5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar dünden beri karnım sertleşiyor sık sık, çok ciddi sancı yok ama dr um doğum çok yakın dedi. Rahimde açılma olmamış ama yumuşama ve incelme var dedi. Merak ediyorum ne zaman doğum olur acaba sizce ??

Hmm Allah korumuş canım seni ve bebeğini. Çok şükür iyisiniz ikinizde dimi? Yara günden güne geçiyo sabretmek lazım. Meleğin yanında ya sağlıklı yaa, insan başka ne isterki?
Çok şükür gülüm.kurban olurum verene.sağlığı iyi olsun yeter ki.sen nasılsın kuzucun nasıl. Doğum nasıl geçti ben habersiz kaldım baya sizden

Çok şükür gülüm.kurban olurum verene.sağlığı iyi olsun yeter ki.sen nasılsın kuzucun nasıl. Doğum nasıl geçti ben habersiz kaldım baya sizden
Ben daha iyiym canım ameliyat yerim tamamen geçti ama hala rahat hareket edemiyorum iç ağrım var. Bebişim iyi Allahaşükür herhangi bi sağlık sorunu yok. Sadece çok uyuyo ve emzirmek için bile uyandıramıyorum. 5-6 saat uyuyo nerdeyse. Ebeye sorucam bakalım ne dicek?
Doğumum pek iç açıcı geçmedi canım. 9 saat boyunca suni sancı verdiler akşam 6 gibi anca 3 cm açıklık vardı çektiğim sancı cabası. Sonra da sezeryana aldılar iki ağrıyıda çekmiş oldum. Allaha şükür 2.gün ayaktaydım. Hiç yatmadım desem yeridir. Bunca ağrının ardından bebeğimin kokusu bi gülüşü yeter :)))

Ben uzandım yatıyorum yorulmuşum bugün. Sen napıyosun
Uyku tutmadı beni yine daha doğum olmamışken yat uyu dimi yok mevlit için seker kutusu almıştım ben aldığım şekliyle gelecek sanıyordum yap boz gibi bişey geldi onu çözmeye uğraştım sırf vakit geçsin kafamı dağıtayım diye sanki bana zamam hiç geçmiyor hep aynı haftadayım Buda resmi içine ne koysam bilemedim şeker mi lokum mu direkt mi koyayım yoksa poşetle mi bide hamilelik bende kararsızlık yaptı kafamda DEli sorular

Eklentiler

• image.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kizlar. .
Ameliyat kacinci günde iyileşiyor acaba.. arada sizliyor, belim sirt omuzlarım ve gogülerim de ağrıyor. . ama en çok göğüs ucu yaraları bitirdi.. uykusuzluğu söylemiyorum hiç önemi yok pek uyumuyorum zaten gece de en fazla 2 saat belki aralarda 10 dk filan çok o eli değilde yaralar yüzünden çok acı çekiyorum. . emzirme dışındaki zamanlarda da yenek mi yiyeyim uzanip dinleneyim mi yoksa yürüyüp bor an önce toparlayayim mi diye dört dönüyorum evde sonuç yine ağrılar yorgunluk...
Allahım yavrularimizi bize bagislasin . ..
Yara için önerileriniz varsa çok sevinirim çok kötü durumda goguslerim

canım lansolin krem sür ama göğüs kalkanı kapat yada ayva çekirdiğini suya koy jelleşsin onu sür yine kalkan kapat
göğüs pedi göğüse yapıştığı için yara yapıyormuş o yüzden dikkat et. Rabbim yardımcın olsun. bu iki işleminde sürdükten sonra silinmesine gerek yok bitkisel ve çocuğun silmeden emmesinde sıkıntı yok

çok ciciler bence lokum koy içine pembe renkli bi de çok güzel olur bence. magnezyum beni biraz rahatlattı bi de tarçınlı süt iç kan şekerin dengelensin o zaman uykun gelir belki

cabım göğüs yaraları için kendı sütünü sürmeyi duydum o iyileştiriyormuş bıde tahının yagı iyi geliyormuş soğanlıda bı kür vardı ama nasıldı tam bilmiyorum denedinmmi bunlardan hiç
ALLAH yardımcın olsun şu mübarek cuma gününde

günaydın kızlar
hayırlı cumalar nasılsınız?
iyi diyelim iyi olsun bu halimize şükür kalçam çok ağrıyor artık düşmekten mi yoksa olağan bişey mi hamşlelikte bilmiyorum artık şikayet etmicem ama buna karar verdım oram buram ağrıyor seklınde benım yerımde olmak ısteyen tüp bebek bekleyen sürekli iğne vurulan nıce bayanlar var ALLAH ım şu mübarek cuma gününde kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın sen nasılsın devam mı işe
veee işte son 2 gün pazartesı son artık benım

çok ciciler bence lokum koy içine pembe renkli bi de çok güzel olur bence. magnezyum beni biraz rahatlattı bi de tarçınlı süt iç kan şekerin dengelensin o zaman uykun gelir belki
magnezyumu sabah kahvaltıdan sonra alıyorum gun ıcınde rahat edeyım dıye pazartesiden sonra evdeyim belkı gece yatarken alırım bıde progestan var tabı benım gece içtiğim
lokum koymaya karar verdım ama daha koymıcam hayırlısıyla bı doğurayım sonra alırım bayatlar diye düşümdüm el emeği bişiler yapayım dedim çok becerikli değilim bide hastane için bebk şeklinde kurabıye yapayım dıyorum yeter bence

Günaydın kızlar. bugün randevumuz var 1'de evden çıkacağız bakalım doktorumuz ne diyecek. yine 3 hafta sonra gel derse ağlarım zaten aralıkları uzun bırakıyor benimki benim oğlan da sabah kıpır kıpırdı şimdi hiç ses yok uyudu galiba ne zaman doktora gidecek olsak güzellik uykusuna yatıyor paşa. bugün çatı muayenesi olacağımı umuyorum artık şu doğum şekli kesinleşse de psikolojik olarak ona hazırlansam.. belirsizlik ne kötü

amin inşallah . düştüğün için içinde acısı yeni çıkıyordur canım. evdeyken yat dinlen sürekli. tüp bebek konusunda haklısın evlatlarımız bir mucize ve bize emanet Rabbim bize bu mucizeleri verdiği gibi inşallah hakkıyla yetiştirmeyi de nasip eder. devam canım bende haftaya cumaya bırakacağım inşallah son haftaya giriyorum artık :)

progestan kullanırken ve evdeyken gündüz almaya dikkat ediyordum halsizlik ve yorgunluk yaptığı için uyutuyordu. magnezyumu hep gece aldım o kadar rahatlatıyor ki. hatta gece uykularım çok bölünmeye başlamıştı bi ara kullanmadım. tekrar kullanmaya başladım şükür gece 2-3 kere kalkıyorum. 2 de yatıyorum ama olsun buna şükür. sezeryan olup günün belli olursa bi iki gün önceden hazırlarsın o zaman bişi olmaz bence.

bende kurabiye yapmaya karar verdim. en azında 30 - 40 tane de olsa çeşit olsun diye :) hatta youtubedan videolara baktım bugün kalıp almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…