5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım geçmiş olsunda göbeğine niye hortum taktılar kii?? Benim dikiş yerim 2. gün kurudu ve ben 2. gün ayağa kalktım iş yaptım. Ağrım vardı ama hiç kan falan olmadı tabi adetmişim gibi kanamam devam ediyo. Pztesi dikişimi aldı doktor ve estetik dikiş yapmış kesilen yer çok belli bile değil. Sana ne hortumu takılmış anlamadım :KK43:
Gulum zehirli kani vücutta n atmak için gobege hortum takmislardi :KK43: kız ölüme gittim resmen dikiste yeni yeni kaynıyor bide baya kesmisler beni ya

image.jpeg Kızlar yorumlar yazmalar azaldı sanki :) sanırım son Zaman'lar herkes yoruldu bebişini bekliyor sadece bugün beşiğimizi kurduk sizinle paylaşayım ben sizlerde odalarınızı paylaşın biraz kafamızı dağıtırız belki:)

ayy öyle midir ki ya :rolleyes: kansız mıydı seninki de?

Kansiz ve jole gibi ama kucuk bisey degildi baya baya pecete dolu gibiydi hemen dr aradim dr nisan gelmis denir halk arasinda denir dedi suyun gelirse agrin olursa gekirsin dedi zaten bundan sonra 3-4 gun sonramiydi neydi net hatirlamiyorum suyum geldi Hakkinda hayirlisi olsun canim hayirlarla saglikla kucagina all yavrunu insAllah

Benim kotu

Eki Görüntüle 1916297 Kızlar yorumlar yazmalar azaldı sanki :) sanırım son Zaman'lar herkes yoruldu bebişini bekliyor sadece bugün beşiğimizi kurduk sizinle paylaşayım ben sizlerde odalarınızı paylaşın biraz kafamızı dağıtırız belki:)
Oy maşallah çok güzel sağlıkla gelsin içini doldursun bebiş inşallah
Benim odam daha dün geldi bir hafta gecikmeyle ben gündü işteyken havalanıyırlar bi temizleyelim oda odaya benZesin paylaşıcam bende

Eki Görüntüle 1916297 Kızlar yorumlar yazmalar azaldı sanki :) sanırım son Zaman'lar herkes yoruldu bebişini bekliyor sadece bugün beşiğimizi kurduk sizinle paylaşayım ben sizlerde odalarınızı paylaşın biraz kafamızı dağıtırız belki:)

Cok cici gule gule kullanir huzurlu guzel uykular uyur ve saglikla buyur bebegin insAllah cnm

Yapıştırma olabilir canım ama dikiş oluyomuki yapıştırmada? Allaha şükür sezeryanda sorunum olmadı ama tavsiyem spinal yada epidural ol. Bebeğinin sesini,yanağındaki sıcaklığını ilk kez hissediyosun ve çok güzel bi duygu. Ama dayanamazsan tabiki nasıl rahat olucaksan onu seç. Ben normal doğumuda denediğim için suyum geldiğinde hasta bezi koydular hemen, hasta bezi 9 adetti elimde 1 tane kaldı. Mutlaka al canım lazım oluyo çünkü dikişlerin olacağı için hasta bezi en rahatı oluyo

Ici dikis oluyor son katmada basta ve sonda dikis izi oluyor. Ben genel istiyorum canim. O zaman bi paket alayim. Hsonu cantami hazirlicam eksikleri tamamlamaya calisiyorum. Bebis biraz daha uykusu duzeldi mi ? Geceleri uyuyor mu

Günaydın kızlar. Doktordan geldim şimdi. Bebeğin suyu çok azalmış kalp atışlarını da begenmedı sancıyla birlikte daha çok düşer normal doğum riskli dedi. Cmt son kontrolu yapacak pazartesi sezaryen yapacak :KK17:içim içimi yiyor pazartesiye kadar napıcam ben

Günaydın kızlar. Doktordan geldim şimdi. Bebeğin suyu çok azalmış kalp atışlarını da begenmedı sancıyla birlikte daha çok düşer normal doğum riskli dedi. Cmt son kontrolu yapacak pazartesi sezaryen yapacak :KK17:içim içimi yiyor pazartesiye kadar napıcam ben
Hakkınızda hayırlısı canim suyu azalmissa riske atmaması normal

Slm kizlar
Giremedim hiç, cok zamanım da yok..
Çok şükür meleğim dünyaya geldi..
Öyle güzel ki.. 3 kilo olarak doğdu. .
Şuan emzirme sorunları yaşıyoruz meme uçları çok ama çok kötü yara bere sütümüz daha gelmedi.. ablasi da hasta serum takılı hastane de biz evdeyiz... moral sıfır bende arkadaşlar. ..
Allah hepinize sagsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah

Yarın alalım dedi ben korkunca pazartesiye bıraktı şimdi daha çok korkuyorum ya o zamana kadar bi şey olursa diye :KK43:
Can'ım kötüyü aklına getirme iyi düşün iyi olsun eğer çok kafama takacaksan ara doktorunu fikrimi değiştirdim alalım de ama bence bir günden bişey olmaz dua et bol bol

X