5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Doğru demiş adam benide yatırdıklarında asistanları hocayı telefonla arayıp ne yapalım dediler hoca yatırın dıyınce yatırdılar haklı Dr lar ama bızde hergun doğurmuyoruz kı

Sen ve bebeğin iyisiniz ya bol bol ver sütünden bence zoru bitti çabuk toparlarsın inşallah kendini

Herkese günaydın kızlar masallah ne kadar erkencıyız ben de kontrolden geldim sadece nst ye bağladılar. Cuma günü tekrar çağırdı doktor ve bugün kan verdim ameliyat öncesi değerler için dedi. Cuma günü bir de çatı muayenesi var sanırım vakit daralıyor benim için

sancın mı çıktı canım ? benim doktorumda 38+2 de sezeryan ile almayı düşünüyor.

Rabbim evladın ve senin hakkında en hayırlısını versin canım.

Can'ım çok şükür zor ama bebişin sağlıkla yanında ne güzel bundan sonra çok çok daha güzel olur inşallah:)

Kızlar geldım ben nst de sancı çıkmadı Bebısın kılosu herseyı ıyı bır hafta önden gidiyormuş gelişimi 2 gunu izinliyim gecen hafta grıpten dolayı bşrax toparlanayım dedım bu hafta 3 gun gidşcem işe pztsı tekrar gıdıcem nst ye bakalım dedi

aynen cnm dikkatli olmak lazim Rabbim cumlemize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insalllah
Canım dün sen dedinya pempe akıntı geldı diye bende hu gece rüyamda pembe pıhtılı bısey geliyordu çamaşırına ter içinde uyandım senden etkılendım sanırım.

Maşallahh canım benim Rabbim analı babalı büyütsün evinizdeki mutluluk huzur oğlusunuzla daim olsun ikinizinde sağlıklı olmanıza çok sevindim :) darısı hepimizin basına inşAllah. :*

maşallah canım nazar değmesin. kendine ve bebişe iyi bak. geçmiş olsun tekrardan. bol c vitamini al ihmal etme

çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı sağlıkla olunda haberlerini bekliyoruz.

Merhaba kızlar ctesi dr gittim bebiş iyi şimdilik çok sukur 2.560kg olmuş boyunu söylemedi doğum pozisyonunu almış cuma günü tekrar gidicem nts olacak. bundan sonra her hafta geliceksin dedi :) uykusuzluk devam ve aşırı terliyorum canımda hiç bişey yapmak istemiyor halim yok.

yazamadığım doğuma giren arkadaşım olursa hepinize hayırlı doğumlar saglıkla kucağınıza alın inşAllah. malum artık heran herşey olabilir. :)) güzel haberlerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…