- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
Merhaba kızlar ctesi dr gittim bebiş iyi şimdilik çok sukur 2.560kg olmuş boyunu söylemedi doğum pozisyonunu almış cuma günü tekrar gidicem nts olacak. bundan sonra her hafta geliceksin dedi :) uykusuzluk devam ve aşırı terliyorum canımda hiç bişey yapmak istemiyor halim yok.
yazamadığım doğuma giren arkadaşım olursa hepinize hayırlı doğumlar saglıkla kucağınıza alın inşAllah. malum artık heran herşey olabilir. :)) güzel haberlerinizi bekliyorum...
İnşallah canim... aklımdan hiç cikmiyorhiç üzülme bol bol yee pekmez muz süt alır inşAllah sen iyi ol annesi yavrunda çok iyi olacak.
Maşallah. . Allah korusun canimMerhaba kızlar ctesi dr gittim bebiş iyi şimdilik çok sukur 2.560kg olmuş boyunu söylemedi doğum pozisyonunu almış cuma günü tekrar gidicem nts olacak. bundan sonra her hafta geliceksin dedi :) uykusuzluk devam ve aşırı terliyorum canımda hiç bişey yapmak istemiyor halim yok.
yazamadığım doğuma giren arkadaşım olursa hepinize hayırlı doğumlar saglıkla kucağınıza alın inşAllah. malum artık heran herşey olabilir. :)) güzel haberlerinizi bekliyorum...
:)))))etkilenmiş olabilirsin cnm doğum yaklaştıkça bende sürekli doğum yapiom rüyamda sonra sanciyla uyaniorum :)))kızımın çantası hazırdı bugün her ihtimale karşı kendi cantamida hazirladimCanım dün sen dedinya pempe akıntı geldı diye bende hu gece rüyamda pembe pıhtılı bısey geliyordu çamaşırına ter içinde uyandım senden etkılendım sanırım.
hayırlısı ile kucağına al inşallah bebişini :)
Kızlar bu uktrason cıktılarındaki +_
-400 felan yazıyor onun anlamı ne biliyormuaunuz
Sancım çıkmadı ama tip bebek olduğu için o sezaryen istiyor ben normal istiyorum. Her iki ihtimale karşı testlerımı yaptı bugün cuma da çatı muayenesini yapacak ona göre doğum şekline karar vereceksancın mı çıktı canım ? benim doktorumda 38+2 de sezeryan ile almayı düşünüyor.
Sancım çıkmadı ama tip bebek olduğu için o sezaryen istiyor ben normal istiyorum. Her iki ihtimale karşı testlerımı yaptı bugün cuma da çatı muayenesini yapacak ona göre doğum şekline karar verecek
Evet canım aynen öyle çok şükür orta yolu bulmaya çalışıyoruz. Cuma 37+6 olucaz zaten bi şey de kalmıyor sezaryen derse bi kaç gün içinde gün verirhayırlısı olsun hakkında canım ya ikiniz içinde hangi doğum yöntemi uygunsa o olsun. belki de tüp olduğu için riske atmak istememiştir yine de seni de zorlamak istememiştir
Evet canım aynen öyle çok şükür orta yolu bulmaya çalışıyoruz. Cuma 37+6 olucaz zaten bi şey de kalmıyor sezaryen derse bi kaç gün içinde gün verirhem çok heyecanlı hem ürkütücü
Doktordan doktorada farkediyor ölcüm anlamadım zatenölçümlerdeki kilosunda +400 fazla veya -400 gr eksik olabilir demek canım.
Seninki neden sezaryen? Benim de öyle olursa önümüzdeki hafta içi yaparbenimde kesin sezeryan canım 38+2 gibi alacak doktorum öyle konuştuk geçen ki muaynede bakalım bugün buradaki doktora gidicem o ne dicek merak ediyorum
Seninki neden sezaryen? Benim de öyle olursa önümüzdeki hafta içi yapar
Keske de bi watsapp grubu kursaydik daha rahat iletisim halinde olurdukkızlar @asya_01 den hala haber yok geçen haftadan beri yok ortalıklarda inşallah iyidir
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla alalım kucağımıza özledik artıkben daha önce açık kalp ameliyatı oldum. 20 yıl oldu ama kalp doktoru riske atamayız eski dikişlerde hasar oluşmasını dedi yoksa doktorum hep normal doğumdan yanaydı. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almak nasip etsin bebeklerimizi
Sagol canim hastanedeyim bakalim cikinca yazarimçok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı sağlıkla olunda haberlerini bekliyoruz.
Benimki de cuma günü olacak çatı muayenesiCati muayenesi oldum on taraf dar dedi bebek daha kanala inmemiş ilerleyen zamanda bakarız artık sezeryan veya normale dedi.
Ama şimdi gelmeye niyeti yok dedi.