5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Herkes dinleniyor sanırım, doğum yapanlar da yazmaya fırsat bulamıyordur belki. Bişey sorucam sizlere benim çatı kemiğim çok acıyor sizde bu durumda olan var mı

Herkes dinleniyor sanırım, doğum yapanlar da yazmaya fırsat bulamıyordur belki. Bişey sorucam sizlere benim çatı kemiğim çok acıyor sizde bu durumda olan var mı
Yok ama tuhaf şeyler hissediyorum ağrı değil de. Oturup kalkarken daha.bı değişik oluyo sankı

Reactions: FBY
Kızlar bende acil den geldim şimdi.
Birşeyler yedik sonra wc ye gittim.birden mideme agri girdi.başım alev aldı resmen sonrasında kustum
Ama midemden d uramadim ağlaya ağlaya acile gittik
Kan aldılar idrar tahlili yaptılar
Nts ye bağladılar sanci çıktı ama ve ısrarla midem agriyo dedim.
Doktorumu aradılar onunla da konuştum
Gece suyum gelirse kan gelirse veya sancin olursa hemen gel dedi.
Dogum da olabilir dedi.
Bişey olmazsa sabah her halükarda gidicem açılma ve nts ye bakacak tekrar.
Yani kızlar artık herşey olabilir hakkımızda hayırlısı

Benim de çatı kemiğim değil de söylemesı ayıp alt kısmım çok ağrıyor yürüyemiyorum oturup kalkamıuorum. Evden dışarı çıksam markete bıle gitsem bel ağrım dayanılmaz oluyor.Hamilelik çok zormuş.anneliğin niye kustal olduğunu anlamaya başladım. 5 ay mide bulantısı,sonra böbrekte genişleme böbrek sancısı,sürekli kaşıntı,sırt ağrıları,bacak ağrıları,uykususzluk.....çok zor çok.8 bucuk aydır bır kez ohhh dıyemedım.her grce ağlama krizleri.....inşallah bebegim bana kızmıyordur.inşallah allah daha büyük dertler vermez.

Ayy çok heycanlı çok geçmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı artık

Ve bunlar en rahat gunlerımızmıs

Benim doktoruma sordum gece sancım Ağrı'm olsa size Nasıl ulaşıcam diye beni arama buraya acile gel dedi neden dedim çünkü tecrübesizsin ilk hamileliğin en az 3-4 kez doğuruyorum zannedip geleceksin deri burda bakarlar sancın açılman varsa beni ararlar gelirim hemen dedi düşününce Ada'm haklı vesveselerimizin hepsinde arayıp çağırsak adamların hastanede yatması lazım

Kızlar iyi geceler :) 2 gündür kendime gelmeye çalışıyorum bu gece daha iyiym Allaha şükür bugün sütümde gelmeye başladı ama gelene kadar çok ağladım, loğusalık bu olsa gerek :/ doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle göğüs pompası veya elektrikli alın. İlk başta gelir gibi oldu iki emzirdim bitti, elektrikliyle sağa sağa biraz biraz gelmeye başladı. Sıcak su konpresi yapın ve kv tereyağında hurma ve ceviz kavurdu, sıcak sıcak yedim Allaha şükür geldi. Aklınızda bulunsun.
İnşallh hepinizin doğumları güzel geçer, yorum yapıp görmediğim cvp yazamadığım arkadaşlar varsa alınmasınlar. Allah razı olsun hepinizdenn :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…