Gulum zehirli kani vücutta n atmak için gobege hortum takmislardiCanım geçmiş olsunda göbeğine niye hortum taktılar kii?? Benim dikiş yerim 2. gün kurudu ve ben 2. gün ayağa kalktım iş yaptım. Ağrım vardı ama hiç kan falan olmadı tabi adetmişim gibi kanamam devam ediyo. Pztesi dikişimi aldı doktor ve estetik dikiş yapmış kesilen yer çok belli bile değil. Sana ne hortumu takılmış anlamadım
ayy öyle midir ki yakansız mıydı seninki de?
Destek olmak yerine köstek olanlara sinir oluyorum bu dönemdeSoğuk ev derdini 2 yıldır çekiyorum canim anliyorum seni ama bu insanlara noluyor annesi olarak dedigin gibi caresini sen bulursun zaten illa karisacaklar
Oy maşallah çok güzel sağlıkla gelsin içini doldursun bebiş inşallahEki Görüntüle 1916297 Kızlar yorumlar yazmalar azaldı sanki :) sanırım son Zaman'lar herkes yoruldu bebişini bekliyor sadece bugün beşiğimizi kurduk sizinle paylaşayım ben sizlerde odalarınızı paylaşın biraz kafamızı dağıtırız belki:)
Günaydın kızlar bende dün kontrol vardı bebek 3200 olmuş normal doğumu bekleyecegiz 5 aralığa
kadar gelmezse doktor 5 aralık sabahı sezeryan ile alalım dedi :) cok az doğum sancısı cıktı ama daha doğuma var dedi
Gulum zehirli kani vücutta n atmak için gobege hortum takmislardikız ölüme gittim resmen dikiste yeni yeni kaynıyor bide baya kesmisler beni ya
Eki Görüntüle 1916297 Kızlar yorumlar yazmalar azaldı sanki :) sanırım son Zaman'lar herkes yoruldu bebişini bekliyor sadece bugün beşiğimizi kurduk sizinle paylaşayım ben sizlerde odalarınızı paylaşın biraz kafamızı dağıtırız belki:)
Yapıştırma olabilir canım ama dikiş oluyomuki yapıştırmada? Allaha şükür sezeryanda sorunum olmadı ama tavsiyem spinal yada epidural ol. Bebeğinin sesini,yanağındaki sıcaklığını ilk kez hissediyosun ve çok güzel bi duygu. Ama dayanamazsan tabiki nasıl rahat olucaksan onu seç. Ben normal doğumuda denediğim için suyum geldiğinde hasta bezi koydular hemen, hasta bezi 9 adetti elimde 1 tane kaldı. Mutlaka al canım lazım oluyo çünkü dikişlerin olacağı için hasta bezi en rahatı oluyo
Eki Görüntüle 1916297 Kızlar yorumlar yazmalar azaldı sanki :) sanırım son Zaman'lar herkes yoruldu bebişini bekliyor sadece bugün beşiğimizi kurduk sizinle paylaşayım ben sizlerde odalarınızı paylaşın biraz kafamızı dağıtırız belki:)
Hakkınızda hayırlısı canim suyu azalmissa riske atmaması normalGünaydın kızlar. Doktordan geldim şimdi. Bebeğin suyu çok azalmış kalp atışlarını da begenmedı sancıyla birlikte daha çok düşer normal doğum riskli dedi. Cmt son kontrolu yapacak pazartesi sezaryen yapacakiçim içimi yiyor pazartesiye kadar napıcam ben
Geceleri artık ızdırap sağa sola dönerken çok zor.Hayırlısıyla artık gelsinler minikler.Günaydın kızlar nasılsınız ?
Yarın alalım dedi ben korkunca pazartesiye bıraktı şimdi daha çok korkuyorum ya o zamana kadar bi şey olursa diyeHakkınızda hayırlısı canim suyu azalmissa riske atmaması normal
Can'ım kötüyü aklına getirme iyi düşün iyi olsun eğer çok kafama takacaksan ara doktorunu fikrimi değiştirdim alalım de ama bence bir günden bişey olmaz dua et bol bolYarın alalım dedi ben korkunca pazartesiye bıraktı şimdi daha çok korkuyorum ya o zamana kadar bi şey olursa diye