- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
Canım hayırlısı olsun üzme kendini haftası iyi onun maşallah. hareket de ediyorsa rahatı keyfi iyidir. 37den sonra erken doğum sayılmıyor zaten ben de 37yi doldurmanın derdindeyim onu atlatırsam doğsa da bişey olmaz Allah'ın izniyle.Sorma öyle gerildim ki bugün. .. ben üzüldük ce bebegim hareket etti moral oldu bana .. korkuyorum ona birşey olur diye
geçmiş olsun canımKızlar iyi akşamlar . Sabah 9 da girdim doğumhaneye ve benden başka kimse yoktu şükürler olsun. Akşam 6.30 kadar suni sancı çektim, saat 3 gibide suyum patladı tabi. Akşamın 6.30na kadar 3 cm açılmam oldu sadece daha fazla yormayalım dediler ve spinal anesteziyle sezeryan oldum.
Oğluşumu gösterdiler çok ağladım maşallahı var. 51 cm ve 3.380 kilo doğdu. Sabahtan beri boşuna ağrı çekip yoruldum. Ama meleğimin yüzünü görünce bitti gitti hepsi. Sadece emzirmek problem:)) memeyi verince mıh gibi kapıyo dudaklarını, yatağına koyunca cöp cöp emmek istiyo.
Beni düşünüp dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun. En kısa zamanda sizlerde kavuşun meleklerinize.
İnşallah canim... ama herşey yolunda giderken 1 hafta ilerde gidiyordu hatta nasıl böyle oldu anlam veremedim.. Salı ya kadar kafayı yiyeceğimCanım hayırlısı olsun üzme kendini haftası iyi onun maşallah. hareket de ediyorsa rahatı keyfi iyidir. 37den sonra erken doğum sayılmıyor zaten ben de 37yi doldurmanın derdindeyim onu atlatırsam doğsa da bişey olmaz Allah'ın izniyle.
İçini ferah tut az kaldı zaten zamanlarımız sağlıkla gelsin benzemişler Dr gözetimindesin farkedilmiş durum bişey olsaydı Allah korusun Dr bekleyelim demezdiHayir vermedi zaten vitamin kullanıyorum. .. beslenmeme de çok dikkat ediyorum.. çok şaşırdık bu duruma.. senle alakalı değil ama yine de sen çok dikkat et çok yorulma balık süt et tuket bolca dedi... Salı günü gidicem tekrar ama kafam dondu resmen
Bu saatten sonra bebek kilo alir mi zayıflar mi ne olur korkularım varİçini ferah tut az kaldı zaten zamanlarımız sağlıkla gelsin benzemişler Dr gözetimindesin farkedilmiş durum bişey olsaydı Allah korusun Dr bekleyelim demezdi
Hayirli ugurlü olsun canimKızlar bende ulustan geldım bıraz gec oldu ama kızımın odasını aldık salı günü gelecek inşallah çok heyecanlı
Hayırlı olsun canim güle güle kullansin insallahKızlar bende ulustan geldım bıraz gec oldu ama kızımın odasını aldık salı günü gelecek inşallah çok heyecanlı
Böyle düşünme canim sen elinden geleni yap gerisi AllahtanBu saatten sonra bebek kilo alir mi zayıflar mi ne olur korkularım var
Can'ım sen gerildikçe bebeği de strese sokuyorsun kilo alacağı varsa da almaz sakin olmaya çalış erken doğum riskin geçmiş haftan normal iyi düşün iyi olsunBu saatten sonra bebek kilo alir mi zayıflar mi ne olur korkularım var
İnşallah canim inşallahBöyle düşünme canim sen elinden geleni yap gerisi Allahtan
Ama kilo alacak ben inanıyorum
Öyle çok strese girdim.. hayal kırıklığına ugradimCan'ım sen gerildikçe bebeği de strese sokuyorsun kilo alacağı varsa da almaz sakin olmaya çalış erken doğum riskin geçmiş haftan normal iyi düşün iyi olsun
Kendini rahatlatmaya çalış Can'ım Bebek sıkıntıya girerse daha kötüÖyle çok strese girdim.. hayal kırıklığına ugradim
İnşallah çok çok kolay bir doğum olur.. eğer normale karar verdiysen bol hareket etmen kolay doğum yapmana yardımcı olur... Allahım ne olur sagsalim kucağımiza alalım yavrularimizi . . hepimizin korkuları var ... Allah yardımcımız olsunKızlar kontrolden geldim kilosu boyu normal bi sıkıntısı yok deri çok şükür çatı muayenesi oldum ve normal doğum yapabilirsin dedi çok stres oldum ben hep sezaryen olur zannediyordum şimdiye kadar hiç korkum yoktu şu an korkum başladı dua edin ne olur kolay doğum yapalım hepimiz korkuyorum yaaaa
İnşallah. . Salı gününe çok var elimde değil kafam da tek dönen şey bebeğim bebegim bebegimKendini rahatlatmaya çalış Can'ım Bebek sıkıntıya girerse daha kötü
Bak benim hislerim hep çıkar ve senin için iyi şeyler hissediyorum bol bol dua et iyi olacak inşallah gör de bak:) normale doktorum karar verdi aslında bende doğurabilsem istiyorum tabi ki hayırlısı bakalımİnşallah. . Salı gününe çok var elimde değil kafam da tek dönen şey bebeğim bebegim bebegim
Canım içimi açtın. . İnşallah. .. Doktorum da pazar günü isterseniz alırız dedi.. ama ben beklemek istiyorum başka bir sorun olmazsaBak benim hislerim hep çıkar ve senin için iyi şeyler hissediyorum bol bol dua et iyi olacak inşallah gör de bak:) normale doktorum karar verdi aslında bende doğurabilsem istiyorum tabi ki hayırlısı bakalım
Rahat ol olmayacak Rabbimin izniyle doktor alalım derse de aldır sonuçta zararı olacak olsa alıyım demez dua edelim bol bol hayırlısı olsun iyi olacak gör bak sonra burdan bana yazacaksın dediğin çıktı diye:) içini kalbini ferah tut:)Canım içimi açtın. . İnşallah. .. Doktorum da pazar günü isterseniz alırız dedi.. ama ben beklemek istiyorum başka bir sorun olmazsa