- 12 Eylül 2016
- 3.533
- 4.641
- 40
Geçmiş olsun canımKızlar sabah benden pembe leke geldi axile gittim çatı muayenesi yapıldı açılma yok dedi ntsde sancida çıkmadı doğum pozisyonuna geçmiş kızım ondan olabilir dedi
Nerenin aciline gittin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımKızlar sabah benden pembe leke geldi axile gittim çatı muayenesi yapıldı açılma yok dedi ntsde sancida çıkmadı doğum pozisyonuna geçmiş kızım ondan olabilir dedi
Nisan dedikleri şey mi acabaKızlar sabah benden pembe leke geldi axile gittim çatı muayenesi yapıldı açılma yok dedi ntsde sancida çıkmadı doğum pozisyonuna geçmiş kızım ondan olabilir dedi
Ah şu misafirler halaa kucaklarına dogurucam daha da gelirlerseBenim misafirim vardi simdi gitti...
Biraz dinlenmeye çekildim. .. hemen yoruluyurum artik
Yok ama tuhaf şeyler hissediyorum ağrı değil de. Oturup kalkarken daha.bı değişik oluyo sankıHerkes dinleniyor sanırım, doğum yapanlar da yazmaya fırsat bulamıyordur belki. Bişey sorucam sizlere benim çatı kemiğim çok acıyor sizde bu durumda olan var mı
Etlige gittim direk cnmGeçmiş olsun canım
Nerenin aciline gittin
Yok cnm nisan deilmis doğum pozisyonunu aldığı için rahme baskı yapmış ondan olmusNisan dedikleri şey mi acaba
Ayy çok heycanlı çok geçmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı artıkKızlar bende acil den geldim şimdi.
Birşeyler yedik sonra wc ye gittim.birden mideme agri girdi.başım alev aldı resmen sonrasında kustum
Ama midemden d uramadim ağlaya ağlaya acile gittik
Kan aldılar idrar tahlili yaptılar
Nts ye bağladılar sanci çıktı ama ve ısrarla midem agriyo dedim.
Doktorumu aradılar onunla da konuştum
Gece suyum gelirse kan gelirse veya sancin olursa hemen gel dedi.
Dogum da olabilir dedi.
Bişey olmazsa sabah her halükarda gidicem açılma ve nts ye bakacak tekrar.
Yani kızlar artık herşey olabilir hakkımızda hayırlısı
Ve bunlar en rahat gunlerımızmısBenim de çatı kemiğim değil de söylemesı ayıp alt kısmım çok ağrıyor yürüyemiyorum oturup kalkamıuorum. Evden dışarı çıksam markete bıle gitsem bel ağrım dayanılmaz oluyor.Hamilelik çok zormuş.anneliğin niye kustal olduğunu anlamaya başladım. 5 ay mide bulantısı,sonra böbrekte genişleme böbrek sancısı,sürekli kaşıntı,sırt ağrıları,bacak ağrıları,uykususzluk.....çok zor çok.8 bucuk aydır bır kez ohhh dıyemedım.her grce ağlama krizleri.....inşallah bebegim bana kızmıyordur.inşallah allah daha büyük dertler vermez.
Sağol tatlım.beklemedeyiz bakalimAyy çok heycanlı çok geçmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı artık
Iyi olmana sevindim dikkatli olun artık diken üstündeyiZ az kaldı sağlıkla bi kucağımIza alalım Allah ın iZniyleEtlige gittim direk cnm
Geçmiş olsun canım artık hasyanelerın acil kısımlarına taşınmaya alışıcazSağol tatlım.beklemedeyiz bakalim
Sağol canim aynen öyle vallaGeçmiş olsun canım artık hasyanelerın acil kısımlarına taşınmaya alışıcaz