5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canim bence sadece suyla alakasi yoktur cunku ben hamileligim boyunca yarim veya 1litre ictim gunde hala da boyle icemiyorum.
Ama suyunda sikinti yok şükür

Kızlar aranızda aglama krizlerine giren var mı bugun Dr a gittik kız çok iyi ama ben eve girince mutsuz oluyorum hiç bi iş yapamıyorum kendimi zayıf yetersiz hissediyorum

Kızlar aranızda aglama krizlerine giren var mı bugun Dr a gittik kız çok iyi ama ben eve girince mutsuz oluyorum hiç bi iş yapamıyorum kendimi zayıf yetersiz hissediyorum
Ben de sürekli aglıyorum ama geceleri ağlıyorum. Agrıdan sızıdan...sonra pişman olıyorum hamile kaldıgıma sonra daha da cok ağlıyorum bebegım üzülecek diye.ona kötü davrandıgımız düşünüyorum sürekli.

Bende üzülüyorum ağlayınca hormonlara söz geçiremiyorum

Sabah foktora gidiyorum saat 9 da randevum sorarım datlım

Kızlar korkutmak istemem sizi ama benim önceki doğumumu çatı muaynesi tetikledi, hemen sonrasında ciddi kanama oldu ve suni sanciyla doğuma girdim dikkatli olun, bunda kolay kolay yaptırmam

Bende girdim dün ağlama krizine.. zor sakinleştim . .. kizima birşey olur korkusu.. herşeye. ..

İnşallah gönlüne göre versin rabbim canım

Cati muayenesi neden bu kadar gerekli ki? Hamileyken bende korkmustum baktim nerdeyse dogurdum dogurucam bana yapilmiyo sordum dra gerek yok o son dakkada bile acilip uygun hale gelebilir demisti. Buarada dogumumu devlette yaptim ve bu cati muayenesi genelde ozelde yapiliyo galiba. Ve cogu kiside catidan kalip sezeryan oluyo. Ben bu durumu anlamis degilim ozeller galiba asla risk kabul etmiyo direk ameliyata yonlendiriyor.

Aynen cnm 3de uyandım sol tarafa dayandı bizimki de saat 5.30 hala gram uyku yok bendede
az da olsa uyuyabildin mi ? ben bugünün yemeğini ayarladım. sabah eşimle kalkınca pişirdim. penye sepet örmeye başladım onu yaptım durum bu yani. ilerlediktçe daha neler yapıcaz merak ediyorum halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…