- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
Tansiyonun mu düşük acaba uyku normal bu aylarda ama senınkı extra bi durum muKizlar bende sürekli uyuma hissi var geçmiyor hala. Zorla uyandim biseyler yiyeyim diye bebek beslenemeyecek bu kadar uyuyup beslenmemi ihmal ediyorum diye çok korkuyorum. Kafam sersem gibi ve açlığımı da hissetmiyorum. Nedir bu acaba endiselenmeye basladim
bilmiyorum ki canım extra mı. tansiyonumu ara ara ölçtürüyorum normal çıkıyor pazartesi bidaha ölçtüreyim bari. sürekli uyku hapı almış gibiyimTansiyonun mu düşük acaba uyku normal bu aylarda ama senınkı extra bi durum mu
Doğumdan sonra bebek uyutmayacakya uyku depoluyoruz sanki ben özellikle yemekten sonra bi bayılıyorum resmen bide hala çalışıyorum ona bağlıyorum kendi uyku halimi uyuyobiliyorken uyu bebek alıyordur Şenin depolarındanbilmiyorum ki canım extra mı. tansiyonumu ara ara ölçtürüyorum normal çıkıyor pazartesi bidaha ölçtüreyim bari. sürekli uyku hapı almış gibiyim
inşallah alıyordur canım. aynen yemekten sonra gözlerim gidiveriyor benim de. hala çalışıyorsan Allah sabır versin canım ben 28. haftadan sonra rapor aldım bıraktım pert oldum.Doğumdan sonra bebek uyutmayacakya uyku depoluyoruz sanki ben özellikle yemekten sonra bi bayılıyorum resmen bide hala çalışıyorum ona bağlıyorum kendi uyku halimi uyuyobiliyorken uyu bebek alıyordur Şenin depolarından
Çalışanildipim kadar çalışcam bende zorlanıyorum bakalım belkı bu hafta son olur kısmetinşallah alıyordur canım. aynen yemekten sonra gözlerim gidiveriyor benim de. hala çalışıyorsan Allah sabır versin canım ben 28. haftadan sonra rapor aldım bıraktım pert oldum.
Gunaydın herkese uyuyamadım ben gece ofGünaydın arkadaslar
Bende uyuyamasum. . gözlerim yanıyor uykusuzluktan etrafında düşünceler de vardıGunaydın herkese uyuyamadım ben gece of
Yatmaya çalış insallah başarırsın ben yatamiyorum gece bile geç saatkwr de 2 saat rahat uyku sonra uyuyamiyorumGünaydın herkese eşimi gönderip geri yatıcam sanırım dayanamıyorum
Yarasın kuzucugaKızlar akşam uyumadan 1 muz bir barsak süt içtim. . gece 3 te bir bardak daha süt içtim bir de uyanir uyanmaz içtim. . Sabah kahvaltısında da bol peynir yumurta pekmez tahin bal tereyağı herşeyi yedim... İnşallah faydası olur inşallah. .. kalbim ellerimde
Ben dün yoruldum bu ara masallah wc dışında çok rahat uyuyorum. Hatta eşim elini karnıma koymuş gece resmen içerde dans ediyo sen nasıl uyuyabılıyosun öyle hayret ettim diyor.Yatmaya çalış insallah başarırsın ben yatamiyorum gece bile geç saatkwr de 2 saat rahat uyku sonra uyuyamiyorum
Olur inşallah içini ferah tut sen.Kızlar akşam uyumadan 1 muz bir barsak süt içtim. . gece 3 te bir bardak daha süt içtim bir de uyanir uyanmaz içtim. . Sabah kahvaltısında da bol peynir yumurta pekmez tahin bal tereyağı herşeyi yedim... İnşallah faydası olur inşallah. .. kalbim ellerimde
İnşallah canimOlur inşallah içini ferah tut sen.
Oyy maşallah. .. Bende yok uyku eşim dokunsa karnıma kizim kıpırdama hemen hissediyorum.. ha uykum yok mu çok var ama uyuyamıyorum. . çok ilgincBen dün yoruldum bu ara masallah wc dışında çok rahat uyuyorum. Hatta eşim elini karnıma koymuş gece resmen içerde dans ediyo sen nasıl uyuyabılıyosun öyle hayret ettim diyor.