5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Yarın alalım dedi ben korkunca pazartesiye bıraktı şimdi daha çok korkuyorum ya o zamana kadar bi şey olursa diye
Canım alsaydın bugün kucağına inan rahatlayacaktin 3 gün için riske atmasaydın bak benim ne endişelerim vardı Allaha sukur sagsalim kucağıma aldım. . benim kızımın da suyu azdı hep diyordum erken mo alıyoruz diye... hayır tam zamanıymis iyiki aldım. . doğan buyur derler çok şükür sende alacaksın kucağına bence fazla uzatmamaya calis

Hoşgeldin canımmmm merak etmiştim herşey yolunda mı Nasıl geçti Bebek sen iyisinizdir inşallah:)

Evet ben de fikrimi değiştirmeye başladım Pzt değil de Cmt aldırayım diyorum risk almak istemiyorum. Eşimle konuşmam lazım Ama hiç halim yok aramaya. Elim ayağıma dolaştı sanki çoook ağladım ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum allah aşkına bi şey söyleyin bana yaaa

yarın son kontrolün var ya canım belki o zaman bişeyler der. sen içini ferah tut olur mu ? Rabbim bebeğini sana bağışlasın

Geceleri artık ızdırap sağa sola dönerken çok zor.Hayırlısıyla artık gelsinler minikler.
Sen nasilsin canim

Rabbim yardımcımız olsun canım. şükür iyiyim bende çalışmaya devam. çalışmak şuan iyi geliyor gibi ama akşam eve gelince hemen yatak arıyorum o ayrı bişey ama gündüz en azından vakit geçiyor ve hareket halinde olmak beni rahatlatıyor. geceleri benim bile öyle ki sen benden öncesin. inşallah hepimizin bebekleri vakitli gelirler

gözün aydın canım . Rabbim hayırlısı ile büyütmek nasip etsin. ablanıza da çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir

Gözün aydın canim benim :) maşallah
Biraz zorlasada seni emzirmekten vazgeçme sakin gelir sütün
Kızın içinde geçmiş olsun biran önce iyileşir ins.
Güzel gunleriniz olsun ins.

Amin canim amin.
Hareketli olmak daha güzel haklisin
Hakkımızda hayırlısı artık
Allah sana da kolaylik versin ins.

O da öyle dedi hareketlerini takip

Et dedi ya gece bi şey olur da duymazsam çok korktum şimdi. Pişman olmak istemiyorum sonra ama korkuyorum da
O zaman canim kendin ne hissediyosan nasıl hissediyosan öyle yap için rahat etsin.
Yani iki günü kendine zehir edecek sen ara doktor unu söyle boşuna bekleme

sağlıcakla gelecek inşallah bebiş pazartesiye ne kaldıkı çabucak geçecek bak aklını bu konudan uzak tutmaya calş bılıyrum zor ama bak dr kontrolundesın ıyı olacak hersey

Kızlaerr günaydınnn bebeğim dün gece 4 civarında normal olarak dünyaya geldi son ana kadar sancıyı evde cektim ve doktora öle gittim ameliyataneye alınmam ile doğurmam bir oldu 3400 dünyaya geldi eger normal düşünüyorsanız hemen gitmeyin doktora son ana kadar bekleyin derim alttan da tamamen acılmam oldugu için hiç dikişim yırtılmam yok suni sancısız doğurdum herkese ii doğumlar dilerim :)

gözün aydın canım zor kısmı atlattın bence sağlıcakla dünyaya geldıya bu sıkıntıarda en gec bır haftaya toplar göğsüne kendi sütünü sürmeyi denedin mi bıde tahının yagı dıye duydum
sende bebeklerınde dıkkat edın kendınıze ALLAH inşallah bize de nasip etsin

oy maşallah gözün aydın canım bebsınle sana ALLAH sağlıklı uzun ömürler versin

Hayirlisi olsun ikinizde saglikli olunda muhim olani o. Bebis sayisi artiyor cok heyecan verici saglikla kucagina alirsin insAllah

Masallahh Rabbim saglik huzurla buyutmeni nasip etsin diger meleginede gecmis olsun e vitamini iyi geliyor eczanelerde balik yagi gibi kapsullerde oluyor igne ile delip gogus ucuna surebilirsin.

İcini ferah tut dr tehlikeli gorse zaten seni presiye kadar bekletmez canim hem ctesi de gidecekmissin bir prob gorurse alir hakkinizda hayirlisi.

Masallah suphaallah cok sevindim gozun aydin canim. Saglikla mutlulukla buyutun bebeginizi anali babali insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…