5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın kızlar tuana sabah doğuma girecekti umarım sağ salim atlatmıştır bu da 3. Bebeğimiz sanırım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah:)

Günaydın kızlar. Gözlerim bulanık görmeye başladı neyseki biraz uzandım düzeldi kendimi tanıyamıyorum artık

Saat 5 de kontrol var ve doktor son kez çatı muayenesi yapacak bebek iri ise haftaya sezeryan olucam inşallah kendimi sıkmam cok heyecan yaptım :)

Kizlar az once tuvalette sari beyaz jole gibi yogun ve peceteyi kaplayacak kadar bisey dustu benden akinti mi bu nisan falan mi acaba kan yoktu. Boyle akinti oluyor mu anlayamadim bi turlu.

kızlar benim dikiş yerim kuruyor gibi artık kaynıyor yani ama dün gece çamaşırım kan doluydu ama dikiş yerim kuru kanamam yok zaten şu an ki diyeyim çamaşır kaymış.çok sinirim bozuluyor ya bide göbeğimde hortum yeri var ee orada kuru kapanıyor artık eşimle deli olduk artık dün gece ya hastaneye gitmek istemiyorum artık bıktım ama bu kanın nernedn geldiğini çözemedim

canım bıkkınlık gelmiştir hastaneden ama yine de bi git istersen için rahat olsun

canım bıkkınlık gelmiştir hastaneden ama yine de bi git istersen için rahat olsun
inan ki hastaneden bıkkınlık geldi artıkbugünde olursa yarın sağlık ocağına gider orda ebeye sorarım noluyor nerden geliyor anlasam bir.sen nasılsın nasıl gidiyor

Benim de bugün kontrolum vardı.
Suyumuz biraz azalmış haftaya kadar beklicez suyu daha da azalirsa sezeryan sanırım
Ama o zamana kadar umarım kuzum dogum kanalına iner ve kendiliğinden sancimiz gelir
Olmazsa da hayırlısı artık :)

Bende bi an önce doğurayım istiyorum artık tasıyamıyorum kendimi haftaya kontrolum var 37. Hafta olcak sezeryanla 38 de alalım dicem doktora ama bi yandan da yanlış mı yapıyorum diyorum

İnsin cnm insin birşey kalmadı zaten bebeklerimizin yavaş yavaş vakti gelio hepimiz bundan sonra arka arkaya dogururuz :)))))
Çok heyecanlı bugün kendi çantamı da hazırladım. Pusetini battanıyesını falan hazırladım arabaya koyucam onları da. Her an her şey olabilir. Hem mutluyum hem korkuyorum

Kizlar az once tuvalette sari beyaz jole gibi yogun ve peceteyi kaplayacak kadar bisey dustu benden akinti mi bu nisan falan mi acaba kan yoktu. Boyle akinti oluyor mu anlayamadim bi turlu.

Benim ilk hamileligimde olmustu nisan gelmis bikac gune dogum olur hazirliklarini tamamla canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…