Kızlar sabah yazamayabilirim . . hakkınızı helal edin.. İnşallah herşey yolunda gider...
hepinizi öpüyorum desteklerinizden dolayi
Nişan kan olmasada mutlaka pembe oluyor diye biliyorum ben akıntıdır o benceKizlar az once tuvalette sari beyaz jole gibi yogun ve peceteyi kaplayacak kadar bisey dustu benden akinti mi bu nisan falan mi acaba kan yoktu. Boyle akinti oluyor mu anlayamadim bi turlu.
Annemi de aradim sordum akintidir az kaldi doguma akintin artabilir dedi. 38 bitse de oyle gelse gelecekse hatta 40a kadar bile durabilir dogumdan korkuyorumNişan kan olmasada mutlaka pembe oluyor diye biliyorum ben akıntıdır o bence
canım bıkkınlık gelmiştir hastaneden ama yine de bi git istersen için rahat olsunkızlar benim dikiş yerim kuruyor gibi artık kaynıyor yani ama dün gece çamaşırım kan doluydu ama dikiş yerim kuru kanamam yok zaten şu an ki diyeyim çamaşır kaymış.çok sinirim bozuluyor ya bide göbeğimde hortum yeri var ee orada kuru kapanıyor artık eşimle deli olduk artık dün gece ya hastaneye gitmek istemiyorum artık bıktım ama bu kanın nernedn geldiğini çözemedim
inan ki hastaneden bıkkınlık geldi artıkcanım bıkkınlık gelmiştir hastaneden ama yine de bi git istersen için rahat olsun
İnsin cnm insin birşey kalmadı zaten bebeklerimizin yavaş yavaş vakti gelio hepimiz bundan sonra arka arkaya dogururuz :)))))Kızlar benim de karnım biraz aşağı indi sanki.
Çok heyecanlı bugün kendi çantamı da hazırladım. Pusetini battanıyesını falan hazırladım arabaya koyucam onları da. Her an her şey olabilir. Hem mutluyum hem korkuyorumİnsin cnm insin birşey kalmadı zaten bebeklerimizin yavaş yavaş vakti gelio hepimiz bundan sonra arka arkaya dogururuz :)))))
Kizlar az once tuvalette sari beyaz jole gibi yogun ve peceteyi kaplayacak kadar bisey dustu benden akinti mi bu nisan falan mi acaba kan yoktu. Boyle akinti oluyor mu anlayamadim bi turlu.
ayy öyle midir ki yaBenim ilk hamileligimde olmustu nisan gelmis bikac gune dogum olur hazirliklarini tamamla canim benim.