5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

inan ki hastaneden bıkkınlık geldi artık:olamaz:bugünde olursa yarın sağlık ocağına gider orda ebeye sorarım noluyor nerden geliyor anlasam bir.sen nasılsın nasıl gidiyor
Bugun kontrol vardı gecen hafta evde düştüğümden çok pimpirikli gşttim bebiş iyiymiş gelişimi önde Dr progestan başlattı bugün Aralık sonunu en azından görelim diye umarım durur içerde daha çok yorgunum ama hala çalışıyorum

Bugun kontrol vardı gecen hafta evde düştüğümden çok pimpirikli gşttim bebiş iyiymiş gelişimi önde Dr progestan başlattı bugün Aralık sonunu en azından görelim diye umarım durur içerde daha çok yorgunum ama hala çalışıyorum
Düştün mu gülüm ya nasıl oldu peki dikkat et kendine.insallah zaman ında gelir kuzu tutunsun anneciğine

maşallah durur inşallah canım ya. bende hala çalışmaya devam ediyorum. haftaya cumaya kadar devam edicem inşallah bu haftalar sonrası için çok önemli o yüzden sabrediyoruz bebişlerimize faydamız olsun diye

Günaydın kızlar ...
Dün kontrolüm vardı bebeğin durumu haftası ile uyumlu gidiyor çok şükür 10 Aralıktan sonra olacak inşallah bebeğim. 6 Aralıkta doktor kontrolü ve anestezi uzmanı ile görüşmemiz var inşallah güzel geçer. Zaman azaldıkça insan heyecan yapıyor. Yavaştan çamaşırlarını yıkamaya başladım. minik minik o kadar çok ütümüz oldu ki :halay:
odamız ve yatak odası beşiğimiz de geldi ... eşyalar yerleştikçe insan yavaştan telaşe yapmaya başlıyorum.
asya_01 asya_01 nasıl oldun canım ?
Tuanaibrahim05 Tuanaibrahim05 bebiş gelmiştir inşallah sen nasılsın ?

Düştün mu gülüm ya nasıl oldu peki dikkat et kendine.insallah zaman ında gelir kuzu tutunsun anneciğine
evet canım günde ustunden ellı defa gectıgım altında kaydırmaz olan halı kaydı ve düştüm çok şükür iyiyyim kalçamın üstüne düşmüştüm inşallah dururu içerde daha benım göbek bıraz fazla buyuk gören doğuma m gıdıyosun dıye soruyor

maşallah durur inşallah canım ya. bende hala çalışmaya devam ediyorum. haftaya cumaya kadar devam edicem inşallah bu haftalar sonrası için çok önemli o yüzden sabrediyoruz bebişlerimize faydamız olsun diye
benım haftaya pztsı son olur ınsallah zor yuruyorum bıde hastanede çalıştığımdan hep bı korku var acaba enfeksıyon kapar mıyım bı yerden dıye kızın hıc bıseyı hazır degıl ızne ayrılınca onları yapıcam ınsallah daha odamız dun geldı çok şükür
işyerinde rahatsan kal tabı sonrası ıcın süper olur

Gunaydin guzel anneler :KK200: sabah sabah hayallerimdeki evi buldum ya tam doguma yakın ne yapsam bilmiyorum eşim de sinav görevinde gelince konusacagiz tasinsak zor olur mu ki? Şu an oturdugumuz evi hic sevmiyorum teras katı ve su an kombi 60da ev buz gibi :S

Gunaydin guzel anneler :KK200: sabah sabah hayallerimdeki evi buldum ya tam doguma yakın ne yapsam bilmiyorum eşim de sinav görevinde gelince konusacagiz tasinsak zor olur mu ki? Şu an oturdugumuz evi hic sevmiyorum teras katı ve su an kombi 60da ev buz gibi :S
Yardım edecek kimse yoksa zor biraz. Ama bebeğe sıcak ev lazım :KK43:

canım taşınmana yardım edebilecek bırılerı varsa tasın tabı sen hıcbır ıs yapmayacaksın oturacaksın az kaldı artık zaman benı taşırlar dıyosan tasın yada eger bekletme sansınız varsa 40 ın çıkana kadar bekle bebekle tasın
bende 25 lı haftalarda taşınmayı düşünüyodum sonra vazgectım ondan soyluyorum

bu arada benım evımde soğuk oluyor bebek doğunca mecbur son surat yakıcaz bız esımle zaten bebegı sankı ekvatorda yasıyor gıbı yetiştirmeyi düşünmüyoruz odasında ayrıca elektrıklı ısıtıcı olacak ozellıkle banyodan sonra yakıcam genelde odasında tutucam zaten martı atlatalım gerısı kolay eskıden sobalı evlerde çocuklar buyuyordu evın aşırı sıcak olmasına çok takmamak lazım ruslar doğar doğmaz bebekelrını buzlu suya atıyorlar tabıkı dıkkat edıcem etrafımdada bıssuru ınsan senın evın soğuk oluyor dıye sımdıden canımı sıkıyor napıım bu halde taşınayım mı

Günaydın kızlar bende dün kontrol vardı bebek 3200 olmuş normal doğumu bekleyecegiz 5 aralığa kadar gelmezse doktor 5 aralık sabahı sezeryan ile alalım dedi :) cok az doğum sancısı cıktı ama daha doğuma var dedi

benım haftaya pztsı son olur ınsallah zor yuruyorum bıde hastanede çalıştığımdan hep bı korku var acaba enfeksıyon kapar mıyım bı yerden dıye kızın hıc bıseyı hazır degıl ızne ayrılınca onları yapıcam ınsallah daha odamız dun geldı çok şükür
işyerinde rahatsan kal tabı sonrası ıcın süper olur

rahat değilim ama sabretmem lazım ya . çok bunalırsam ayrılırım sadece. dikkat et canım ya senin de ortam tehlikeli bizimde iğne battı zımba battı kağıt kesti olayı oluyor sadece. bizimde ctesi geldi odamız açtım kapısını balkon kapısı da açık havalanıyor. ptesi de yatak odası yatağım geldi onu da kurdum öyle duruyor. çamaşırlarını atmaya başladım akşamdan akşama bissürü ütümüz var daha

Günaydın kızlar bende dün kontrol vardı bebek 3200 olmuş normal doğumu bekleyecegiz 5 aralığa kadar gelmezse doktor 5 aralık sabahı sezeryan ile alalım dedi :) cok az doğum sancısı cıktı ama daha doğuma var dedi
hangı sezeryanı tercıh edeceksınız canım

rahat değilim ama sabretmem lazım ya . çok bunalırsam ayrılırım sadece. dikkat et canım ya senin de ortam tehlikeli bizimde iğne battı zımba battı kağıt kesti olayı oluyor sadece. bizimde ctesi geldi odamız açtım kapısını balkon kapısı da açık havalanıyor. ptesi de yatak odası yatağım geldi onu da kurdum öyle duruyor. çamaşırlarını atmaya başladım akşamdan akşama bissürü ütümüz var daha
kolay gelsın hayatım benımde odanın camı açık havalanıyor ızne ayrılıncaya kadar havalansın pztesi son benım kısmetse salı başlarım artık kızın işlerine birazda enerjı depolamak ıstyorum ben doğum sonrası için çalıştıgımm için hamileleiğin tadını çıkaramadım bıraz evde takılıp çıkarayım diyorum

X