5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Benim doktoruma sordum gece sancım Ağrı'm olsa size Nasıl ulaşıcam diye beni arama buraya acile gel dedi neden dedim çünkü tecrübesizsin ilk hamileliğin en az 3-4 kez doğuruyorum zannedip geleceksin deri burda bakarlar sancın açılman varsa beni ararlar gelirim hemen dedi düşününce Ada'm haklı vesveselerimizin hepsinde arayıp çağırsak adamların hastanede yatması lazım
Doğru demiş adam benide yatırdıklarında asistanları hocayı telefonla arayıp ne yapalım dediler hoca yatırın dıyınce yatırdılar haklı Dr lar ama bızde hergun doğurmuyoruz kı

Kızlar iyi geceler :) 2 gündür kendime gelmeye çalışıyorum bu gece daha iyiym Allaha şükür bugün sütümde gelmeye başladı ama gelene kadar çok ağladım, loğusalık bu olsa gerek :/ doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle göğüs pompası veya elektrikli alın. İlk başta gelir gibi oldu iki emzirdim bitti, elektrikliyle sağa sağa biraz biraz gelmeye başladı. Sıcak su konpresi yapın ve kv tereyağında hurma ve ceviz kavurdu, sıcak sıcak yedim Allaha şükür geldi. Aklınızda bulunsun.
İnşallh hepinizin doğumları güzel geçer, yorum yapıp görmediğim cvp yazamadığım arkadaşlar varsa alınmasınlar. Allah razı olsun hepinizdenn :)))
Sen ve bebeğin iyisiniz ya bol bol ver sütünden bence zoru bitti çabuk toparlarsın inşallah kendini

Herkese günaydın kızlar masallah ne kadar erkencıyız :KK66: ben de kontrolden geldim sadece nst ye bağladılar. Cuma günü tekrar çağırdı doktor ve bugün kan verdim ameliyat öncesi değerler için dedi. Cuma günü bir de çatı muayenesi var sanırım vakit daralıyor benim için :KK17:

Herkese günaydın kızlar masallah ne kadar erkencıyız :KK66: ben de kontrolden geldim sadece nst ye bağladılar. Cuma günü tekrar çağırdı doktor ve bugün kan verdim ameliyat öncesi değerler için dedi. Cuma günü bir de çatı muayenesi var sanırım vakit daralıyor benim için :KK17:

sancın mı çıktı canım ? benim doktorumda 38+2 de sezeryan ile almayı düşünüyor.

Günaydın kızlar 1 saat sonra randevum var doktor alalım dicek diye cok korkuyorum bi yandan da kaşıntılarıma dayanamıyorum sezeryana alsa ne iyi olur diyorum kafam okdr karmaşık bi heycan bi stres bakalım nasıl bi gün olucak benm için

Rabbim evladın ve senin hakkında en hayırlısını versin canım.

Kızlar iyi geceler :) 2 gündür kendime gelmeye çalışıyorum bu gece daha iyiym Allaha şükür bugün sütümde gelmeye başladı ama gelene kadar çok ağladım, loğusalık bu olsa gerek :/ doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle göğüs pompası veya elektrikli alın. İlk başta gelir gibi oldu iki emzirdim bitti, elektrikliyle sağa sağa biraz biraz gelmeye başladı. Sıcak su konpresi yapın ve kv tereyağında hurma ve ceviz kavurdu, sıcak sıcak yedim Allaha şükür geldi. Aklınızda bulunsun.
İnşallh hepinizin doğumları güzel geçer, yorum yapıp görmediğim cvp yazamadığım arkadaşlar varsa alınmasınlar. Allah razı olsun hepinizdenn :)))
Can'ım çok şükür zor ama bebişin sağlıkla yanında ne güzel bundan sonra çok çok daha güzel olur inşallah:)

Kızlar geldım ben nst de sancı çıkmadı Bebısın kılosu herseyı ıyı bır hafta önden gidiyormuş gelişimi 2 gunu izinliyim gecen hafta grıpten dolayı bşrax toparlanayım dedım bu hafta 3 gun gidşcem işe pztsı tekrar gıdıcem nst ye bakalım dedi

aynen cnm dikkatli olmak lazim Rabbim cumlemize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insalllah
Canım dün sen dedinya pempe akıntı geldı diye bende hu gece rüyamda pembe pıhtılı bısey geliyordu çamaşırına ter içinde uyandım senden etkılendım sanırım.

Kızlar iyi akşamlar . Sabah 9 da girdim doğumhaneye ve benden başka kimse yoktu şükürler olsun. Akşam 6.30 kadar suni sancı çektim, saat 3 gibide suyum patladı tabi. Akşamın 6.30na kadar 3 cm açılmam oldu sadece daha fazla yormayalım dediler ve spinal anesteziyle sezeryan oldum.
Oğluşumu gösterdiler çok ağladım maşallahı var. 51 cm ve 3.380 kilo doğdu. Sabahtan beri boşuna ağrı çekip yoruldum. Ama meleğimin yüzünü görünce bitti gitti hepsi. Sadece emzirmek problem:)) memeyi verince mıh gibi kapıyo dudaklarını, yatağına koyunca cöp cöp emmek istiyo.
Beni düşünüp dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun. En kısa zamanda sizlerde kavuşun meleklerinize.

Maşallahh canım benim Rabbim analı babalı büyütsün evinizdeki mutluluk huzur oğlusunuzla daim olsun ikinizinde sağlıklı olmanıza çok sevindim :) darısı hepimizin basına inşAllah. :*

Kızlar geldım ben nst de sancı çıkmadı Bebısın kılosu herseyı ıyı bır hafta önden gidiyormuş gelişimi 2 gunu izinliyim gecen hafta grıpten dolayı bşrax toparlanayım dedım bu hafta 3 gun gidşcem işe pztsı tekrar gıdıcem nst ye bakalım dedi

maşallah canım nazar değmesin. kendine ve bebişe iyi bak. geçmiş olsun tekrardan. bol c vitamini al ihmal etme

Kızlar bende acil den geldim şimdi.
Birşeyler yedik sonra wc ye gittim.birden mideme agri girdi.başım alev aldı resmen sonrasında kustum
Ama midemden d uramadim ağlaya ağlaya acile gittik
Kan aldılar idrar tahlili yaptılar
Nts ye bağladılar sanci çıktı ama ve ısrarla midem agriyo dedim.
Doktorumu aradılar onunla da konuştum
Gece suyum gelirse kan gelirse veya sancin olursa hemen gel dedi.
Dogum da olabilir dedi.
Bişey olmazsa sabah her halükarda gidicem açılma ve nts ye bakacak tekrar.
Yani kızlar artık herşey olabilir hakkımızda hayırlısı

çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı sağlıkla olunda haberlerini bekliyoruz.

Merhaba kızlar ctesi dr gittim bebiş iyi şimdilik çok sukur 2.560kg olmuş boyunu söylemedi doğum pozisyonunu almış cuma günü tekrar gidicem nts olacak. bundan sonra her hafta geliceksin dedi :) uykusuzluk devam ve aşırı terliyorum canımda hiç bişey yapmak istemiyor halim yok.

yazamadığım doğuma giren arkadaşım olursa hepinize hayırlı doğumlar saglıkla kucağınıza alın inşAllah. malum artık heran herşey olabilir. :)) güzel haberlerinizi bekliyorum...

X