrübesiz ve tedirginim o da iyice karartti içimi .. inşallah bu gidecegim biraz daha olumlu bu dr dir.
inşallah canımmmmYok kız sadece meyve yenirmi? Ama kış mevsimine göre hareketlerimiz kısıtlı olmıcak, kışa göre meyve sebze daha çeşitli, boll su ve sıvı tüketicez onu söylüyoruz. Yoksa tabiki proteini, karbonhidratı, tahıllı gruplarını da yicezben normalde de yazın 3-4 kilo veririm bünyemi biliyorum. İnşallah çok kilo almadan doğum yaparız
kuzum açlık kan şekerin kaç seninben 114 kiloyum 5 tane doktora gittim hepsi sorun değil biz neler neler gördük kontrollü diyetisyenle sorunsuz olur merak etme dediler. etrafta herkes bizi panikletti. hala içimde sorun olur mu diye düşünüyorum ama doktorlar rahatlattılar. zayıf olsan da kalp atışını geç duyanlar var ve cihazla da alakalı olabiliyor. beni 25inde çağırdı doktor 26sında gidebileceğim bakalım keseyi ve kalp atışını görebilecek miyiz
inşallah hepimizin gebeliği sorunsuz geçer, sağlıklı bebişlerimizi başka konu altında da birbirimize yardımcı olarak büyütürüzYok kız sadece meyve yenirmi? Ama kış mevsimine göre hareketlerimiz kısıtlı olmıcak, kışa göre meyve sebze daha çeşitli, boll su ve sıvı tüketicez onu söylüyoruz. Yoksa tabiki proteini, karbonhidratı, tahıllı gruplarını da yicezben normalde de yazın 3-4 kilo veririm bünyemi biliyorum. İnşallah çok kilo almadan doğum yaparız
ben baya bir kilo verdikten sonra hamile kalabildim ama sabah bulantılar ne peynir ne yumurta ne süt içiriyor sabah ya tost yada simit o da hamur ister istemez şişiriyor ödem yapıyor bu bulantılardan sonra inşallah normale binince şişkinliklerde gider sonrası bebek alır zaten kiloyuCanım ben 8.haftadayım 1 kilo aldım. Okuduğum forumlarda anne adayı 2 kiloya kadar alabilir beya 2 kiloya kadar verebilir bu çocuğa bi zarar vermez yazıyo. Ama şişkinlik var vücudumuzda bence normal bu 1-2 kilo fazlalık diye düşünüyorum.
58 kiloda evlendim ama o zaman zayıflamıştım kilo aldım 68 oldum tekrar 63.5 a indim hamile kaldım 10 ayda bu değişimCanım kaç kiloda evlendin kaç yıllık evlisin ve kaç kiloda hamiş kaldın?Çok soru sordum ama hani eskiler anlatır yaa ben evlendiğimde ha şu kadarcık belim vardı 40 kiloda evlendim 45 de hamile kaldım. Halbuki ozamanki görüntü 100 ü geçkindir
kuzum açlık kan şekerin kaç senin
mecburen takmak lazım ya bide doğumu da zorlaştırır,şu bulantılar sakinleşse normal beslenmeye başlayabilirdik58 kiloda evlendim ama o zaman zayıflamıştım kilo aldım 68 oldum tekrar 63.5 a indim hamile kaldım 10 ayda bu değişimnormalde kilom hep 62-63 tü. şuan 64.5 oldum aynı soruları bende sana sorayım merak ettim kilo takıntılı anneler olduk sanırım biz
korkutacak kadar değil gülüm ben insülin kullanıyorum benimmde aşağı yukarı öyle şekerim.gece yarısı hatta ellerim uyuşuyor şeerim düşüyor diye ağzıma 1 lokma bişeyler atıyorum geçiyor geri110 civarı oynuyor 90 altı olması lazım biliyorum ama 1 hafta takip edilip ona göre bakılacak duruma belki tekrar ilaç başlanacak. zaten ilaç kullanıyordum hamile kalınca bıraktım 2 haftadır kullanmıyorum ama tokluk şekerim normal 125lerde falan
Çorlu'da oturuyorum, yakınız :)Silivride oturan hic yok muu ya
korkutacak kadar değil gülüm ben insülin kullanıyorum benimmde aşağı yukarı öyle şekerim.gece yarısı hatta ellerim uyuşuyor şeerim düşüyor diye ağzıma 1 lokma bişeyler atıyorum geçiyor geri
her dr yaklaşımı farklı oluyor tabi ama tedavi sürecini iyi bildiğinden devlettekine gitmeyi düşünmen iyi olmuş...ultrasonda görülüyor kalp atışı oğlumdan biliyorumsağol gülüm Allah razı olsunsesli dinletmedi kese sıcakmış diye ama dr aldı kalp atışını.kaç mm falan olduğunu sordum kafanı doldurma milimi falan boşver dedi çok şükür iyiymiş gülüm ama devletteki dr a baya tepki gösterdi neden iğne veriyor falan diye de ben devletteki dr un yolunda devam edicem tedaviye çünkü benim hastalık geçmişimi biliyor
İnşallah herşey yolunda gider, belki sadece görememiştir. Dua ediyoruz.Kızlar herkese merhaba... Dualarınıza ihtiyacım var. Sabah Dr a gittim güya bebeği görecektik ve muhtemelen de kalp atışlarını duyacaktık. Ancak ne bebek var ne kalp atışı... kese var ama içi bomboş. Dr boş gebelik dedi ama yine de bhcg bakalım garanti olsun dedi. En son geçen hafta pazartesi 3683 idi değer,eğer yükselme yoksa tahliye edeceğiz dedi. Allak bullak oldum. Az önce kan aldırdım, bir başka Dr a da randevu aldım öğleden sonra... lütfen dua edin bana
Bende sen gibi cok rahatım ama birde korkuyorum düşük olunca kanama olmayabilir dedi kuzenim kalp atışı ilk 3 ay 10 güne bir dinlenmesi gerekiyor dedikızlar benimde son adet tarihim 12 mart şuan 5 haftalık olmalı 17 aralık civarında doğacak Allah nasip ederse bebiş ben kadın doğuma daha gitmedim 11 nisanda öğrendim bebişi mayısta gidip direk kalp atışını duyayım diyorum benim gibi relaks olan var mı ben mi fazla rahatım bide ilk bebeğim
Canım bende 56 kiloda evlendim, ağustosta 2 sene olcak. 61 oldum bu sene. Normalde 59 u geçmezdim58 kiloda evlendim ama o zaman zayıflamıştım kilo aldım 68 oldum tekrar 63.5 a indim hamile kaldım 10 ayda bu değişimnormalde kilom hep 62-63 tü. şuan 64.5 oldum aynı soruları bende sana sorayım merak ettim kilo takıntılı anneler olduk sanırım biz
Çorlu'da oturuyorum, yakınız :)
Canım ben geçtiğimiz cuma gittim dinledik. Atışı için bi rakam söylemedi herşey normal görünüyo dedi. Boyuda 10.1 mm di bebişimin. Minnak kalbi pıt pıt atıyo görüntüde. Seside güm gümdü. Bu cuma başka bi doktora gidicem orda sorucam bakalımkızlar ultrasonda kalp atışı dinleyen var mııııı.......biz dün gittik kalp atışını dinledik.. 130 muş.. boyu da 7mm normal mi? sizlerinki kaçtı acaba?