5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlaerr günaydınnn bebeğim dün gece 4 civarında normal olarak dünyaya geldi son ana kadar sancıyı evde cektim ve doktora öle gittim ameliyataneye alınmam ile doğurmam bir oldu 3400 dünyaya geldi eger normal düşünüyorsanız hemen gitmeyin doktora son ana kadar bekleyin derim alttan da tamamen acılmam oldugu için hiç dikişim yırtılmam yok suni sancısız doğurdum herkese ii doğumlar dilerim :)
Neeee şaka mi ay ne güzel canim gözün aydın çok sevindim :)
Darısı başımıza insallah.
Kendiliğinden sancin gelmiş ne mutlu sana :)
Süper ya umut oldun hadi bakalim.
Bebisinle güzel günler seni bekler ❤❤

Günaydın kızlar. Doktordan geldim şimdi. Bebeğin suyu çok azalmış kalp atışlarını da begenmedı sancıyla birlikte daha çok düşer normal doğum riskli dedi. Cmt son kontrolu yapacak pazartesi sezaryen yapacak :KK17:içim içimi yiyor pazartesiye kadar napıcam ben
4.bebeğimiz gelio desene cnm kendini rahatlatlamaya çalış şuan senle beraber kuzucukda strese girior cnm inşallah herşey yolunda gidicek ve sende sağlıkla alcaksin bebeğini kucagina

Neeee şaka mi ay ne güzel canim gözün aydın çok sevindim :)
Darısı başımıza insallah.
Kendiliğinden sancin gelmiş ne mutlu sana :)
Süper ya umut oldun hadi bakalim.
Bebisinle güzel günler seni bekler ❤❤
Herkese Cok teşekkürler kendimizi kasmayınca daha rahat oluyor benim eşimde girdi doğuma sürekli belimden masaj yaptı ben ağladım oda ağladı :) ama şükür bebeğin kafası cıktıgı anda gerisi cok kolay.

Kızlaerr günaydınnn bebeğim dün gece 4 civarında normal olarak dünyaya geldi son ana kadar sancıyı evde cektim ve doktora öle gittim ameliyataneye alınmam ile doğurmam bir oldu 3400 dünyaya geldi eger normal düşünüyorsanız hemen gitmeyin doktora son ana kadar bekleyin derim alttan da tamamen acılmam oldugu için hiç dikişim yırtılmam yok suni sancısız doğurdum herkese ii doğumlar dilerim :)
Ayyyy gözün aydın cnm hayırlı olsun inşallah bize de seninki gibi kolay doğum nasip olur

Ayyyy gözün aydın cnm hayırlı olsun inşallah bize de seninki gibi kolay doğum nasip olur
Amin canım inşallah ben bide dün gece yatmadan bi kadrh şarap içmiştim :) rahat rahat vok fazla hissetmedim ilk sancılar bana adet sancısı gibi geldi Rabbim herkese kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ayyyy n güzel yaaa allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun

Bebişinizle sağlık ve mutluluk dolu upuzun yıllarınız olsun:nazar::KK200:

Kizlar merhaba sabahtan beri beyaz sümüksü akıntım var agrım sızım bişeyim yok ama enfeksiyon falanmıdır nedendir böyle bi akıntı yasayan var mı ?

maşallah sana da bebeğine de Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin inşallah :)

Amin canım inşallah ben bide dün gece yatmadan bi kadrh şarap içmiştim :) rahat rahat vok fazla hissetmedim ilk sancılar bana adet sancısı gibi geldi Rabbim herkese kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin
gerçekten sarap mı içtin anlamadım

Gulum zehirli kani vücutta n atmak için gobege hortum takmislardi :KK43: kız ölüme gittim resmen dikiste yeni yeni kaynıyor bide baya kesmisler beni ya
Hmm Allah korumuş canım seni ve bebeğini. Çok şükür iyisiniz ikinizde dimi? Yara günden güne geçiyo sabretmek lazım. Meleğin yanında ya sağlıklı yaa, insan başka ne isterki?

Ici dikis oluyor son katmada basta ve sonda dikis izi oluyor. Ben genel istiyorum canim. O zaman bi paket alayim. Hsonu cantami hazirlicam eksikleri tamamlamaya calisiyorum. Bebis biraz daha uykusu duzeldi mi ? Geceleri uyuyor mu
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım. Dikiş olduğu zaman eğilemiyosun falan zaten iç çamaşırıda sıkar al bir paket elinde bulunsun. Eksikler hiç bitmiyorkii:)) canım bebişim her akşamki düzeni farklı oluyo, dün mesela hiç emmedi, dün gecede saat 2 ye kadar uğraştım emzirmeye ama memeyi tutuyo çekmiyo. Ağladım artık o derece moralim bozuldu. Hamilelikteki uykusuzluk uykusuzluk değilmişş :)) bebişin gelince anlıcaksın :KK70: Allah sabır versin bizleree :)))

Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım. Dikiş olduğu zaman eğilemiyosun falan zaten iç çamaşırıda sıkar al bir paket elinde bulunsun. Eksikler hiç bitmiyorkii:)) canım bebişim her akşamki düzeni farklı oluyo, dün mesela hiç emmedi, dün gecede saat 2 ye kadar uğraştım emzirmeye ama memeyi tutuyo çekmiyo. Ağladım artık o derece moralim bozuldu. Hamilelikteki uykusuzluk uykusuzluk değilmişş :)) bebişin gelince anlıcaksın :KK70: Allah sabır versin bizleree :)))

tamam canım. evet bitmiyor ya. her gün bişiler çıkıyor sürekli. lohusa depresyonuna bu şekilde giriliyor demek ki. amin inşallah

Evet ben de fikrimi değiştirmeye başladım Pzt değil de Cmt aldırayım diyorum risk almak istemiyorum. Eşimle konuşmam lazım Ama hiç halim yok aramaya. Elim ayağıma dolaştı sanki çoook ağladım ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum allah aşkına bi şey söyleyin bana yaaa
Sakin ol.. saçmalama lütfen hiç birşey olmayacak merak etme.. çok normal bu duyguların. . sakın olman gerekiyor... 2 günde birşey olmaz merak etme

gözün aydın canım zor kısmı atlattın bence sağlıcakla dünyaya geldıya bu sıkıntıarda en gec bır haftaya toplar göğsüne kendi sütünü sürmeyi denedin mi bıde tahının yagı dıye duydum
sende bebeklerınde dıkkat edın kendınıze ALLAH inşallah bize de nasip etsin
Teşekkür ederim canim.. psikolojim çok iyi değil

Hayirli ugurlü olsun.. Allah analı babalı büyütsün insallah

Ayyyy ne güzel darısı bizim benim başıma gözün aydın olsun Rabbim evladınla sana güzel günler yaşatsın bundan sonra:)

X