Amin canım inşallah normal doğarda 5 aralığa kadar kalmaz :)maşallah sağlıkla al inşallah kucağına canım
kolay gelsın hayatım benımde odanın camı açık havalanıyor ızne ayrılıncaya kadar havalansın pztesi son benım kısmetse salı başlarım artık kızın işlerine birazda enerjı depolamak ıstyorum ben doğum sonrası için çalıştıgımm için hamileleiğin tadını çıkaramadım bıraz evde takılıp çıkarayım diyorum
valla hem doğurun nüfus artsın dıyorlar hemde çalışan hamılelere doğum sonrası doğru duzgun bı kolaylık sağlamıyorlar 16 hafta nedır kı benım ucretsız ızın alma gıbı bı sansım var ama bırım amırım vermeyecek gıbı bastan konuştuk ALLAH hepimizin yardımcısı olsunbenim de hep sıkıntılı geçti ama olsun sonrasında ücretsiz izin falan alamıcam o yüzden çalışayım diye sabrediyorum. inşallah canım ya evde olmak zaten güzel bi duygu
valla hem doğurun nüfus artsın dıyorlar hemde çalışan hamılelere doğum sonrası doğru duzgun bı kolaylık sağlamıyorlar 16 hafta nedır kı benım ucretsız ızın alma gıbı bı sansım var ama bırım amırım vermeyecek gıbı bastan konuştuk ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
kanamam oluyor gülüm nerden olduğunu bilmediğimGünaydın kızlar ...
Dün kontrolüm vardı bebeğin durumu haftası ile uyumlu gidiyor çok şükür 10 Aralıktan sonra olacak inşallah bebeğim. 6 Aralıkta doktor kontrolü ve anestezi uzmanı ile görüşmemiz var inşallah güzel geçer. Zaman azaldıkça insan heyecan yapıyor. Yavaştan çamaşırlarını yıkamaya başladım. minik minik o kadar çok ütümüz oldu ki
odamız ve yatak odası beşiğimiz de geldi ... eşyalar yerleştikçe insan yavaştan telaşe yapmaya başlıyorum.
asya_01 nasıl oldun canım ?
@Tuanaibrahim05 bebiş gelmiştir inşallah sen nasılsın ?
Allah korumuş gülüm yaa.Az kaldı hayırlısıyla sonu selamet olur Allahın izniyle.inan ki herşeye değiyorlar.Rabbim günlerini göstersin inşallahevet canım günde ustunden ellı defa gectıgım altında kaydırmaz olan halı kaydı ve düştüm çok şükür iyiyyim kalçamın üstüne düşmüştüm inşallah dururu içerde daha benım göbek bıraz fazla buyuk gören doğuma m gıdıyosun dıye soruyor
Birilerini tutarız en kotu ihtimalle artik. Aynen bebek üşütecek diye çok korkuyorum bakalim birazdan eve bakmaya gidecegiz hayirlisi olsun artikYardım edecek kimse yoksa zor biraz. Ama bebeğe sıcak ev lazım
ben şaşıp kalıyorum sürekli hapşırıyor yavrum sıcacık ta ev ama yinede hasta oluyorlar yaa.bu havalar hiç iyi olmadı bizim için yazın olması daha iyi üşütecek derdi yok en azındanBirilerini tutarız en kotu ihtimalle artik. Aynen bebek üşütecek diye çok korkuyorum bakalim birazdan eve bakmaya gidecegiz hayirlisi olsun artik
Soğuk ev derdini 2 yıldır çekiyorum canim anliyorum seni ama bu insanlara noluyor annesi olarak dedigin gibi caresini sen bulursun zaten illa karisacaklarbu arada benım evımde soğuk oluyor bebek doğunca mecbur son surat yakıcaz bız esımle zaten bebegı sankı ekvatorda yasıyor gıbı yetiştirmeyi düşünmüyoruz odasında ayrıca elektrıklı ısıtıcı olacak ozellıkle banyodan sonra yakıcam genelde odasında tutucam zaten martı atlatalım gerısı kolay eskıden sobalı evlerde çocuklar buyuyordu evın aşırı sıcak olmasına çok takmamak lazım ruslar doğar doğmaz bebekelrını buzlu suya atıyorlar tabıkı dıkkat edıcem etrafımdada bıssuru ınsan senın evın soğuk oluyor dıye sımdıden canımı sıkıyor napıım bu halde taşınayım mı
