Cok kasma tatlim o anda kendini.oluo bitiyo hemen zatenBenimki de cuma günü olacak çatı muayenesi
Canim bence sadece suyla alakasi yoktur cunku ben hamileligim boyunca yarim veya 1litre ictim gunde hala da boyle icemiyorum.Kızlarboyuncaim bu 10 günde tek farklı yaptığım şey suyu fazla tüketmek oldu.. doktor suyu az dedi diye iki ikibucuk litre su içtim. .. sizce bebeğin kile almaması nda etkisi var midır? doktoruma sordum sorun yok daha fazla iç dedi ama benim aklıma takıldı. .
Sizde giderseniz doktorunuza sorun aklıma bayagi bir takildi
Korkma cnm hic çatı muayenesinde acimioBenimki de cuma günü olacak çatı muayenesi
Sonucu urkutuyo beni aslında. Bi de doğuma çok az bi zaman kaldı kurbanlık koyun gibi hissediyorumKorkma cnm hic çatı muayenesinde acimio
Ben de sürekli aglıyorum ama geceleri ağlıyorum. Agrıdan sızıdan...sonra pişman olıyorum hamile kaldıgıma sonra daha da cok ağlıyorum bebegım üzülecek diye.ona kötü davrandıgımız düşünüyorum sürekli.Kızlar aranızda aglama krizlerine giren var mı bugun Dr a gittik kız çok iyi ama ben eve girince mutsuz oluyorum hiç bi iş yapamıyorum kendimi zayıf yetersiz hissediyorum
Bende üzülüyorum ağlayınca hormonlara söz geçiremiyorumBen de sürekli aglıyorum ama geceleri ağlıyorum. Agrıdan sızıdan...sonra pişman olıyorum hamile kaldıgıma sonra daha da cok ağlıyorum bebegım üzülecek diye.ona kötü davrandıgımız düşünüyorum sürekli.
Sabah foktora gidiyorum saat 9 da randevum sorarım datlımKızlar. . benim bu 10 günde tek farklı yaptığım şey suyu fazla tüketmek oldu.. doktor suyu az dedi diye iki ikibucuk litre su içtim. .. sizce bebeğin kile almaması nda etkisi var midır? doktoruma sordum sorun yok daha fazla iç dedi ama benim aklıma takıldı. .
Sizde giderseniz doktorunuza sorun aklıma bayagi bir takildi
Aynen cnm 3de uyandım sol tarafa dayandı bizimki de saat 5.30 hala gram uyku yok bendedeYine uykusuz bi gece. Sag kaburgama gergince dayandi yavrum bnde uyku yok o yuzden. Anne olmak kolay degilmis hemde hic degil
Teşekkür edrim canimSabah foktora gidiyorum saat 9 da randevum sorarım datlım
Bende girdim dün ağlama krizine.. zor sakinleştim . .. kizima birşey olur korkusu.. herşeye. ..Kızlar aranızda aglama krizlerine giren var mı bugun Dr a gittik kız çok iyi ama ben eve girince mutsuz oluyorum hiç bi iş yapamıyorum kendimi zayıf yetersiz hissediyorum
İnşallah gönlüne göre versin rabbim canımGunaydinlar arkadaslar
Bugün doktor kontrolümuz var, kilo alıyor muyuz , durum ne belli olacak... bugün ku duruma göre belki pazar günü bebeğı alabiliriz dedi doktorum...
Lütfen bizim için dua edin.. herşey yolunda olsun... İçim titriyor resmen
Teşekkür ederim canimİnşallah gönlüne göre versin rabbim canım
az da olsa uyuyabildin mi ? ben bugünün yemeğini ayarladım. sabah eşimle kalkınca pişirdim. penye sepet örmeye başladım onu yaptım durum bu yani. ilerlediktçe daha neler yapıcaz merak ediyorum halimiAynen cnm 3de uyandım sol tarafa dayandı bizimki de saat 5.30 hala gram uyku yok bendede
Gunaydinlar arkadaslar
Bugün doktor kontrolümuz var, kilo alıyor muyuz , durum ne belli olacak... bugün ku duruma göre belki pazar günü bebeğı alabiliriz dedi doktorum...
Lütfen bizim için dua edin.. herşey yolunda olsun... İçim titriyor resmen