5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Yok kız sadece meyve yenirmi? Ama kış mevsimine göre hareketlerimiz kısıtlı olmıcak, kışa göre meyve sebze daha çeşitli, boll su ve sıvı tüketicez onu söylüyoruz. Yoksa tabiki proteini, karbonhidratı, tahıllı gruplarını da yicez ben normalde de yazın 3-4 kilo veririm bünyemi biliyorum. İnşallah çok kilo almadan doğum yaparız

Buraya yazmasında güzel haberlerini okudum gözün aydin
sağol gülüm Allah razı olsunsesli dinletmedi kese sıcakmış diye ama dr aldı kalp atışını.kaç mm falan olduğunu sordum kafanı doldurma milimi falan boşver dediçok şükür iyiymiş gülüm ama devletteki dr a baya tepki gösterdi neden iğne veriyor falan diye de ben devletteki dr un yolunda devam edicem tedaviye çünkü benim hastalık geçmişimi biliyor

tabiki iyi şeyler söyledi doktor diye de yiyeceklere dalmamak gerekiyor. mesela önümüzdeki 2 ay biraz kilo bile vereceğim listeme göre böylece doğumda alacağım 6-7 kilonun 2-3 kilosunu vermiş olduğum için hamilelik bitene kadar sadece 4 kilo almış gibi olmam gerekiyor.
bir arkadaşım 85 kiloda hamile kaldı doğum yapmaya gittiğinde 87 ydi. sağlıklı olanı neyse onu uygulamamız gerekiyor

inşallah canımmmm

kuzum açlık kan şekerin kaç senin

inşallah hepimizin gebeliği sorunsuz geçer, sağlıklı bebişlerimizi başka konu altında da birbirimize yardımcı olarak büyütürüz

ben baya bir kilo verdikten sonra hamile kalabildim ama sabah bulantılar ne peynir ne yumurta ne süt içiriyor sabah ya tost yada simit o da hamur ister istemez şişiriyor ödem yapıyor bu bulantılardan sonra inşallah normale binince şişkinliklerde gider sonrası bebek alır zaten kiloyu

58 kiloda evlendim ama o zaman zayıflamıştım kilo aldım 68 oldum tekrar 63.5 a indim hamile kaldım 10 ayda bu değişim normalde kilom hep 62-63 tü. şuan 64.5 oldum aynı soruları bende sana sorayım merak ettim kilo takıntılı anneler olduk sanırım biz

kuzum açlık kan şekerin kaç senin

110 civarı oynuyor 90 altı olması lazım biliyorum ama 1 hafta takip edilip ona göre bakılacak duruma belki tekrar ilaç başlanacak. zaten ilaç kullanıyordum hamile kalınca bıraktım 2 haftadır kullanmıyorum ama tokluk şekerim normal 125lerde falan

mecburen takmak lazım ya bide doğumu da zorlaştırır,şu bulantılar sakinleşse normal beslenmeye başlayabilirdik

korkutacak kadar değil gülüm ben insülin kullanıyorum benimmde aşağı yukarı öyle şekerim.gece yarısı hatta ellerim uyuşuyor şeerim düşüyor diye ağzıma 1 lokma bişeyler atıyorum geçiyor geri

insülinle mi o değerlere iniyor? benim de endişem bebeğe zarar verecek kadar yükselmesi o yüzden ağzıma 1 tane fazla birşey atamıyorum korkudan. eğer ilaç almak zorunda kalırsam ilacın zararı olur mu bebeğe bilmiyorum doktor bilgi vermedi ne yazıkki

her dr yaklaşımı farklı oluyor tabi ama tedavi sürecini iyi bildiğinden devlettekine gitmeyi düşünmen iyi olmuş...ultrasonda görülüyor kalp atışı oğlumdan biliyorum

kızlar ultrasonda kalp atışı dinleyen var mııııı.......biz dün gittik kalp atışını dinledik.. 130 muş.. boyu da 7mm normal mi? sizlerinki kaçtı acaba?

İnşallah herşey yolunda gider, belki sadece görememiştir. Dua ediyoruz.

Bende sen gibi cok rahatım ama birde korkuyorum düşük olunca kanama olmayabilir dedi kuzenim kalp atışı ilk 3 ay 10 güne bir dinlenmesi gerekiyor dedi

Canım bende 56 kiloda evlendim, ağustosta 2 sene olcak. 61 oldum bu sene. Normalde 59 u geçmezdim kilo takıntım var benim lise döneminde 1,40 boyunda 67 kilo olunca insan ister istemez takıntılı oluyo şu anda da 62 -62,3 üm. Göbüşte çıkıyo hamiş pantalonu alcam valla artık normaller baya sıkıyo oturuken. Ayyyy inşallah verebilirizz yaa tombik tombik olcazz valla

kızlar ultrasonda kalp atışı dinleyen var mııııı.......biz dün gittik kalp atışını dinledik.. 130 muş.. boyu da 7mm normal mi? sizlerinki kaçtı acaba?
Canım ben geçtiğimiz cuma gittim dinledik. Atışı için bi rakam söylemedi herşey normal görünüyo dedi. Boyuda 10.1 mm di bebişimin. Minnak kalbi pıt pıt atıyo görüntüde. Seside güm gümdü. Bu cuma başka bi doktora gidicem orda sorucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…