Canım geçmiş olsunda göbeğine niye hortum taktılar kii?? Benim dikiş yerim 2. gün kurudu ve ben 2. gün ayağa kalktım iş yaptım. Ağrım vardı ama hiç kan falan olmadı tabi adetmişim gibi kanamam devam ediyo. Pztesi dikişimi aldı doktor ve estetik dikiş yapmış kesilen yer çok belli bile değil. Sana ne hortumu takılmış anlamadımkızlar benim dikiş yerim kuruyor gibi artık kaynıyor yani ama dün gece çamaşırım kan doluydu ama dikiş yerim kuru kanamam yok zaten şu an ki diyeyim çamaşır kaymış.çok sinirim bozuluyor ya bide göbeğimde hortum yeri var ee orada kuru kapanıyor artık eşimle deli olduk artık dün gece ya hastaneye gitmek istemiyorum artık bıktım ama bu kanın nernedn geldiğini çözemedim
kanamam oluyor gülüm nerden olduğunu bilmediğimonun dışında iyileşmeye çalışıyorum.birde şimdi dinlenebildiğiniz kadar dinlenin ay bu minnak sabaha kadar yatırmıyorr sabaha kadar ayaktayım
Canım geçmiş olsunda göbeğine niye hortum taktılar kii?? Benim dikiş yerim 2. gün kurudu ve ben 2. gün ayağa kalktım iş yaptım. Ağrım vardı ama hiç kan falan olmadı tabi adetmişim gibi kanamam devam ediyo. Pztesi dikişimi aldı doktor ve estetik dikiş yapmış kesilen yer çok belli bile değil. Sana ne hortumu takılmış anlamadım
Birilerini tutarız en kotu ihtimalle artik. Aynen bebek üşütecek diye çok korkuyorum bakalim birazdan eve bakmaya gidecegiz hayirlisi olsun artik
Tombullastı sankiŞişlik derken büyüme mi baskı mı kastettin. Benim söylemesi ayıp dıştan üst kısım falan baha büyüdü. Kilo aldıkça mı büyüyor anlamadım. Vücutlar çok deforme oluyor.
Aynen baya sanki baskıdan dolayı aşağı doğru şiş gibi kilodan mı acabaŞişlik derken büyüme mi baskı mı kastettin. Benim söylemesi ayıp dıştan üst kısım falan baha büyüdü. Kilo aldıkça mı büyüyor anlamadım. Vücutlar çok deforme oluyor.
Ben de de var ayni şey tombiklesmis boleAynen baya sanki baskıdan dolayı aşağı doğru şiş gibi kilodan mı acaba
Evett sanırım doğum sonrası düzelirBen de de var ayni şey tombiklesmis bole
Yapıştırma olabilir canım ama dikiş oluyomuki yapıştırmada? Allaha şükür sezeryanda sorunum olmadı ama tavsiyem spinal yada epidural ol. Bebeğinin sesini,yanağındaki sıcaklığını ilk kez hissediyosun ve çok güzel bi duygu. Ama dayanamazsan tabiki nasıl rahat olucaksan onu seç. Ben normal doğumuda denediğim için suyum geldiğinde hasta bezi koydular hemen, hasta bezi 9 adetti elimde 1 tane kaldı. Mutlaka al canım lazım oluyo çünkü dikişlerin olacağı için hasta bezi en rahatı oluyoyapıştırma yapmıştır o zaman canım. maşallah sana inşallah bende senin gibi dirençli olurum. ben genel aneztezi ile doğum yapıcam. hasta bezi almaya gerek var mı ilk günler için yok ped yeterli mi ?