5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kizlar bende sürekli uyuma hissi var geçmiyor hala. Zorla uyandim biseyler yiyeyim diye bebek beslenemeyecek bu kadar uyuyup beslenmemi ihmal ediyorum diye çok korkuyorum. Kafam sersem gibi ve açlığımı da hissetmiyorum. Nedir bu acaba endiselenmeye basladim

Tansiyonun mu düşük acaba uyku normal bu aylarda ama senınkı extra bi durum mu

bilmiyorum ki canım extra mı. tansiyonumu ara ara ölçtürüyorum normal çıkıyor pazartesi bidaha ölçtüreyim bari. sürekli uyku hapı almış gibiyim
Doğumdan sonra bebek uyutmayacakya uyku depoluyoruz sanki ben özellikle yemekten sonra bi bayılıyorum resmen bide hala çalışıyorum ona bağlıyorum kendi uyku halimi uyuyobiliyorken uyu bebek alıyordur Şenin depolarından

inşallah alıyordur canım. aynen yemekten sonra gözlerim gidiveriyor benim de. hala çalışıyorsan Allah sabır versin canım ben 28. haftadan sonra rapor aldım bıraktım pert oldum.

inşallah alıyordur canım. aynen yemekten sonra gözlerim gidiveriyor benim de. hala çalışıyorsan Allah sabır versin canım ben 28. haftadan sonra rapor aldım bıraktım pert oldum.
Çalışanildipim kadar çalışcam bende zorlanıyorum bakalım belkı bu hafta son olur kısmet

Kızlar akşam uyumadan 1 muz bir barsak süt içtim. . gece 3 te bir bardak daha süt içtim bir de uyanir uyanmaz içtim. . Sabah kahvaltısında da bol peynir yumurta pekmez tahin bal tereyağı herşeyi yedim... İnşallah faydası olur inşallah. .. kalbim ellerimde

Ben kayınvalideme geldım kahvaltıya evde olsam kesin sızardım bu uykusuzlukla

Yatmaya çalış insallah başarırsın ben yatamiyorum gece bile geç saatkwr de 2 saat rahat uyku sonra uyuyamiyorum
Ben dün yoruldum bu ara masallah wc dışında çok rahat uyuyorum. Hatta eşim elini karnıma koymuş gece resmen içerde dans ediyo sen nasıl uyuyabılıyosun öyle hayret ettim diyor.

Ben dün yoruldum bu ara masallah wc dışında çok rahat uyuyorum. Hatta eşim elini karnıma koymuş gece resmen içerde dans ediyo sen nasıl uyuyabılıyosun öyle hayret ettim diyor.
Oyy maşallah. .. Bende yok uyku eşim dokunsa karnıma kizim kıpırdama hemen hissediyorum.. ha uykum yok mu çok var ama uyuyamıyorum. . çok ilginc

Kızlar sabah benden pembe leke geldi axile gittim çatı muayenesi yapıldı açılma yok dedi ntsde sancida çıkmadı doğum pozisyonuna geçmiş kızım ondan olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…