5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Allah ikiniz içinde hakkınızda hayırlısını versin sağlıkla gelsin bebiş inşallah

Kizlar bebegin kalp atislari yuksek cikti. Tekrar nstye gircem. Ultrasonda bi skinti yok ama dedi cok hareketli sabit degil bebek

Kizlar bebegin kalp atislari yuksek cikti. Tekrar nstye gircem. Ultrasonda bi skinti yok ama dedi cok hareketli sabit degil bebek
Kaç cıktı canım bnmde dün 4 kere 170 i geçti bebeğin ritmi kaşıntımdan dolayı strese giriyomuş bebeğim öyle dedi doktor

Canım bebek kilosunun suyu az yada fazla tüketmek ile bir alakası yok dedi doktor .günde zaten en az 2 litre su iç bebeğin suyu yenilensin dedi . Suyu az olursa bebek rahat edemez dedi bebek kilo alımları haftadan haftaya değişir dedi

Selam kızlar bende doktordan geldim bebek olmuş 3 kg :) çatı muayenesi oldum haftaya salı tekrar bebek kilosuna bakıcaz çatın dar dedi eger bebek 3.5 kilo olursa haftaya daha sonraki hafta sezeryan ile alıcak normal doğum bebeği riske atar dedi ama ben normal istiyodum ya "

maşallah bebeğine. canım önemli olan ikinizin sağlığı değil mi ? sezeryan da olsa olsun sağlıklı olun ikiniz de önemli olan o bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…